Şimdi Ara

sanal modifiye (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.131
Cevap
0
Favori
807.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sprachen

Arkadaşlar bravo vallahi çok güzel çok orginal resimler çıkartıyorsunuz helal olsun sizlere.başarılnızın devamını dilerim.

ben anlamam photoshop kullanmasını çok istiyorum ama yapamıyorum uğraşmak istemiyorum belkide.
  •  sanal modifiye

sanal modifiye

rakadaşlar buyrun size stickerlar elimde vardı paylaşayım dedim umarım işinize yarar
  • Cannibal sagolasin , calisma yapan arkadaslarin cok işine yarayacak bunlar.
  • @Cannibal paylaşımın içi çok teşekkür ederiz kesinlikle çok işe yarayacaktır.

@ModM biran önce sticker olayına geçelim demiştim tam da üstüne geldi :) cannibal kardeşim sağolsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D-Assault

Arkadaşlar rica etsem bi Palio'yu cabrio yapabilirmisiniz.Çok merak ediyorum nasıl durur....
    Ama marbiyel spoilere gerek yok.çSadece fabrika çıkışı cabrio gibi gözüksün....

Eğer beğenirsem benim arabanın üstünü açtıracam....

böyle bişeyler çıktı elimden palio cc. olarak
     sanal modifiye

• Teşekkür ederiz ilgi ve alakanız için.

Bu arada arkadaşlar 7 gün sonra tekrar aynı yerden başlıcaz. Bu sefer sanırım daha dikkatli oluruz inş.
    Alkan arkadaşımızın bir mesajını iletmek istiyorum.

alkandemirlek: Arkadaşlar bir yanlış anlama sonucu böyle bir cezaya mahruz kaldık. Olsun sağlık olsun prosüdürde ne uygulanması gerekiyorsa boynumuz kıldan ince. Bırakıp giderdim ama ben verdiğim emeğe başkasından çok kendim saygı duyarım....

Modm mhcll Bubbly tvsapachester gülşen nuray
    sky_line #CannibaL# sprachen ruge nuray ozguragacik hayatboyurap

Yeniden 7 gün sonra beraberiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülşen-Ergin -- 21 Mayıs 2007; 15:39:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruge

Hocam traktör işine hiç girmeyin yaw para yok o iştedaha seri üretime geçemedik konsept kaldı öyle ortada.sparco koltuk taktık alete genede tutmadı.ama duuurr ben biliyom yapacağımı....
     sanal modifiye

usta mükemmelsin yaa..gerçekten takdir ettim

• quote:

Orjinalden alıntı: hayatboyurap
     sanal modifiye

Arkadaşlara benim arabaya yorum yokmu
  • hayatboyurap çalışman çok güzel

nediyordum he çalışmana gelince bence gayet hoş ve belliki emek vermişsin çok hoşuma gitti rengi :) başarılarının devamını dilerim bu arada 7 gün sonra daha güzel şeyler olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülşen-Ergin -- 18 Mayıs 2007; 19:41:39 >
  • quote:

quote:

sanal modifiye

Arkadaşlara benim arabaya yorum yokmu

tabiki var gerçekten usta güzel çalışmışsın eline sağlık. bunun dışında, çok da önemli olmayan ufak hatalar (kanadın duruşu, boyarken ki ufak taşmalar, keserkenki ufak hatalar gibi..) var. tabi bunlarda sorun değil. çalışmalarına özenle devam ettikçe bunlardan kurtulacaksın emin ol.

herkese iyi çalışmalar.. afiş çalışmamdan vakit bulabilirsem yeni bir sanal modifiyeyle gelicem inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatred -- 18 Mayıs 2007; 19:40:52 >

• Arkadaşlar bende tekrar geldim. Daha önce Doğan SLX çalışmam vardı önceki sayfalarda beni de aranıza alırsanız sevinirim. Bugün yaptığım bi çalışma. Ufak tefek eksikler war mazur görün. Daha yeniyim.
    Orjinal
     sanal modifiye

Fake
     sanal modifiye

Biras daha şopladım.
     sanal modifiye

Ayrıca sizden ricam bana parça gönderebilir misiniz? Jant bodykit spoiler fln. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legion90 -- 19 Mayıs 2007; 23:26:00 >

• aramıza hoşgeldın leıon 7 gun beklersen alkan arakdasımızın cezası bıtecek aramızda olucaksın.! cluba uyelık ıslemlerını yapar ellerıne saglık guzel calısma olmusta farlar tam oturmamıs :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Arkadaşlar bende tekrar geldim. Daha önce Doğan SLX çalışmam vardı önceki sayfalarda beni de aranıza alırsanız sevinirim. Bugün yaptığım bi çalışma. Ufak tefek eksikler war mazur görün. Daha yeniyim.
    Orjinal
     sanal modifiye

Fake
     sanal modifiye

Ayrıca sizden ricam bana parça gönderebilir misiniz? Jant bodykit spoiler fln. Saygılar..

hoşgeldin legion ilk çalışmandan sonra bu gayet başarılı olmuş tebrik ederim ama birşey sormak istiyorum bu arabanın kapıları nereden açılıyo sanırım onlarıda boyarkan fln arada kaynatmışsın.

başarılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: htrd
    usta mükemmelsin yaa..gerçekten takdir ettim

teşekkür ederim diyecem korkuyom bende banlanırım diye.bu kadar sorun yaratıyosa kaldırılsın msj sayaçları neye yarıyo ki?ya da isteyenlerin msj sayısını adminler arttırsın 300-500 tane olmaz mı?
  • Sanırım olayı anlamadınız. Burada siz üyelerin göremediği, ama biz yöneticilerin gördüğü şeylerden bahsediyoruz. (yani üyelerin kendi sildikleri mesajlardan bahsediyoruz)
  • ya arkadaşlar bnede öğrenmek istiorm bu photoshop u ufak tefek yapıorm ama işte tam olmuo yardımlarınıs için teşekkürler
  • arkadaşlar bir kaç gün giremedim foruma bayaa olaylar olmuş ya herkese geçmiş olsun. Bu arada gördüğüm çalışmalar çok değişik ve ilginç çalışmalar tebrik ediyorum. inşallah devamı gelir. yalnız ben bir süre aranızda olamayacağım memlektte yok oyüzden yeni çalışmaları ekleyemiyorum. herkese başarılar en kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle... :)
  • evt millet En iyi ÇAlışmam bu oldu heralde bmw m3 yorumlarınızı bekliyorum
     sanal modifiye
  • güzel çalısmalar olmuş ellerinize saglıkk
  • quote:

evt millet En iyi ÇAlışmam bu oldu heralde bmw m3 yorumlarınızı bekliyorum
     sanal modifiye

arka lastiktedi abartı dışında hiç bir eksik yok. temiz bir çalışma olmuş bravo
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.