Şimdi Ara

Sanalmarketim&T260HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim ben bu 2-3 gün içinde samsung t260 HD monitör alıcam.En ucuz fiyatı sanalmarketim.com'da buldum
    ama havale ile diyor.
    1)Bu site güvenlimidir.Garanti problemi çıkarmı?
    2)Ben havale yapıcam onlarda göndericekler nasıl olacak bu iş veya kredi kartı ile alırsam nasıl yapıcam?
    İlan:http://www.sanalmarketim.com/urun/a714cef652dae4bbf774bdc72262ee55/SAMSUNG-T260-26
    Yardımlarınız için şimdiden saolun...

P.S:Elimdeki 10 aylık samsung 226 CW'yu 350 tl'ye sattım çok temizdi.İyi bir fiyatamı satmışım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrhny -- 10 Haziran 2009; 23:07:12 >

• sanalmarketim güvenilir sağlam bir sitedir güvenle her türlü alışveriş yapabilirsiniz...
  • @komiks in dediği gibi en güvenilir sitelerden.
    Lakin T260HD 16:10 bir ekran. Yani birçok film ve uydu yayınlarında yukarıda ve aşağıda siyah bir şeritle karşılacaksın. Yani yukarıda ve aşağı biraz siyah olacak. Bunu belirteyim dedim.
  • Site sağlam. Sorun çıkmaz. Alışverişi telefonla teyit ediyorlar.

Yalnız monitörde oluşabilecek ölü piksel olayı hakkında garanti vb. olaylarını öğren. Monitörü iyi satmıştın bu arada.
  • Yardımlarınız için teşekkürler
    Burakkcbyk;Biliyorum 16:10 oranını ama siyah şeritler benim hoşuma gidiyor açıkcası kendimi sinemada gibi sanıyorum.

Şimdi ben güvenle alışveriş yapabiliyorum çok teşekkürler monitör ve direksiyon alıcağım ve en ucuz bu sitee buldum 2'sinide
    pek ala kaç günde gelir?
  • Samsung T260 26" LCD Monitör Black 5ms Hdmi-Dvi

http://www.exa.com.tr/samsung/monitorlcd_kategorisinde/samsung_t260-407-5738.html

Havale ile şuan 765 tl.

Yıllardır alışveriş yaptığım ve sanırım herkesin de aynı yönde konuşacağı üzere güvenilir bir firmadır.

Soruların yanıtlarına gelirsek; üye olursun, ürünü satın alarak dilediğin seçenek ile ödemeni yaparsın. Bu sitede bu ürün aynı gün kargoya veriliyor. Bulunduğun yere göre 1-2 güne eline geçer. Garanti gerektirecek bir sorun yaşar isen ilgili durumla ilgili açıklamalar sitede mevcut.

• quote:

Orjinalden alıntı: Emrhny

Yardımlarınız için teşekkürler
    Burakkcbyk;Biliyorum 16:10 oranını ama siyah şeritler benim hoşuma gidiyor açıkcası kendimi sinemada gibi sanıyorum.

Şimdi ben güvenle alışveriş yapabiliyorum çok teşekkürler monitör ve direksiyon alıcağım ve en ucuz bu sitee buldum 2'sinide
    pek ala kaç günde gelir?

hafta içi bir gün alışveriş yaparsan ertesi gün telefon ile teyid ederler aynı gün yetişirse kargoya verilir. ertesi gün ürün elinde olur...

• Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.Exa'yada bir bakayım ya exa yada sanalmarketimden alıcam hayırlısı ile.
  • Arkadaşım 3 gün önce Hızlıal.com da ürün 985 TL idi mail attım. Fiyat güncellemesi yaparsanız ürünü alacağım dedim. Mailime cevap verdiler ve fiyatı güncellemişler. Ellerinde 1 adet vardı 712 TL ye aldım ürünü. Ürün elime geçti. Müthiş bir alet kesinlikle aldığı parayı hakediyor.
  • sanalmarketim.com aklına gelecek butun siteler den guvenlidir dostum.4 yıldır alısveris yaparim. bir tek acıgını gormedim.cok anlayıslı ve cozume ulasan teknik servisi vardir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.