Şimdi Ara

Samsung Yp-U4 Şarj Etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yaklaşık 1 hafta önce birisinden Samsung Yp-U4 mp3 çalar aldım. Bilgisayara ilk taktığımda sorun yoktu bilgisayar görüyor ve şarj ediyordu. Lakin 1-2 gün sonra şarj etmek için bilgisayara taktığım da donanımı görmedi. Çıkardım tekrar taktım gördü ama 2-3 dk sonra tanımadı. Ürünü usbden oynatmadım, bi süre sonra tekrar gördü-çıktı, gördü-çıktı. Yani adam akıllı tanıyamadı. Sonra adaptör alayım dedim aynı sorun ondada var. Ekranda charging yazıyor ama şarj etmiyor. Fıtık oldum resmen. Driveri falan yükledim, usb-hub aldım, 20-25 farklı bilgisayarda denedim bana mısın demedi. Sorun tahminen nerde? Yardım edin lütfen.... (:

• bendede şarj etmesi için bilgisayara takıyorum ne takıldını gösteren bi işaret var nede şarj ettiğine dair. yani emodioda içine şarkı atabiliyorum pc ye takınca ama pc ye takıldığında ışık falan yanardı eskiden artık yanmıyo. mp3 açılmıyor bile. artık sadece 4 gb hafızasını kullanıyorum. mp3 olarak açılmadığı için bi değeri kalmadı. hatta şarj etmesi için usb girişli adaptör aldım. ama şarj ettiine dair bi bilgi oradada yok. zaten şarj olsa açılırdı. ne yapmam lazım bilemiyorum. 100 tl verdim aldım keşke 70 liraya bi alt modelini alsaydım hem ses bakımından hem içerdiği sorunlar bakımından çok daha iyiydi yazık oldu:S
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun var. Çözüm bulan yok mu acaba?
  • çözüm bilgisayarın usb girişinde. eskilerde tanımıyor
  • birçok bilgisayar denedim ama yine aynı. mp3 önemli değilde içinde önemli dosyalarım vardı kurtarma şansımız yok mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.