Şimdi Ara

SAMSUNG YP-T7 512 MB SÜPER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Codegen 512MB, Fm, MP3 Çalar arkadaşlar bu cihazdan almak istiyorum kullanan var mı nasıl bi cihaz önerileriniz nedir koysepete adlı internet sitesinde fiyatı 125 ytl fiyat iyimidir ayrıca bu site güvenilirmidir sizden cevap bekliyorum ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hainevlatokkes -- 13 Temmuz 2006; 11:05:15 >

• benim arkadaşımda var yani senin müzik kalitesi anlayışın ne durumda bilmiyorum ama eğer yok sesi çok iyi çıksın yada yok berrak çıksın diyosan seni kesmez i-river düşün
  • arkadaşlar hala sizden cevaplar bekliyorum tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı önerileriniz benim için önemli
  • ben pm attıydım. .
  • MINTON MMP-3059 MP3 PLAYER arkadaşlar bu cihaz nasıl bu çok hoşuma gitti kullananlar varmı almayı düşünüyorum fiyatı yaklaşık 210 ytl civarı uygunmudur sizce de
  • ben vereyim aynısını 150 ytl ye :)
  • yaramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar sonunda dün akşam mp3 playerimi aldım ankamall dan samsung yp-t7 fiyatı 231 ytl 8 taksitle aldım bu ürünü kullanan tanıyan gören var mı ben çok beğendim siz neler söyleyeceksiniz
  • hayırlı olsun derim. samsung cep telefonu kullanıyorum cok saglam oldugunu soleyebilirim rahatlıkla. gule gule kullan.
  • çok tşk ederim asan88 kardeş sende çok ilgilendin bana yardımcı oldun saolasın
  • güle güle kullan güzel cihaz. ilk tercihlerinden dönmen akıllıca olmuş.
  • tşk ederim turuncu kardeş alet gerçekten çok iyi ses mükemmel
  • quote:

Orjinalden alıntı: hainevlatokkes

çok tşk ederim asan88 kardeş sende çok ilgilendin bana yardımcı oldun saolasın

ne demek canım. bu forum bunun icin bilgilerimizi paylasalım die.
  • @hainevlatokkes
    Hayırlı olsun, gerçekten güzel bir mp3 playerdır. Samsunglar'ı her zaman beğeniyorum, güle güle kullan.
  • çok tşk be creativre kardeş daha iyisi senin olsun
  • ya bu alet gerçekten harika ses mükemmel menü kullanımı çok rahat dizaynı çok güzel hafif kullanışlı ben çok beğendim arkadaşlara dinlettim onlarında çok hoşuna gitti hemen bizde alalım dediler
  • radyosu yok galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.