< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sancaktepe nasıl bir yer? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: patheticmuggle
Bizim bütçemiz de anca çok kötü yerlerine yeter muhtemelen :Dhocam sen mahallenin ismini söyle sana açıklayayim :D
-
Mehmet Akif mahallesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Mehmet Akif mahallesikalınabilir oralarda sancaktepeden falan iyidir, metrogardenın oralar ortalama kalınabilecek düzeydedir. Tabii üsküdar gibi bir yer beklemeyin siz yine de .d
-
Çekmeköyde çok güzel elit siteler var oralarda kalınabilir ama mahalle aralarını tavsiye etmiyorum . Güvenlikli siteden ev bakın .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elit sitelerin kiralarını odeyebilecek olsak uskudardan hiç ayrılmayız zaten Kötünün iyisini bulmaya çalışıyoruz mecbur
teşekkür ederim yeniden. Çıkacağımız hiç bir yer üsküdar gibi olmayacak maalesef
quote:
Elit sitelerin kiralarını odeyebilecek olsak uskudardan hiç ayrılmayız zaten Kötünün iyisini bulmaya çalışıyoruz mecburSormayın son zamanlarda kiralar absürt arttı . Bu gidişle maaşın tamamı kiraya gidecek .
Mahalle aralarında da yaşanır en azından Mehmet Akif mahallesi iyidir herhangi bir olay olduğunu hatırlamıyorum orada . Çekmeköy genel olarak iyi bir semt daha da gelişiyor . Ağaoğlu site yapımlarına başladı AVM de geliyor. Doğa parkıda var çok güzel .
quote:
Orijinalden alıntı: MouesonSormayın son zamanlarda kiralar absürt arttı . Bu gidişle maaşın tamamı kiraya gidecek .
Mahalle aralarında da yaşanır en azından Mehmet Akif mahallesi iyidir herhangi bir olay olduğunu hatırlamıyorum orada . Çekmeköy genel olarak iyi bir semt daha da gelişiyor . Ağaoğlu site yapımlarına başladı AVM de geliyor. Doğa parkıda var çok güzel .
Alıntıları Gösterhaftanın 5 günü doğa parkında takılıyorum Moueson hocam :D güzel parktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5620970B4haftanın 5 günü doğa parkında takılıyorum Moueson hocam :D güzel parktır.
Alıntıları GösterSen yoksa sürekli giriş tarafın da kaykayla takılan gençlerden misin :D
quote:
Orijinalden alıntı: MouesonSen yoksa sürekli giriş tarafın da kaykayla takılan gençlerden misin :D
Alıntıları Gösterbisikletle takılan gençlerdenim :D
-
Dediginiz gibiyse kiralar da uçar 3-5 seneye. Mantıklı orda düzgün bir bölgeden ev tutmak, nispeten daha uygun fiyatlar
Kira sözleşmesi = kira kontratı aynı şeyler. 9 sene doluyorsa değil 9 sene bitiyorsa ev sahibi haklıdır. Genelde kiracılar 1 kere kontrat yapar ve seneliktir ancak senelik yazması 1 seneyle sınırlı olduğu anlamına gelmez, 10 seneye kadar geçerliliği vardır bu yüzden sordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 23 Ağustos 2021; 1:49:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kürtlerin çok yoğun yaşadığı yerler. Mecburiyetten dolayı gitmem gerektiğinde yaka silktiğim yerler. Anadolu yakasında sultanbeyli ile birlikte voltrani oluşturur.
Gömmeyen kimse yok galiba :D Umarim başka bir yerden güzel bir ev buluruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patheticmuggle -- 23 Ağustos 2021; 11:53:55 >
Sancaktepe de Samandıra güzeldir. Sarıgaziye bağlı herhangibir mahalleye sakın taşınmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X