Şimdi Ara

Sanal Mağazalardaki Dolandırıcı Satıcıları İfşa Edelim (amazon.com.tr, ne11, hepsiburada.com vb) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sahibinden.com üzerinde ucuz rakamlara yazıcı satan ve şu an Derya Han kullancı adını kullanan dolandırıcı Mehmet Gökkılıç tekrar piyasada muhtemelen bir süre cezaevinde yattı çıktı aç kalınca tekrar dolandırıcılığa başladı. Ben bugün epson marka yazıcı için 1000 TL kaptırdım. İşim var video atamam çok yoğunum param güvende satamam başka sitede ilan açamam diyor.
    Bu şahıs (Mehmet Gökkılıç) tarafından dolandırılan ve şikayetçi olmak isteyen varsa benimle iletişime geçsin şahsın bilgilerini paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangermurat -- 4 Haziran 2022; 20:19:11 >
  • ekoparfum.com satıcısı kendi web sitesi üzerinden alınan ürünleri göndermiyor. Dolandırıcıları Tüketici Hakem Heyetine şikayet ettim iki kez reddedildi. Vergi numaraları, satıcı ismi vs. hepsi mevcut. Kesinlikle alışveriş yapmayın. PTTAVM'de hala satış yapabiliyorlar. (Eko parfüm, ekoparfüm, ekoparfum)

Sanal Mağazalardaki Dolandırıcı Satıcıları İfşa Edelim (amazon.com.tr, ne11, hepsiburada.com vb)

• Bypazar denen firmanın kapatılması gerekiyor. Ayrıca bana göre mağaza puanı da sahte. Her şeyin 3-5 katına hatta 15 katına satıldığı bir sanal mağazanın bu kadar puan alması mümkün değil.

Sanal Mağazalardaki Dolandırıcı Satıcıları İfşa Edelim (amazon.com.tr, ne11, hepsiburada.com vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FPS_Shogun -- 16 Temmuz 2024; 9:37:51 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.