arkadaşlar bayramdan sonra sandero stepway 0.9 turbo modelini almayı düşünüyordum... ama peugeot un yeni suv modeli 2008 baya kafamı karıştırdı.. 2008 in 1.2 vti access in fiyatı 8-9 bin tl daha fazla.. özellik ve donanım bakımından birbirine yakın sayılır araçlar.. tabi malzeme ve işçilik bakımından 2008 önde.. sizce bu kadar paraya değer mi? değerli yorumlarınız için teşekkürler...
2008 alacak gucun varsa Sandero ile karsilastirma yapman bile hata. Aralarinda cok ciddi kalite farki var. Renault Captur da dusunebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yorumunuz için teşekkürler... aslında biraz sıkıntıya girip 2008 almak istiyorum ama ciddi çevre baskısı var.. o kadar para arabaya verilir mi? diye :)
para varsa 2008
Captur daha mantıklı olabilir.
Sandero konusuna girmiyorum bile, Çin malı arabalardan daha kalitesiz :)
Stepway güzel görünüyor. Arka koltukta 3 kişi rahat oturuyor. Capture, Bmax, 2008 gibi B segmenti tabanlı SUV'larda arka koltuklar dar biraz. Tabii ki Dacia çarpışmalarda bu arabalardan daha çok zarar görebilir. Kriterlerine göre hareket etmelisin tabii ki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme