Şimdi Ara

SAMSUNG YP-T6X 512MB? Yoksa CREATIVE 512MB ZEN NANO PLUS mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mp3 player alıcam ama önce forumdaki arkdaslara danısmak istedim.O yuzden sizin engin bilgi ve deneyimlerinizle bütünleşen önerilerinizi bekliorum!
    Sizce CREATIVE 512MB ZEN NANO PLUS' mı alayım yoksa SAMSUNG YP-T6X 512MB mı? İkisi arasında kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim!

• ben bugun zen neelon aldım 512mb ürün güzel :) başta yaşadığım az ses meyersem EQ açık değilmiş ses tatmin edici. hatta arkdsta ipod nano var1gb benımkı daha guzel ses cıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_acar -- 7 Ekim 2006; 13:34:37 >
  • sanırım forumda ypt6-x kullanan sayılı insanlardanım :)

ben şöyle söyleyim, kullanışı, menüde dolaşımı, kolaylığı, tasarımı ve sesiyle bu samsung çok güzel iş çıkarttı bu mp3 çalarla, başlarda fiyatı aşırı uçuktu, sonra farkettiler satmadığını, bayağı düşürdüler sanırım şmdi 150 ytl falan 512mblığı, aaa pille çalışıyor,

tek eksikliği yanında gelen kulaklığı, ona da bir bandridge hp159 yada paran varsa senheisser cx300 kulaklık alırsan tadından yenmez ;)
  • Bencede Samsung
  • Cevap yazan arkadaslara çok tesekkurler. mp3 playerı bugün aldım hayırlısı ile. samsung ypt6-x aradıgım yerlerde yoktu. Ama kısmet karsıma siyah 512 mb zen nanoplus hem de 155 YTL'ye çıkınca hemen aldım. Ses kalitesi çok iyi, alet baya ufak ve hafif. Açıkcası çok memnunum. Herkese bu mp3 playerı tavsiye ederim.
  • arkadaşlar Samsung YP-T6 MP3 Player yeni veya ikinci el olanını nereden bulabilirim
  • arrkadaşım zen nano plus sahibiyim
    gittim hafta önce vestel bayiide kardeşime almak için o cihazı test ettim onayladımkesinlinke samsung derim abicim

srs wow line in radio ses kayıt seviyesi yan 192kb kalite ile
    creativede srs wow yok bu çok önemli birşey ve ses kaydını kalitesiz yapar 32kb ile
    + samsung 4 yada 3 satır ekrana sahip yani bir şarkı dinlerken başka bir şarkıyı arar bulur seçer onu açar ondan devam edersin
    ama creativede sadece şarkıdan soraki şarkıyı dinlersin

Anladın sen gidip samsung almassan ancak ve ancak iriver t30 al derim
    creativelere elini sürme
    denedim onayladım samsung diyorum o kadar

aldıgını görmedim ama yanlış yapmışsın arkadasım
    ama iş işten geçmiş
    artık markanla övünürsün
    ama genese sen gibi birisine ses yeter diye düşünüoyrum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unutmamali89 -- 19 Ekim 2006; 17:29:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.