Şimdi Ara

sanal numara almak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
14.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet üzerinden telefon işine başlayali 2 gün oldu. ancak baya güzel vede baya kullanişli oldugunu görünce kullanmakta oldugum arkadaşimin voipraider hesabi yerine, kendime ait sanal numara alabilecegim bi görüşme servisi ariyorum.
    1-En ucuz cep telefonu konuşmasini saglayan ve mümkünse türkiye içi ev telefonlari ile ücretsiz konuşabilecegim servis hangisi?
    2-Ücret biraz daha fazla ancak kendime ait sanal bi numara alabilecegim bi sistem varmi?
    bu ikisinden birini saglayan bi sistem varsa da olur ama benim esas istedigim benim aradigim kişilerin en azindan beni ariyabilecekleri bi numara olmasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasapcan -- 13 Mart 2008; 13:07:37 >

• şu an biraz inceledigimde voipraider sanal numara veriyor uluslar arasi 120 gün bedavada veriyor baya iyi bir konumda biraz daha ugraşiyimda bakalim kendimize bi numara alabilecekmiyiz.eger başarabilirsem buraya yazarim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasapcan

şu an biraz inceledigimde voipraider sanal numara veriyor uluslar arasi 120 gün bedavada veriyor baya iyi bir konumda biraz daha ugraşiyimda bakalim kendimize bi numara alabilecekmiyiz.eger başarabilirsem buraya yazarim.

Kaydadeğer bir şey bulduğunda umarım yazarsın. Takipteyim........
  • valla bu aralar dersler yogundu tam olarak ugraşamadim :( .Ancak 120 günlük bedava olayi fos çikti arkadaşin hesabi kullaniyodum 40 gün daha bedeva konuşma süresi vardi ancak ev arkadaşimin üstün gayretleri sayesinde bedava olan konuşmanin aslinda sınırlı oldugunu ögrendik . tabi adamlar düşünememiş. hiç tanimadigi akrabalarini bile 30 dakika ariyip konuşabilecek bir kişiyi.o kadar ki ben babamla ailemle 4-5 dakika anca görüşürüm sadece arkadaşin babasiyla 5 dakika görüştüm . bu aralar tekrar bi bakicam kendi adima hesap işine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasapcan -- 20 Mart 2008; 14:28:26 >
  • voiprehberi.com a bak bi aradığın orda var
  • dikkatle incelersen haftada 200 dk bedava konuşabiliyosun 200 dakikayı aşınca dakika başına 0.02 ücretlendirme yapıyor diğer hafta ise tekrar 200 dk bedava hakkın oluyor.
  • evet verdiginiz sitede anlatilmiş nasil sanal numara alinabilecegi.amerikan numarasi veriyor üstelik ücretsiz .
    bakalim üzerinden bi hafta geçti tekrar indirip tekrar kuralim eger hala bedavam varsa gerçekten super olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Kartı ile Fon Almak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu biraz eski fakat dertler ortak :)

Sırf su cep telefonu ile onay alan siteler icin (özellikle google servisleri) için bi sanal numara almayı düsünüyorum.

Gelen mesajı istedigimiz bi numaraya yönlendiren bildiginiz bir servis var mı? (Ücretsiz oluşu tabi ki + bi özellik olur )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tumxrp

Konu biraz eski fakat dertler ortak :)

Sırf su cep telefonu ile onay alan siteler icin (özellikle google servisleri) için bi sanal numara almayı düsünüyorum.

Gelen mesajı istedigimiz bi numaraya yönlendiren bildiginiz bir servis var mı? (Ücretsiz oluşu tabi ki + bi özellik olur )

2.5 senelik hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

2.5 senelik hort

iki tarih arasındaki zaman dilimini belirleme algoritmasında çığır açabilecek bir sonuca ulaşmıssın. Sanada bravo Pisagor.....

• quote:

quote:

quote:

2.5 senelik hort

iki tarih arasındaki zaman dilimini belirleme algoritmasında çığır açabilecek bir sonuca ulaşmıssın. Sanada bravo Pisagor.....

Bu cümleyi kurmak için çok mu uraştın Einstein ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

2.5 senelik hort

Bu cümleyi kurmak için çok mu uraştın Einstein ?

Ne kadar meraklıymışsın Frécoß...

Voip konusunda bilgi birikim sahibi arkadaşları da bekleriz...

• önüne gelen hortlatmış arkadaş bende hortlatçam banane şu cep telefonu ile onay alan siteler için kullanılabilecek böyle bir hizmet var mı?
  • http://www.pinger.com/tfw/ bu site işinize yarayabilir. sms onayı için işime yaramıştı..
  • konu güncel sms onayı için pinger denedim ama başarısız oldum daha doğrusu anlayamadım.
    başka bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dark One

konu güncel sms onayı için pinger denedim ama başarısız oldum daha doğrusu anlayamadım.

EkoGSM den hızlıca bir numara alıp SMS için kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya_han

quote:

konu güncel sms onayı için pinger denedim ama başarısız oldum daha doğrusu anlayamadım.

demo olarak üye oldum nereye geliyor bu sms? gelen kutusuna tıklıyorum oraya bir şey gelmemiş ve eski saçma sapan şeyleri gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: kaya_han

quote:

demo olarak üye oldum nereye geliyor bu sms? gelen kutusuna tıklıyorum oraya bir şey gelmemiş ve eski saçma sapan şeyleri gösteriyor.

SMS tabi ki demo esnasında vermiş olduğunuz cep telefonu numarasına geliyor.

• konu güncel bana da lazım pinger falan işe yaramadı lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.