Şimdi Ara

San andreas ta çete kurmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceden çeteyi kuruyodum ama bizim adamları artıkbulamıyom neyse şifreyel çıkarttım bizim yeşilleri 7 kişilik çete kurabilirsin diyo ama adamların yanına geliyom nişan almaya basıyom g ya da h ye basıyom konışuyo ama adam kabul etmiyo el sallıyo. çetemiz olup olmadığını anlayabilr miyiz bir yerde yanlış mı yapıyom

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA San Andreas'ta Çete Kurma

GTA San Andreas'ta çete kurmak, oyun deneyiminizi geliştirmenin ve oyun içi gücünüzü artırmanın heyecan verici bir yoludur. İşte çete kurma ve yönetmeyle ilgili bilmeniz gereken her şey:

Çete Kurma

• Çetelere yalnızca Grove Street Families, Ballas ve Vagos gibi belirli bölgelerde erişilebilir.
    • Bir bölgeyi kontrol etmek için rakip çete üyelerini yenmeniz ve o bölgedeki toprağı almanız gerekir.
    • Toprağı ele geçirdikten sonra çetenizi kurarak kontrolü ele alabilirsiniz.

Çete Toplama

• Bölgenizde dolaşırken çete üyeleriyle karşılaşabilirsiniz.
    • Onlarla konuşun ve size katılmalarını isteyin.
    • Çete üyeleri size olumlu veya olumsuz yanıt verebilir.
    • Yeterli üye topladıktan sonra kendi çetenizi oluşturabilirsiniz.

Çete Yönetimi

• Çetenizi oluşturduktan sonra onu yönetmeniz gerekir.
    • Üyelerinize görevler atayın ve onları bölgenizi korumak için konuşlandırın.
    • Çete üyelerinize silah ve araç sağlayın.
    • Rakip çetelerle çatışmalara girin ve bölgelerini ele geçirin.

Çete Kurma Hilesi

• GTA San Andreas için çete kurma hileleri mevcuttur.
    • Bu hileler, belirli bölgelere anında erişim sağlayabilir veya çetenize anında üye eklemenize olanak tanıyabilir.
    • Ancak, hilelerin oyun deneyimini bozabileceğini ve çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda yasaklanmaya yol açabileceğini unutmayın.

Önemli İpuçları

• Oyunda ilerledikçe daha güçlü çete üyeleri toplayın.
    • Çetenizi bölgenize koruma sağlamak için stratejik olarak konuşlandırın.
    • Rakip çetelerle savaşlara dikkatli bir şekilde katılın ve kayıplarınızı en aza indirin.
    • Çetenizi sürekli olarak genişletin ve güçlendirin.

GTA San Andreas'ta çete kurmak, oyunun heyecan verici ve ödüllendirici bir yönüdür. Bölgenizi kontrol ederek, çetenizi yöneterek ve rakipleri alt ederek oyun deneyiminizi önemli ölçüde geliştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • şimdi ben son şehirdeyim ve normalde bizim adamlar hiç yok senaryo ile ilgisi olabilir mi bir daha çete kurulmuyomu
  • evet orda çete kuramazsın çünkü zaten o bölümlerde çete olayları felan yok sen hileyle adamları getirsende olmaz yani
  • yok ilk şehirde kuramyı deniyorum ama olmuyor bir daha hiç kurulmaz mı bir de diğer çetelerle dost olunup onların adamlarıyla kurulur mu böyle bir şey okumuştum ayrıca kendi şarkılarımı radyo da çalamadım?
  • arkadaşım çete kurabilmen için hileye sakın başvurma 7 veya 8 kişilik çete kurman için ilk başta saygı(respect) artması lazım buda düşman çeteleri veya polisleri öldürmekten geçiyor

kendi müziklerini dinleyebilmen için belgelerim kısmında bulunan oyunun klasöründe track media player diye birşey görecen oraya tıkla ve ordan sevdiğin müziklerin kısayollarını at sonra oyuna gir ses ayarlarından (media scan) diye bir yazı var onu aç sonra altında bulunan (scan) yazısına tıklayarak taratma yap sonra oyuna gir track media player dan müziklerini dinleyebilirsin...
  • zaten respect o durumda ama çete kurcak adam yok
  • çete kurman için kendi bölgen (yeşil bölgeler) de olman lazım orda bulduğun 3 veya 4 tane çete üyesiyle çete kurmak için sadece sağ fare ve g işaretine bas ne kadar yanına adam alacaksan bunları uygula sonra onları çağırmak için sadece g ye bas hepsi senle gelecektir durdurmak içinde h ye basman yeterli... olay bu yani tabi respect farkı var respect tam doluysa 7 den fazla çete kurabilirsin az veya orta seviyelerdeyse yanına 4 tane çete üyesi alabilirsin ancak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şirek uynunu aldım çocuklara en sonunda.ama büyücüyü geçemiyorruz.bahçede sahne gibi olan yerde.sahneye çıkıyoruz olmuyor.ne yapcaz şimdi
  • ARKADAŞIM ÇETE SENARYO YÜZÜNDEN DAĞILIYOR BİG SMOKE VE DİĞERİ SWEETE İHANET EDİYOR AMA SONLARA DOĞRU ÇETE TEKRAR TOPARLANICAK OZAMAN İŞTE HERKESDEN İNTİKAM ALA BİLİRSİN
  • boşver çeteyi ayakbağı oluyorlar..hem senaryo gereği kuramıyosun...
  • bi oyunda hile kullanmaktan ne anlıyosunuz yaw kendiniz oynayın zevkini cıkarın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.