Şimdi Ara

Samsung YP-K3 Hakkında Herşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
3
Favori
28.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

samsung yp-k3 modelinin türkiyede bulunanlarında fm radyo yok deniliyor samsungun türkiye sitesinde ve teknosada..
    ancak bu cihazın radyosu firmware ile açılırmı? yada açan varmı?

almayı düşünüyorum çok güsel ve esetik bi alete benziyo yurtdışı forumlardaki yorumlarda ipodtan üstün olduğu vurgulanmış.
    ayrıca ses kalitesininde ipodtan iyi olduğu söyleniyor..

kullanan varsa yorumlarını eklerse çok sevinirim..

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bilen gören duyan yokmu yaw..
    bu aleti yakın zamanda almak istiyorum..
  • BEN KULLANIYORUM BU ALETİ...RADYOSU YOK BENİMKİNİN...İPOD NANODAN SESİ BENCE KESİNLİKLE DAHA İYİ..VE ÇOK SAĞLAM BİR YAPISI VAR..VEDE FİYATIDA UYGUN ...TAVSİYE EDERİM..
  • Bende aldım dün bu aleti gerçekten çok şık bi tasarımı ve kendine özgü bi havası var. Zaten 2007'nin en iyi tasarım ödülünü almış.
    Ses kalitesi cidden çok iyi. Dokunmatik ekran zaten süper. Ekran kararınca üstünde hiç bi şey belli olmuyor yani bu dediğim kötü anlamda değil süper bi görüntü oluyor ışığı kapanınca.
    Alıcaklar pişman olmaz söleyeyim, kim görse acayip şekil bişey diyorlar. Tek eksiği radyo yok ama zaten istediğim müzikleri atıyorum ben sürekli radyoya gerek yok zaten kendimce..

Aldığım fiyat 2gb'lık 200 ytl.
    Samsung'un hiç bi ürününde sorun yaşamadım bu üründe gerçekten çok iyi.
    Kolay gelsin..
  • Ayrıca şunuda ekleyeyim bulunması zor bi alet hiç bi yerde bulamadım o kadar araştırmama rağmen. Özel siparişle geldi..
  • canlı canlı gordum
    bu model ve creative 5 gb arasinda kaldim
    ikisininde fiyati yakin
  • arkadaşlar bende bu aletten alayım diyorum
    creative den sonra ses kalitesi canımı sıkmaz dimi
    yukarda iyi demişler ama creative ile kıyaslarsak ne alemde...?

2 tane creative bozmuş biri olarak bi daha almak istemiyorum zira....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lafebesi -- 13 Eylül 2007; 14:35:52 >
  • alanlara bir sorum var..
    firmware ile radyo yüklenebiliyormu?
    çünkü bu aletin orjinali radyolu ama türkiyedekinde kaldırmışlar.
    donanım olarak radyo var yani ancak yazılımını deiştirmişler..
    güncel amerikadan falan firmware yüklesek bunun radyosu açılırmı acaba?
    radyosu açılırsa çok süper olur koşa koşa gider alırım bu aleti..
    cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..
  • sesi bunun acaba sonyler gibi kısık mı arkadaşlar bi de onu soracaktım ben
    bir de 8gb akadar hafızası artıyormuş böyle bi hurafew okudum derginin tekinde
    öyleyse alınır yani
    sesi falan kreativ ayarındaysa
    sony den falan iyi se sesi de kısık değilse
    pek bi karizmatik duruyo teknosa da gördüm geçende ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: e_mean

alanlara bir sorum var..
    firmware ile radyo yüklenebiliyormu?
    çünkü bu aletin orjinali radyolu ama türkiyedekinde kaldırmışlar.
    donanım olarak radyo var yani ancak yazılımını deiştirmişler..
    güncel amerikadan falan firmware yüklesek bunun radyosu açılırmı acaba?
    radyosu açılırsa çok süper olur koşa koşa gider alırım bu aleti..
    cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..

Aletin arkasında, altta küçük bir etiket var eğer orda YP-K3QB/KNT yazıyorsa malesef. Bu model sadece Türkiye'de satılıyor benim gördüğüm kadarıyla. On çeşit farklı firmware yükledim ama nafile, donanımsal olarak radyo yok anlaşılan.
  • evet aynı sorun bende de oldu radyo yok ne yazık ki. en azından ben de firmware ile geri getiremedim
    Ses seviyesi konusunda gayet yeterli bence. şahsen kulaklarıma zarar verecek kadar ses verdiğini gördüm... yeterlidir sanırım
    ses kaydı yok, radyo yok ee biz neden alalım derseniz ses kalitesi ve kapasite olarak, ayrıcaa görünüm ve kullanışlılık açısından alınabilri diyorum. ben bir kampanya ile 190ytl ye aldım zaten bu alete de 200ytlden fazla vermek mantıksız olurdu...
  • gidip gidip bu alete bakiyorum bide
    creative zen neeon 5 gb estoreda 220 ytl civari ikisi arasinda kaldim
    ama sanirsam bunu alacagim cok kibar
  • Avantajları:
    1) Kesinlikle ses kalitesi ve seviyesi bakımından süper ötesi bir alet.
    2) iPod Nano'dan daha iyi ve kaliteli olduğuna kulaklarımla bizzat şahit oldum, aynı şarkıda (128kbs).
    3) Görüntü itibariyle cok sık.
    4) Kullanımı kolay, taşınabilirliği mükemmel, zarif, ince...
    5) Sarjı günde 2-3 saat dinlemeyle 4-5 gün civarında. (ort. daha uzun olabilir, ben kurcalıyorum bayagı)

Dezavantajları:
    1) Samsung Media Studio 5 kullanımı zor ve anlasılmaz.
    2) iPod'daki gibi o an dinleme listesi olusturamıyorsunuz, dinleme listelerini bilgisayardan ayarlamak gerekli.
    3) Resimlerin gösterimini ben pek begenmedim, kalitesiz görünüyo, özellikle zoomlamada.
    4) Radyo olabilirmiş.
    5) Mutlaka kılıfla kullanın. Ben kılıf bulamadım ve arka tarafı biraz çizildi. (Alalı yaklaşık 1 ay oldu)
    6) Güneş ışıgı altında ekran biraz zor görünüyor.

Sonuç: Ses kalitesi, şıklık ve kullanım bakımından alacak arkadaslara kesinlikle öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikko -- 18 Eylül 2007; 2:34:28 >

• arkadaslar 2 gb.yp- k3 üm bugün geldi.pc Gold sitesinde radyo var ibaresini görünce hiç sevmememe rağmen-ki siteye güvenmeyip müşteri tems. ne de sorup evet radyo var diye teyit aldıktan sonra sipariş ettim.Alet geldi tabiki radyo falan yok:)Açıp bağırdım çağırdım evet radyo yokmuş ben de siteden baktım var diyordu size teyit verdim öyle diyor.Alet çok güzel ama soğudum hırs yapıp son başka bir firmware i de yükledim radyo menüsü geldi ama tabi radyoda ses falan yok.Bir de yüklü firmware de gitti.sesi kısık gibi geliyor şimdi son seste bile kulak tırmalamıyor ses kalitesinin yüksek olmasından mı bilmiyorum.Yeniden nasıl bulabilirm orjinal yüklü gelen firmware i bilen varsa söylesin lütfen.Bir de bir soğutan nokta daha ilk baktığımda tanıtım videosundaki 3d sound bölümü de yok..Sizlerde varmı?
    Burası türkiye maalesef farklı farklı şeyleri satıyorlar..Benle bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: barikko

Avantajları:
    2) iPod Nano'dan daha iyi ve kaliteli olduğuna kulaklarımla bizzat şahit oldum, aynı şarkıda (128kbs).
    5) Sarjı günde 2-3 saat dinlemeyle 4-5 gün civarında. (ort. daha uzun olabilir, ben kurcalıyorum bayagı)

Dezavantajları:
    2) iPod'daki gibi o an dinleme listesi olusturamıyorsunuz, dinleme listelerini bilgisayardan ayarlamak gerekli.
    3) Resimlerin gösterimini ben pek begenmedim, kalitesiz görünüyo, özellikle zoomlamada.
    4) Radyo olabilirmiş.
    5) Mutlaka kılıfla kullanın. Ben kılıf bulamadım ve arka tarafı biraz çizildi. (Alalı yaklaşık 1 ay oldu)

Sonuç: Ses kalitesi, şıklık ve kullanım bakımından alacak arkadaslara kesinlikle öneririm...

kardeş bunada şarkı atmak için yazılşım kullanmak gerekiyor mu acaba

• direkt şarkıyı atıyorsun..cd deki program sadece şarkıları klase ediyor sana kolaylık sağlıyor..hiçbir problemi yok o bakımdan aletin..ve yükleme şarkı geçişleri acaip hızlı..Başka sorunları var Türkiye distribütör üçkağıdı-radyolu ithal ederse vergi verecek ya- ve satan üçkağıtçılar gibi:)e-bay daki yorumları okursanız görürsünüz herkes acaip methediyor o kırpılıp piç edilmemiş halini tabiki.
  • arkdaslar ben cok memnunum goruntusu falan cok hos insanlarin dikkatini cekiyor
    herkesin elinde olan seyi pek sevmem zaten cok kimsedede yok o yuzden
    sahte i pod mu gibi salakca sorulara hazir olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: parsonic

direkt şarkıyı atıyorsun..cd deki program sadece şarkıları klase ediyor sana kolaylık sağlıyor..hiçbir problemi yok o bakımdan aletin..ve yükleme şarkı geçişleri acaip hızlı..Başka sorunları var Türkiye distribütör üçkağıdı-radyolu ithal ederse vergi verecek ya- ve satan üçkağıtçılar gibi:)e-bay daki yorumları okursanız görürsünüz herkes acaip methediyor o kırpılıp piç edilmemiş halini tabiki.

abi peki ses kalitesini creative ve iriverle kıyaslarsak ne alemde ?
  • quote:

Avantajları:

Dezavantajları:
    4) Radyo olabilirmiş.

128'lik şarkıyla ses kalitesi testi yapan kimse yoktur herhalde..

• quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Avantajları:

Dezavantajları:
    4) Radyo olabilirmiş.

128'lik şarkıyla ses kalitesi testi yapan kimse yoktur herhalde..

sonuçta ikisi de aynı şarkı değil mi?.. sen istersen daha kaliteli bir şarkıyla test et.
    demek ki bana daha kaliteli ve iyi gelmiş. ben sadece kullandığım ve denediğim iki alet hakkında yorum yapmak istedim.
    ben burada profesyonel bir test yaptığımı iddia etmedim. ve amacım da burada alacak kişileri bilgilendirmekti...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.