Bildirim
Samsung YP-Z5F
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kağıt üstünde t10'dan daha iyi bir model. benim de almak istediğim bir ürün fakat diğer bütün Z5 serilerinde user eq olmasına rağmen Z5F'de yok. radyo eklemeşiler ama user eq'ı kaldırmışlar. sırf o yüzden üründen vazgeçtim. acaba firmware güncellemesiyle falan user eq özelliği kazandırılabiliyor mu alete? bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardımcı olmalarını bekliyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: fred78
Samsung YP-Z5F model mp3 playerı nasıl bilirsiniz? İriver T10 ile kıyaslayabilirmisiniz?
teknik olarak z5f ama ses kalitesi olarak kıyaslanamaz bile... -
hayır kıyaslanır hatta z5 daha iyi ses kalitesinde...bence -
ses kalitesi diyenler halt ediyor bence kim demiş ki
ikisinde de ses yönünden aynı özellikler var
wow srs
sadece bildiğim kadarıyla iriver ın ses çıkışı biraz daha kuvvetli
ben ypt6x kullanıyorum çok ta memnunum sesinden
ama samsungunda yetiyor ben
genelde ses seviyesi 18-20 arasını kullanıyorum
zaten bu da yetiyor
bu modeli kulaklığın nasıl bilmiyorum ama iyi bir kulaklığa ihtiyacın olabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: fred78
Samsung YP-Z5F model mp3 playerı nasıl bilirsiniz? İriver T10 ile kıyaslayabilirmisiniz?
İriver T10 nerde bulabiliriz?? -
http://www.hipernex.com/Ca.aspx?CID=806
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca -- 20 Ağustos 2007; 11:25:37 > -
quote:
Orjinalden alıntı: asean20
ses kalitesi diyenler halt ediyor bence kim demiş ki
ikisinde de ses yönünden aynı özellikler var
wow srs
sadece bildiğim kadarıyla iriver ın ses çıkışı biraz daha kuvvetli
ben ypt6x kullanıyorum çok ta memnunum sesinden
ama samsungunda yetiyor ben
genelde ses seviyesi 18-20 arasını kullanıyorum
zaten bu da yetiyor
bu modeli kulaklığın nasıl bilmiyorum ama iyi bir kulaklığa ihtiyacın olabilir
ses kalitesi demek cihazın dahili ses efektleri olması demek değildir..
izolasyonlu kulaklık kullanıldığında ses şiddeti bakımından bir problem zaten olmaz, samsung'ların ses kalitesi baya övülüyor.. -
samsungplay.com da updatelleri var.ben update yaptim hem pil suresi arttti hem flash oldu hemde user eq ves. ozellikler cikti.ses kalitesi ustune yok.zaten 3D de en igrenc muzik bile super oluyor.samsung kaliteli ama sarj edebilmek icin usb niz olmasi gerekiyor -
Arkadaşlar bende samsung un yp-z5f modeli var.Usb ye takıyorum ısınıyor neden olabilir sizce? -
Arkadaslar bende yp-z5f modelinde mp4 çalar var. Ancak Bilgisayara bağlanmıyor.Hiçbir bilgisayarda kabloyu takınca ne ses var ne seda. SAnki hiçbirsey takılmamıs gıbı Sadece sarj oluyo. Sonradan boyle oldu. Yıllardır da sebebını cozeedık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X