Ben senin yerinde olsam o tamircide çalışırdım. Orada çalışırken de bir yandan akşamları internet yoluyla her yere CV bırakırdım. Elbet biri geri dönecektir. Başka bir iş bulunca da hoop hemen çıkardım o tamirciden.
Tamircide çalışmak ne zordur iyi bilirim.
+1
Aynı durum geçeç sene benim başınma geldi.Hem daha LYS'ye girmemişyim ve ağustosta dershanem başlayacaktı.Böyle aptal bir durumdaydım.Üstelik işin kötü tarafı her gün işten çıkıcam diyordum ama 5 hafta çalıştım.O yüzden biraz çalış ailenin dilinden kurtul ve MUTLAKA üniversteyi kazan.Okumak gibisi yok yemin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Beyler çıktım işten bunlara girebilirim bu sene. Yada 2 yıllık eskişehirde programcılık ama 2 yıllığa yolamıyorlar.
Türk Dili ve Edebiyatı Sosyoloji Tarih İşletme Konaklama İşletmeciliği Felsefe İktisat Zihin Engelliler Öğretmenliği İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği İslami İlimler Fakültesi Coğrafya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Fotoğraf ve Video Gastronomi ve Mutfak Sanatları Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Maliye Kamu Yönetimi Uluslararası İlişkiler
En olmadı seneye hava astsubay
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme