Şimdi Ara

SANAL ALEMDE TEHDİT EDİLİYORUM..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facebookda bir şahış tarafından tehdit ediliyorum.Küfür edip engelliyor sonra tehdit savcı oğluymuş Ben bu şerefsizin profil linkini burdan atsam bir işe yararmı yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı Çocuğun demediği küfür kalmadı engelliyor direk bişede diyemıyorum Ne yapabilirim sizce ?

Bana attığı en son mesaj şu ben bunu başka profillerden ekleyince ben oldugumu anladı ve aynen şöyle :daha fazla ugrastıkca batıyorsun senın kım oldugunu ögrendım nerede yasadıgına kucuk kız kardesınden kısacası soyunu sopunu ögrendım evine kadar ögrendım yuru git işine yoksa kafayı takarsam sana senın için iyi olmaz koçum daha böyle uyarmam senı dırek enselerım kaybollll yandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candidcocuk -- 19 Temmuz 2011; 17:57:04 >

• bu ne lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

bu ne lan
    yas kac..???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

bu ne lan
    güldüm seninle ta*** geçiyorlar takma çok böyle ben bilmem kimin oğluyum falan diyenler. Sende küfredeceksin arkamda devlet var diyeceksin. Bursluyum lan dersen inandırıcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Menthol

güldüm seninle ta*** geçiyorlar takma çok böyle ben bilmem kimin oğluyum falan diyenler. Sende küfredeceksin arkamda devlet var diyeceksin. Bursluyum lan dersen inandırıcı olur

Alıntıları Göster
    herşeyde yaş soruyonuz 18 yaşındayım
    aynen öyle geçiyorlar benimle ben bu cocugun resımlerını felan caldım bana kufur ettıkden sonra ama engellıyor hemen.. küfür edemiyorum adam bana pat mesaj atıyor engellıyor ama profil adresleri elimde şöyle 1 2 ay zaman geçsin başka bir adresten saldıracam

• "Sende bunu yedin?" diye bir repliğimiz vardır. Cuk oturuyor buraya. Yahu bırak ne yapabilir? Ver telefonunu arasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candidcocuk

herşeyde yaş soruyonuz 18 yaşındayım
    aynen öyle geçiyorlar benimle ben bu cocugun resımlerını felan caldım bana kufur ettıkden sonra ama engellıyor hemen.. küfür edemiyorum adam bana pat mesaj atıyor engellıyor ama profil adresleri elimde şöyle 1 2 ay zaman geçsin başka bir adresten saldıracam

Alıntıları Göster
    saldırı yapmana gerek yok arkadaşın istediği de bu işte seninle hala ta*** geçiyor. Anlatabildiğimi sanıyorum. Seni uğraştıracak ama sen büyük bir ihtimalle başarısız olunca kim sevinecek? Böyle insanlar milleti kandırmakla beslenir. Şanlı masa izlediniz mi hiç? İnsanlarla taş** geçerek kendilerini güldürüyorlar. Milleti sömürmek diye buna deniyor işte. Can can benim can seninki patlıcan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Menthol

saldırı yapmana gerek yok arkadaşın istediği de bu işte seninle hala ta*** geçiyor. Anlatabildiğimi sanıyorum. Seni uğraştıracak ama sen büyük bir ihtimalle başarısız olunca kim sevinecek? Böyle insanlar milleti kandırmakla beslenir. Şanlı masa izlediniz mi hiç? İnsanlarla taş** geçerek kendilerini güldürüyorlar. Milleti sömürmek diye buna deniyor işte. Can can benim can seninki patlıcan.

Alıntıları Göster
    Hocam muhtemelen gerizekalının biridir de, may the force of dh be with me diyorsan bu konuyu konu dışına aç. Sonra görürüz onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost

Hocam muhtemelen gerizekalının biridir de, may the force of dh be with me diyorsan bu konuyu konu dışına aç. Sonra görürüz onu.

Alıntıları Göster
    Sanal alem tehditlerine kanma.Birçok bebe böle şeyler yazar.Oğluymus diyon.Çocuk belliki o zaman.Bisey yapamaz.Benide çok tehdit ettiler hiç bişi olmadı olmazda.Kafana takma.Bu arada engelliyorsa git baska hesapla söv sende.Valla biri bana küfür edip kaçacak bide ana avrat ona mutlaka küfür etmek için elimden geleni yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeArrow -- 19 Temmuz 2011; 20:35:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snopy.26

Sanal alem tehditlerine kanma.Birçok bebe böle şeyler yazar.Oğluymus diyon.Çocuk belliki o zaman.Bisey yapamaz.Benide çok tehdit ettiler hiç bişi olmadı olmazda.Kafana takma.Bu arada engelliyorsa git baska hesapla söv sende.Valla biri bana küfür edip kaçacak bide ana avrat ona mutlaka küfür etmek için elimden geleni yaparım.

yapamıyorum işte :D bı ton en az 6 hesapdan ekledımmm hep kabul ettı engelledı sonra tam ben sövcem adam engellıyor ve artık hıc ekleyemıyorum ama zaman geçsin söyle 1 2 ay ozaman elbet unutr o zaman onun ... neyse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snopy.26

yapamıyorum işte :D bı ton en az 6 hesapdan ekledımmm hep kabul ettı engelledı sonra tam ben sövcem adam engellıyor ve artık hıc ekleyemıyorum ama zaman geçsin söyle 1 2 ay ozaman elbet unutr o zaman onun ... neyse

Alıntıları Göster
    Beni de mahkemeye verecekti güya hiç bir şey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Beni de mahkemeye verecekti güya hiç bir şey olmaz.

Alıntıları Göster
    Savcılığa dilekçe ver bak nası ..tü tutuşuyo ama... Bu konuyu açtığına göre hafiften yusuflamışsın sen de. Suç duyurusunda bulun çok rahatsız olduysan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Savcılığa dilekçe ver bak nası ..tü tutuşuyo ama... Bu konuyu açtığına göre hafiften yusuflamışsın sen de. Suç duyurusunda bulun çok rahatsız olduysan.

Alıntıları Göster
    Çok şey oldu biraz yusufladım evet çünkü adam doğum tarihimi oturdugum yeri felan biliyor facebook profilimde bunların hiç biri yazmıyor nası öğrendi merak ettim şikayette bulunsam bi ton masraf çıkacak gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candidcocuk -- 19 Temmuz 2011; 22:19:22 >

• quote:

Çok şey oldu biraz yusufladım evet çünkü adam doğum tarihimi oturdugum yeri felan biliyor facebook profilimde bunların hiç biri yazmıyor nası öğrendi merak ettim şikayette bulunsam bi ton masraf çıkacak gibime geliyor

Alıntıları Göster
    Ben hayır diyorum + sınırsız diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Ben hayır diyorum + sınırsız diyorum.

Alıntıları Göster
    He de geç max 15 yaşındadır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: emc-2

He de geç max 15 yaşındadır zaten

Alıntıları Göster
    buraya açacağına hemen savcılığa suç duyurusunda bulun bence. Sana attığı mesajlarıda silme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

buraya açacağına hemen savcılığa suç duyurusunda bulun bence. Sana attığı mesajlarıda silme.

Alıntıları Göster
    Nick-konu uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILLIAMs

Nick-konu uyumu

Alıntıları Göster
    Hiç bir halt yapamazlar.Böyle klavye erkeği çok şahsen başımdan geçti yani 3/4 olay böyle.Adresede ben gittiğim halde durum:
    -Abi karıştırdım başkasıyla,
    -Özür dilerim bi daha olmaz vs. vs.
    Sonuç: Ettiği küfürler için Pat,Küt,Çat nokta.
    Takmayın kafaya hiçbirşey olmaz.
  • quote:

Nick-konu uyumu

yılar önce üye olmuştum ondan öyle
    zaten senin amacın konuya yardımcı olmak felan değil işiniz gücünüz makara forumda çok gereksiz insanlar var.
  • quote:

quote:

Nick-konu uyumu

yılar önce üye olmuştum ondan öyle
    zaten senin amacın konuya yardımcı olmak felan değil işiniz gücünüz makara forumda çok gereksiz insanlar var.

Alıntıları Göster
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1010605178
    Bu musun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.