Bildirim
sanal modifiye (151. sayfa)
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yorum
şaka bi yana resim hep kırık kırık görünüyor biraz daha büyük olsaydı bişeyler söylerdim ama kırıklardan hatalarını falan göremiyorum onun için bişey diyemiyeceğim ama uğraşmışın eline sağlık
Orjinalden alıntı: The Wanted
yorumlar lütfen -
quote:
Orjinalden alıntı: almestn
yorum
şaka bi yana resim hep kırık kırık görünüyor biraz daha büyük olsaydı bişeyler söylerdim ama kırıklardan hatalarını falan göremiyorum onun için bişey diyemiyeceğim ama uğraşmışın eline sağlık
TIKILAT RESİME BÜYÜSÜN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 1 Temmuz 2008; 15:25:06 >
-
tıkılatmayla olmuyor iki resimede aynı anda bakarken daha iyi görebiliriz yani böyle büyütmeli değilde normal koysaydın daha iyi olurdu ama çalışman güsel beğendim bir tek ön çamurluk biraz acayibime gitti o kadar devam devam -
bu b sınıflarına ve jiplere takılan port bagajlar modifiyeden sayılıyor mu -
arkadaşlar benm focusa honda v-tec jantı nasıl durur diye düşündüm aklıma siz geldiniz.yardıma ihtiyacım var.ben resimleri koyiim siz birleştiriverin.pls...
-
5-10 Dk da bu çıktı umarım yardımcı olmuşumdur sana...
Bunu yapalı çok oldu buraya koydummu hatırlamıyorum...
-
Bunlarda benden
Audi_Q7
Ferrari_F430
Opel_Vectra
Yorumlarınızı Bekliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrK90 -- 5 Temmuz 2008; 10:18:32 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr
5-10 Dk da bu çıktı umarım yardımcı olmuşumdur sana...
Bunu yapalı çok oldu buraya koydummu hatırlamıyorum...
baba büyüksün.valla benm çok hoşuma gitti ne dersiniz.yapan arkadaşm ylmzgrpnr a çok teşekkür ederim
-
-
-
PUG:D
-
arkadaşlar çok çok acil şu resimdeki jantı almayı düşünüyorum.çok acil bi şekilde arabamın üstüne monte edebilirmisiniz?
-
yeni tasarımım 2.tasarımım oluyor bu sanal tuningde kardeş senin jant işide olmaz açı yanlış arabayı yandan jantı dik çekmişsin
-
Birader jantların keşke aralarını kesip fren diski falan yerleştirseydin yahu. Daha güzel olurdu. Beyaz olması gerçekçiliği azaltmış -
merhaba,
Yeni Ranger forumuna girerken konu ilgimi çekti, hoşuma da gitti...ben de aracımın üzerine nacizane birşeyler karaladım, ekledim paintte...işyerinde ancak bu kadar oluyor, çok zaman yok...:)
-
Vectra ve Skoda Modifiyesidir.. Umarım hoşunuza qider yorumları beklıyorum=)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pJhier -- 23 Temmuz 2008; 15:22:46 > -
güzel calısmalar -
cok güzel çalışmalar çıkmış -
Çalışmalar süper olmuş, tebrikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X