Bildirim
Samsung yazıcı kağıt buruşması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fırında sıkıntı olabilir kağıt beslemedede olabilir.Dramda sorun gözükmüyor resme göre
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yazıcıyı söktüğüm zaman içinde 2 tane silindir şekilde parça var bunlardan birisi hafif pürüzlü bir yapı almış (yani hafif dalgalı) sanırım o yüzden oluyor. kendim değiştirebileceğim bir parça gibi durmuyor, bu parçanın değeri hakkında bilginiz var mı ? fotoğraf ekleyemiyorum dalgalar kamerada gözükmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 2 Kasım 2017; 8:30:53 > -
O parça "DRAM" pahalı birşey değil toner dolum yapan yerlerde vardır ama sorunun o değil gibi geliyor bana -
Sorun bunda değilse uygun tornavida alıp içini sökebilirim. -
Merhaba, konuyu hortlatıyorum :)
Aynı problem bende de var. Acaba bir çözüm bulabildiniz mi bu probleme?
-
Kağıtların nemlenmesinden kaynaklıymış, kartondan ihtiyacım kadar kağıt çıkarıyorum kullanıyorum o zaman burulma yapmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi günler kağıt kulaçlarını kontrol edin kulaçlardaki yıpranma nedeniyle de yapabiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X