Şimdi Ara

sanal modifiye (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence alkan arkadaşımız çok haklı buraya vereceğimiz emeklerin karşılığını ileride görücez. Bence şimdiden emek birikimi yapmalıyız. Herkeze saygılar sevgiler

Herşey DH adına.. ;)
  • işte karşınızdaa Honda Civic... Bu sefer değişik yerleree girmeye çalıştım ama oldu mu bir de siz fikrinizi söylerseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar... İyi seyirler...
     sanal modifiye
  • Modm kardeşim gene güzel bir çalışma çıkarmışsın ellerine sağlık renk seçimi de oturmuş sticker olayına geçelim artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkandemirlek

Modm kardeşim gene güzel bir çalışma çıkarmışsın ellerine sağlık renk seçimi de oturmuş sticker olayına geçelim artık.

Eyvallah abi sağolsın da benim arşiv de yetersiz geliyor artık. Arşivi geniş olan var mı aranızda valla olursa tam süper olur ya
  • Sekocum civic in orjinalini yollarmısın bende de arşiv yok hep sizlerden istiyorum mailimi biliyormusun gmail e değil diğerine yollarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 15 Mayıs 2007; 15:30:11 >
  •  sanal modifiye

şimdilik sadece altçaltıp camları kararttım finallerden sonra jant falan da atarım heralde (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: ModM

işte karşınızdaa Honda Civic... Bu sefer değişik yerleree girmeye çalıştım ama oldu mu bir de siz fikrinizi söylerseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar... İyi seyirler...
     sanal modifiye

Modm kardeşimizden temiz bir çalışma daha... birde bu düz renklerin arasında ara sıra değişik tonlarda görebilsek daha süper olacak sanki..

• quote:

Orjinalden alıntı: gsray4ever

sanal modifiye

şimdilik sadece altçaltıp camları kararttım finallerden sonra jant falan da atarım heralde (:

biraz fazla alçalmış sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatred -- 15 Mayıs 2007; 21:01:34 >
  • evt arkadaşlar son çalımam nasıl olmuş bu sefer gifledim
  • Hastalık gibi bişey bu sanal mod yauw
     sanal modifiye
     sanal modifiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayatboyurap

evt arkadaşlar son çalımam nasıl olmuş bu sefer gifledim
    />

usta eline sağlık ışıl ışıl bi araba olmuş vallahi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruge

Hastalık gibi bişey bu sanal mod yauw
     sanal modifiye
     sanal modifiye

vallaha ruge kardeş anlatıcam ama nası anlatıcam bilmiyorum..tampon desem tampon değil koruma bar desem oda değil neyse traktörün önüne sonradan eklediğin nesne diyim artık :) güzel olmuş fakat aracın gövdesiyle düz değil yani yamuk olmuş biraz..arka lastikte biraz(!) abartılı olmuş sanki ama gölgeside olsa tam süper olacakmış. ama dediğin gibi bu sanal mod. tam bir hastalık 1ay sonra öss var ben burda sizin çalışmalarınıza kedinin çiğere baktığı gibi bakıp kısa sürede elimden geldiğince saygısızlık etmeden yorumlamaya çalışıyorum. bi kusurum olursa affola kolay gelsin.

• arka lastik kabak olmuş birazda.shuminin ferrarisinin lastiği eskitmiş harbiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayatboyurap

evt arkadaşlar son çalımam nasıl olmuş bu sefer gifledim
    />

Hocam söyleyebileceğim tek bir şey var yani jantlar pek oturmamış gibi duruyor. Açısı biraz yamuk gibi görünüyor. Bir de resmin orjinalini koysaydın daha rahat yorum yapabilrdik. Emeğine sağlık çalışmalara devam...

• quote:

Orjinalden alıntı: ruge

Hastalık gibi bişey bu sanal mod yauw
     sanal modifiye

Abi traktörü yapmak da farklı hem de çok farklı bir bakış açısı hele arkadaki spoiler baya değişik olmuş . Bi de camlara film yapsaymışsın tam süper olurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModM -- 15 Mayıs 2007; 23:16:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: htrd

Modm kardeşimizden temiz bir çalışma daha... birde bu düz renklerin arasında ara sıra değişik tonlarda görebilsek daha süper olacak sanki..

Hocam galiba benim mavi ve tonlarına takıntım var ya dönüp dolaşıyorum yine maviyi buluyorum ya hep mavi ve tonları vazgeçemiyorum maviden . Hep mavi hep mavi
  • Güzel çalışmalar ellerinize sağlık.

Yaw bu arada o Traktör ne yaw :) allahın iyiliğini versin kardeş. Bakın benden size bir tavsiye hangi çalışmayı yaparsanız yapın çalışmayı aklınızda bir kaç parçaya bölün örnek ön arka sağ sol üst kaput ön tampon yan marşpiyer camlar stciker kapı far ve renk gibi bir kaç parçaya aklınızda bölün tek tek tane tane uğraşın bırakın olmuyorsa yenisini deneyin 1 saat sürsün 2 saat sürsün önemli olan iyi bir çalışma çıkarmaksa zaman dan kaçmayıp sabırdan ödün vermeyin.
  • Evet Arkadaşlar Tekrar selamlar Benden de bu çıktı.

Sevgiler Saygılar.. Yorumlarınız değerlidir..

*****************************************************************************************

sanal modifiye

*****************************************************************************************

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 16 Mayıs 2007; 10:47:52 >
  • alkancım gerçekten tampon çok farklı bir bakış açısı olusturmus mukkemmel kutlarım ..
  • eyvallah kardeşim :) saolasın yorumun için
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.