Şimdi Ara

Samsung YP-Z5F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung YP-Z5F model mp3 playerı nasıl bilirsiniz? İriver T10 ile kıyaslayabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fred78 -- 1 Mayıs 2007; 8:47:30 >

• kağıt üstünde t10'dan daha iyi bir model. benim de almak istediğim bir ürün fakat diğer bütün Z5 serilerinde user eq olmasına rağmen Z5F'de yok. radyo eklemeşiler ama user eq'ı kaldırmışlar. sırf o yüzden üründen vazgeçtim. acaba firmware güncellemesiyle falan user eq özelliği kazandırılabiliyor mu alete? bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardımcı olmalarını bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fred78

Samsung YP-Z5F model mp3 playerı nasıl bilirsiniz? İriver T10 ile kıyaslayabilirmisiniz?

teknik olarak z5f ama ses kalitesi olarak kıyaslanamaz bile...
  • hayır kıyaslanır hatta z5 daha iyi ses kalitesinde...bence
  • ses kalitesi diyenler halt ediyor bence kim demiş ki
    ikisinde de ses yönünden aynı özellikler var
    wow srs
    sadece bildiğim kadarıyla iriver ın ses çıkışı biraz daha kuvvetli
    ben ypt6x kullanıyorum çok ta memnunum sesinden
    ama samsungunda yetiyor ben
    genelde ses seviyesi 18-20 arasını kullanıyorum
    zaten bu da yetiyor

bu modeli kulaklığın nasıl bilmiyorum ama iyi bir kulaklığa ihtiyacın olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: fred78

Samsung YP-Z5F model mp3 playerı nasıl bilirsiniz? İriver T10 ile kıyaslayabilirmisiniz?

İriver T10 nerde bulabiliriz??
  • http://www.hipernex.com/Ca.aspx?CID=806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca -- 20 Ağustos 2007; 11:25:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asean20

ses kalitesi diyenler halt ediyor bence kim demiş ki
    ikisinde de ses yönünden aynı özellikler var
    wow srs
    sadece bildiğim kadarıyla iriver ın ses çıkışı biraz daha kuvvetli
    ben ypt6x kullanıyorum çok ta memnunum sesinden
    ama samsungunda yetiyor ben
    genelde ses seviyesi 18-20 arasını kullanıyorum
    zaten bu da yetiyor

bu modeli kulaklığın nasıl bilmiyorum ama iyi bir kulaklığa ihtiyacın olabilir

ses kalitesi demek cihazın dahili ses efektleri olması demek değildir..

izolasyonlu kulaklık kullanıldığında ses şiddeti bakımından bir problem zaten olmaz, samsung'ların ses kalitesi baya övülüyor..
  • samsungplay.com da updatelleri var.ben update yaptim hem pil suresi arttti hem flash oldu hemde user eq ves. ozellikler cikti.ses kalitesi ustune yok.zaten 3D de en igrenc muzik bile super oluyor.samsung kaliteli ama sarj edebilmek icin usb niz olmasi gerekiyor
  • Arkadaşlar bende samsung un yp-z5f modeli var.Usb ye takıyorum ısınıyor neden olabilir sizce?
  • Arkadaslar bende yp-z5f modelinde mp4 çalar var. Ancak Bilgisayara bağlanmıyor.Hiçbir bilgisayarda kabloyu takınca ne ses var ne seda. SAnki hiçbirsey takılmamıs gıbı Sadece sarj oluyo. Sonradan boyle oldu. Yıllardır da sebebını cozeedık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.