Şimdi Ara

(¯`·._.· SAN DIEGO DRY ICE MACERASI ·._.·´¯) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi çok beklettiler bence bi pislik var bu işte deli bi skor sanırım bekletiyolar o yüzden.
    Orb1# vardır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psy_dreams -- 20 Mayıs 2005, 20:16:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: psy_dreams

Abi çok beklettiler bence bi pislik var bu işte deli bi skor sanırım bekletiyolar o yüzden.
    Orb1# vardır bence

Sanmam o dediğin olay o kadar kolay değil Koray abiler orb için oc için 1 saat 2 saat uğraşmıyorlar 3 4 gün uğraşıyorlar ama inşallah orb1 de gelir ama bu orb1 değil bunu biliom
  • Bu kadar tantanadan sonra insan birkac screen koyar.. Pi ceker! Rekor kirar
  • assolistler her zaman bekletmeyi severler
  • San Diego Dry Ice ile ilgili yasadıklarımızı özetliyim , denemeleri benim DFI anakartımda yaptıgımız ıcın ilk olarak San Diegoyu tanıması için bios update ile ugrastık ama bit turlu doğru duzgun bir bios bulamadık , ya benim mushkınlerle anlasamadı ya voltaj sorunları oldu vs...
    Sonuc itibarı ile 3255mhz de max pi alabildik ustunde stabilite bozuldu , cold bug danmı yada bios sorunlarındanmı bilmiyorum ama genel anlamada stabilite sorunlarımız vardı özellikle 3dmark 2001 de , sapphirex800xl riva dan gördüğümüz kadarı ile -12 derece gpu sıcaklıgıydı , 530/620 gibi değerlerde vmod veya trick olmadan calısıyor ama genel anlamda orb değilde San Diego ya yogunlastıgımız için skor ile ugrasmadık , fx55 takıp orb yi alırız sorun değil...
    aksama ss de veririm yani olay budur...

• Koray abi bi 03 testi alın artık şu xl ile
  • Tebrik ederim,başlık diğerinin benzeri olduğu için yeni farkettim.Resimleriniz polaroidle çekilmiş gibi yalnız.
    San Diego hakkında dışarıda yazılanların,kendi elimizden denenmesini ve doğruluğunu merak ediyordum şahsen.Ama eğer bug ise sizin ki biraz erken gelmiş,onlar -40 altında bahsediyorlardı,,
    Forumda böyle denemelerin yaygınlaşması çok olumlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Tebrik ederim,başlık diğerinin benzeri olduğu için yeni farkettim.Resimleriniz polaroidle çekilmiş gibi yalnız.
    San Diego hakkında dışarıda yazılanların,kendi elimizden denenmesini ve doğruluğunu merak ediyordum şahsen.Ama eğer bug ise sizin ki biraz erken gelmiş,onlar -40 altında bahsediyorlardı,,

Bülent abi işlemci sıcaklıgı -40 civarıydı blok sıcaklıgı -60 yani ben zannetmiyorum bug olacagını ama ihtimal tabi , bios işimizi bozdu malesef...

• quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Tebrik ederim,başlık diğerinin benzeri olduğu için yeni farkettim.Resimleriniz polaroidle çekilmiş gibi yalnız.

Bülent abi işlemci sıcaklıgı -40 civarıydı blok sıcaklıgı -60 yani ben zannetmiyorum bug olacagını ama ihtimal tabi , bios işimizi bozdu malesef...

Doğrudur,bios problemleri,kurubuzla olası sorunlar.Umarım bir daha seferki denemede,daha tatmin edici neticeleri burada okur,konuşuruz.Tekrar kolay gelsin.

• bende bug olduğuna inanmıyorum. sonuçta yabancı forumlarda -60 da bench alan aynı kodda bir sürü işlemci var. mesela başımızdan geçen bir olayı anlatayım;

koray ın boarduna 414-3 tccd biosu yükledik ve benim vdata bh5 leri taktık ama makina bir türlü açılmadı. Sonra korayın mushkin bh5 leri taktık stabilite olmadı. Daha sonra aynı biosun yüklü olduğu kendi board uma taktım vdata bh5 leri problemsiz çalıştı...

yani anlayacağınız aksilikler peşimizi bırakmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheripper -- 21 Mayıs 2005, 10:55:49 >
  • Tebrikler beyler güzel çalışma olmuş
    benchler nirdee€

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 22 Mayıs 2005, 11:19:41 >
  • İnşallah eyi sonuçlar gelirrrr
  • http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=62065 BEYLER SAN DİEGO İLE VENİCE FARKI OLMADIĞINI VE SAN DIEGO'YA EKSTRA PARA ÖDEMENİN MANTIKSIZ OLDUĞUNU BELİRTİYORLAR. AYNI SAAT HIZINDA AYNI PERFORMANSI ALMIŞLAR . SİZLERİN GÖRÜŞLERİ ?
  • Bench isteriz bench benç benç

Resimleri cep telefonundan mı çektiniz bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: junglee

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=62065 BEYLER SAN DİEGO İLE VENİCE FARKI OLMADIĞINI VE SAN DIEGO'YA EKSTRA PARA ÖDEMENİN MANTIKSIZ OLDUĞUNU BELİRTİYORLAR. AYNI SAAT HIZINDA AYNI PERFORMANSI ALMIŞLAR . SİZLERİN GÖRÜŞLERİ ?

• quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

quote:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=62065 BEYLER SAN DİEGO İLE VENİCE FARKI OLMADIĞINI VE SAN DIEGO'YA EKSTRA PARA ÖDEMENİN MANTIKSIZ OLDUĞUNU BELİRTİYORLAR. AYNI SAAT HIZINDA AYNI PERFORMANSI ALMIŞLAR . SİZLERİN GÖRÜŞLERİ ?

ya zaten öyle ki :) San Diego'ya para vermek kesinlikle mantıksız :)
    ı
    1-) Cache'den dolayı Venice'ye göre daha çok ısınıyor. Yani overclock yapıyorsan su soğutma şart :)
    2-) Performansını sadece belli bir kaç programda görebilirsin! 3dStudio, vs fakat bu da %5-10 arası değişebiliyor ki %95 programlar için hiç bir farkı yok kesinlikle! :)
    3-) Cache'in fazlalığından dolayı bu da overclock'u ister istemez kısıtlıyor. (754'te de aynı durum söz konusu olmuştu :) )

• Ya abi San Diago ve Venice leri bi karşılaştırın allah aşkına yaa adamlar hala konuşuyo
  • walntiletör son noktayı koymuş

elinize sağlık benc isterük
  • quote:

Orjinalden alıntı: oray

quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

quote:

ya zaten öyle ki :) San Diego'ya para vermek kesinlikle mantıksız :)
    ı
    1-) Cache'den dolayı Venice'ye göre daha çok ısınıyor. Yani overclock yapıyorsan su soğutma şart :)
    2-) Performansını sadece belli bir kaç programda görebilirsin! 3dStudio, vs fakat bu da %5-10 arası değişebiliyor ki %95 programlar için hiç bir farkı yok kesinlikle! :)
    3-) Cache'in fazlalığından dolayı bu da overclock'u ister istemez kısıtlıyor. (754'te de aynı durum söz konusu olmuştu :) )

Nerden biliyosun cache farkından dolayı oc yapmak için su soğutma şart diyorsun. Bu işlemci hava soğutma ile 2900 mhz yapıyor daha ne yapsın allah aşkına.

Lütfen bildiğiniz yada emin olduğunuz konularda yorum yapın...

İki işlemci ile aynı mhz lerde superpi yapınca cache farkını görürsünüz...

• Vay be helal olsun ekip !!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.