Şimdi Ara

Sanal İstanbulkart e-Ticaret Harcamalarına %20 İade (31 Ekim'e Kadar) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
30
Favori
19.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: DiagraM

Yüzde 20 güzel oranmış kaçırdık

Niye kaçırdınız ki? Kampanya 31 Ekim' e kadar devam ediyor Sanal İstanbulkart e-Ticaret Harcamalarına %20 İade (31 Ekim'e Kadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 20 Ekim 2024; 20:44:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Can851 kullanıcısına yanıt

Kampanya Geçerlilik Tarihi: 16.09.2024-16.10.2024

şeklinde yazıyor ilk mesajda

edit: teşekkürler faydalanalım Sanal İstanbulkart e-Ticaret Harcamalarına %20 İade (31 Ekim'e Kadar) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 20 Ekim 2024; 20:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiagraM

Kampanya Geçerlilik Tarihi: 16.09.2024-16.10.2024

şeklinde yazıyor ilk mesajda

edit: teşekkürler faydalanalım  

Yazsın ne anlamı var ki? Şimdi aldığım ekran görüntüsüne değil de ilk sayfadaki -konuyu açan arkadaş güncellememiş- gördüğün tarihe inanıyorsan bırak kampanya senin için kaçsın 😉

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

benim için kampanyamı kaçsın? sebep ?

Başkaları için nasıl karar verebiliyorsunuz anlamak güç. Bilgilendirdiğiniz için bir üst mesajda teşekkür etmiştim halbuki.

• Bana iadeler gelmemiş 15 gün geçti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt

Benim 2 hesaba da 16. gün geldi

Bir hesabın iletişim izinleri kapalıymış sonradan farkettim onun daha 10 gün falan oldu, yeni açtım izinleri vererecek mi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    2 hesap nasıl oluyor ki, farklı tc'mi?

Bide aliexpressi sayar mı acaba bu kampanyada?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Ben izin vermemişim ondan gelmiyor o zaman bir sürü detay var hiç dikkat etmemişim.
    Edit.
    Bana birkaç iade geldi hangisi anlaşılmıyor. Tutarı da uygun değil tespit edemedim 10-15 işlemden 4 tane iade geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 30 Ekim 2024; 12:55:36 >
  • 2 Nays hesabıyla 500+500 tl yükleyip 200 tl iade aldım, 1000 tl de istanbulkart ile harcayıp 200 tl iade aldım. 1000 tl'lik alışveriş toplamda 600e gelmiş oldu

Sanal İstanbulkart e-Ticaret Harcamalarına %20 İade (31 Ekim'e Kadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 30 Ekim 2024; 14:4:46 >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Nays yüzde 10 değil miydi kampanya?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

uygulamadan bakiye ile yüklersen %20, istanbulkart uygulamasından nays kart ile yüklersen %10. ben 2 nays hesabı kullanım 500+500

Uygulama: https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/naystan-yapacagin-istanbulkart-yuklemelerine-20-hediye-para

Nays Kart: https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/istanbul-kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 30 Ekim 2024; 14:5:18 >

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Fiziki kartla yani iyiymiş,sanal var bende sadece,bide istsnbulkart uygulamaya kartla para yatırma limiti artması lazım..tek seferde 500 tl çok az..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Ekim 2024; 14:14:46 >
  • Amazondan 2K lık alışveriş yaptım. Bugün 15.gün açık rıza metni onaylı gelen hediye para yok. İst kart da nasıl kayıt açılıyor ? Nays gibimi ?

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    17-18 gün sürüyor genelde

• Arkadaşlar bu dijital hesapta kalan bakiyeyi en faydalı nasıl değerlendirebiliriz

• yüklenen hediyelerin kullanım zamanı var mı yoksa nays gibi süresiz mi

• 21.10 pazarama

21.10 hb yatmamış bunu 153lemi hallediyoruz arkadaşlar

edt: 153ü aradım kayıt oluşturdu sonucu bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 16 Kasım 2024; 20:18:15 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.