Şimdi Ara

Sanal ram hakkında bilgi verebilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhaba... Benim Sanal Ram ile ilgili bir takım sorularım olucaktı.

Birinci Sorum : Sanal Ram Bilgisayarın Hızını Arttırıyormu ?
    İkinci Sorum : Sanal Ram HardDisk de yer kaplarmı ? (hdd den yer alırmı)
    Üçüncü Sorum : Sanal Ram Bilgisayara herhangi bir zarar verirmi ?

Cevaplarsanız Çok Sevinirim arkadaşlar...

NOT : Diğer Forum Hesabımın şifresini unuttum şifresini hatırlarsam orayada konu açabilirim. Böyle birşey olursa bu konuyu silmeyin diğer konuyu silin :)

• frktaskn07 F kullanıcısına yanıt
    1.hızının artırır yanlız ram kadar olmasının bekleme hdd hızında veya flash bellek hızında olur
    2.hdd ne kadarlık belleği sanal belleğe ayırırsan o kısmı kullanmazsın hdd yer kalmadıkca sistem performansın düşer
    3.bir zararı olmaz
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    peki ben şimdi bilgisayara 1024 mb sanal ram verdim ayrıca RamDisk Plus adlı programı bilgisayarıma kurdum ve oradanda 128 mb sanal ram oluşturdum.Şuanda 128 mblik sanal ram harddisk olarak bilgisayarımda gözükmekte.Fakat bi fark yok hızında hatta dahada yavaşladı diyebilirim... Bilgisayarımda 512 mb ram takılı kalmak zorunda diğer ramlar bozuldu... Benim bu süre zafında bilgisayarımı hızlandırabilecek bir program,sanal ram gibi birşey vs. önerebilirmisin ?

NOT : Bilgisayarımda bir sürü program yüklü. Bu hızında bir oynama yaparmı ? (Gereksiz olanları kaynak izleyiciden kapatıyorum)
    malesef ki hdd veya usb belleği sanal bellek olarak kullansan bile hiçbiri ramin hızında çalışmayacağı için performans almazsın sadece ram kapasitesini artırmış olursun
    peki bana bilgisayarı hızlandıracak yöntemler veya programları söyleyebilirmisin varsa... çünkü bilgisayar çk yavaş :D
    varsa temaları kapat sistemi en sade şekilde kullan sistem onarımı yap gereksiz dosyaları ccleaner ile temizle , hdd dosyalarını birleştir öyle idare et
    Ya zaten şuanda klasik temada en sade şekilde birazdan yac cleaner yüklicem laptopumda yüklü çokda işe yarıyor aslında belki bundada yarar. bu arada sistem onarım ne alaka :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    sistem kendini yenilemiş olur birazda olsa performansı etkiler bu arada c diski disk birleştirmeyle de taratmanı tavsiye ederim sistemin eski ve yoğun kullanıyorsan dosyaları birleştirmen gerekebilir çok fark eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 13 Ocak 2015; 18:53:23 >
    Valla sistem eskimi bilmiyorum ama daha 2 hafta önce windows 7 ultimate format attırdım :D neyse deneyeceğim olursa haber veririm :)
    10 basamak birden çıkmışsın yani hani önce bi home basic yada premium deneseydin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.