Şimdi Ara

San Andreas Multi Player - SAMP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• San Andreas MULTİPLAYER , yüzlerce oyuncunun her hangi bir sunucudan, bağlanıp birlikte zaman geçirdikleri çok oyunculu bir GTA San Andreas eklentisidir.

San Andreas Multiplayer 2005 Aralık ayında piyasaya ilk sürümüyle çıkmıştır. İlk çıktığında bir çok oyuncu tarafından sevilmiş ve sunucuları tavan yapmıştır. İlk önceleri sadece İngiliz, Amerikan ve Almanların oynadığı oyun artık tüm dünyada kol gezmiştir. Daha sonra Türkiye'de de rol sunucuları yönünden büyük gelişmeler atılmıştır. San Andreas Multiplayer 2008 yıllarında rol sunucularını büyük oranda arttırmıştır. Oyun 6 yıldır hala tutulmaktadır.

San Andreas Multi Player - SAMP

san andreas yüklü bilgisayarınıza ufak bir ek program indirerek online olarak dünyadaki diğer oyuncularla oynamanız mümkümdür.server listesinde bir çok oyun server ı mevcut olup(roleplay,deathmacht,stunt,trucking) her serverın kuralları ayrıdır. kimi serverde herşey öldürmek üzerine kuru iken, kimisinde silah kullanmak ve öldürmek yasaktır.

samp programını indirmek için:http://www.sa-mp.com/

yabancı server ı olan ve trucking üzerine kurulu Truckmania İnternational Trucking Server ı tır ve otobüs sürmeyi seven kişilere önerebilirim. bir çok oyunun online ı olmasına rağmen benim biliğim demiryolu,tırcılık ve otobüscülük üzerine online bir oyun yok.

truckmania da online diğer milletten insanlar ile tır ve otobüs kullanabilirsiniz.

ip adresi :176.31.192.104:7777

• Konuyu buraya açtıgım için özür dilerim ama yeni sw kurdum ve yardımı dokunacak birini yönetici yardımcısı yapmk istiyorum arkadaş yönlendirmeniz mümkün mü _?
    sw ıp: 192.168.1.2
  • ben açamıyorum samp dan sw seçip connect diyince occured diye hata veriyo açılıyormuş gibi yapıp occured diye ekran geliyo
  • açamamanızı pek çözmüş deilim ama serverimde kimse yok onun için bir allahın kulunu bkliyorum bi reklam yapmanız duurmanız mümkünmü sw yi sizin siteye yönlendirdim bu sitenin adresi var reklamı yapılıor bi yrdımcı olsanız
  • ip yukardaki ama yinede eklim unutmadan arkadaş felan varsa yönlendirin sw ye lütfen reklam yaparmısını _?

ip: 192.168.1.2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.