Şimdi Ara

San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder (Batı Konferansı Finali) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
0
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder (Batı Konferansı Finali)

(En Son Oy Tarihi: 1.6.2014)
Giriş

Orijinalden alıntı: duncan42

quote:

Orijinalden alıntı: Bogdan Bogdanovic

maç cnnde mi

Değil smart sporda

teşekkürler bilgi için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duncan 5-6 fg 10 sayı ile başladı. Reyis
  • Futbol neyse de nba maclarini turkce dinlemeyince zevki cikmiyor. Bari ingilizce olsaydi izledigim yayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayı üstüne sayı
  • dany greenden üst üste 8 sayı

• Green'in son sayısı ders niteliğinde yanış tercih nasıl yapılır niteliğindeydi Ama ordan sayı çıkartınca rüzgar Spurs'a döndü
  • 82-95 Spurs önde son çeyreğin başlarında. Ibaka'sız OKC imkanı yok yenemez Spurs'ü seri 4-0 bile bitebilir abartmıyorum
  • Ibaka'nın yokluğu inanılmaz etkiledi ,çemberi hiç savunamadı OKC. Collison 4'te oynayınca hücumda zorlandılar, 4 kısaya dönünce de nerdeyse hiç bir ikili oyunu savunamadılar. Ki ilk 3 periyot benchten gelen katkı sayesinde de kötü hücum etmedi OKC ama buna rağmen 20 sayı oldu maç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

82-95 Spurs önde son çeyreğin başlarında. Ibaka'sız OKC imkanı yok yenemez Spurs'ü seri 4-0 bile bitebilir abartmıyorum

Adam haklı.
  • N. Collison 0 sayi....

Ibaka'siz bu seriyi gecmeleri imkansiz...
  • Gram şaşmadan yolumuza devam ediyoruz. Bastım 4-0'ı geçtim.
  • Sas alır bu maçı

• İlk maçta ibakanin yokluğunda boyali alandan 66 sayi atmisiz hayranim popa bakalim bu mac kaç atacagiz

• smartsporda mı maç?

• sas çok rahat 4-0 bile olabilir.
    sas 4-0 oy kullanıyım dedim uyku sersemliği ile yanlışlıkla okc 4-0 kazanır dedim puhahaha

• westbrook durant 37de 12. 76 50 sas önde

• Spurs rencide edercesine oynadı. Playoff maçında 112-77 nedir ya? Thunder hiç cevap veremedi. Bir ibaka ne kadar fark ettiriyor görüyorsunuz. Scott Brooks'un harikalar yarattığına da değinmek lazım. Adams yerine collison, butler yerine sefolosha'da ısrar edilmesi koçluk harikası. Westbrook'un berbat bir ruh hali içinde olmasına rağmen dümeni durant'e vermemek, onun üzerinden hiçbir oyun oynamamak da tek kelimeyle müthiş. Her daim derim thunder'ın önce brooks, sonra westbrook ve perkins'ten kurtulması gerek. Önü anca öyle açılır.

Spurs makina gibi işlemeye devam ediyor. Buradan, bu form düzeyiyle finale kalmamaları zor olur.

• Ibaka olsa bile çok zordu şimdi ise konferans finalinde süpürlecekler.Acaba daha önce konferans finalinde süpürülen kaç takım var son dönemlerde hiç hatırlamıyorum?
  • Ah Ibaka ah

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Ibaka olsa bile çok zordu şimdi ise konferans finalinde süpürlecekler.Acaba daha önce konferans finalinde süpürülen kaç takım var son dönemlerde hiç hatırlamıyorum?

El insaf daha gecen sene yine Spurs Memphis'i 4-0 eledi WCFda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.