Şimdi Ara

San andreas' en fazla kim bitirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: iKSBAKs

İnanılmaz faydalı bir topic olmuş...
    Çok önemli bilgiler edindik hep beraber...

--
    haklisin
  • ben 79 kere bitirdim hatta yakınlarım başımı okşayıp afferin dedi çok mutlu oldum
    okulda hocam bile tebrik etti
    rockstar games ten plaket verildi
    çok mutluyum dünyam değişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

aferin

İyi güldüm buna. Ayrıca o oyunu hala bitirebilmiş değilim ona yanarım 2 senedir oynuyorum hala bitmedi meret

• ben 3-4 kere bitirdim oyun sıkmıo ama yüzde yüz yapmak önemli ben en sonunda başardım sallamayın lütfen oyun o kadar da basit değil ana görevler bitse bile bir sürü küçük görev var onları yapıp yüzde yüz yapmak önemli
  • Bitiremedim, çünkü DVD yan çizdi.
  • 2 kere bitirdim ben
  • Arkadaşlar acilen yardım etmeniz gerekiyo bir yrde takıldım [ w ] olması lazım japonların mekanı sanırım orda kırmızı şeyin içine geriyosun oyundaki benim krakterim bi adamla bir şey oynuo ps2 tarzı bişey her neyse orda takıldım bi şeyler yazıo ama anlamadım oraya geçenler yardım ederse çok sevinirim
  • woozie görevlerinde 2. ya da 3. görevdesin sanırım eğer bölüm olmuyosa demek ki senin ciğer kapasiten yok veya düşük onu geliştirmen lazım denize git ve su altına dal çık dal çık can ve çelik yelek arasındaki mavi ibre senin ciğer kapasiteni gösterir onu geliştirmelisin bir kaç kere tekrarla sonra adamın istatistiklerinde gösterio zaten ne kadar geliştiğini ondan sonra o bölümü oynayabilirsin AMA BAYA Bİ GELİŞTİR HEMEN OLMUYO
  • Peki arkadaşım hızlı hızlı dalıp çıkıyım mı yoksa mavi şeyin bitmesine yakın mı çıkıyım

YARDIMLARIN İÇİN SAĞOL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 2 Ağustos 2007; 10:09:50 >
  • onun şifresi var istediğin kadar su altında kalabilirisn
  • abi çocuk psikopat site bile yapmış san andreas için

ahanda sitesi
  • 1 kere bitirdim onuda sırf bitirmek için

oyunda herşeyden 1 parça var çok güzel bişey

fakat hepsi vasat bi işe yaramaz
  • 2 kere ikiside sifresiz
  • farketmez dostum elinde sonunda artacak
  • Sanırım çok boş vaktin var çünkü 1 kereden sonraki 17 kere çok gereksiz. Desen ki baldurs gate bitirdim, fallout bitirdim 18 kere anlarım çünkü her seferinde oyun başka olur ama bu oyun hep aynı
  • Ben Daha 1 Kere Bıle Bıtıremedım Ama Gectıkce Cok Guzel Seyler Acılıyo Ama Elınde Sonun Sıkıyo Oyun Helal OLSUN Sıze
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.