Şimdi Ara

SanDisk 16GB Cruzer Blade Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: pehlivan80

Bugün 16GB lık olanı, Bimeks'de 29,90 TL den satılıyor.
    Hakan456'ın verdiği rakamlar da tatmin edici...

vay bea o kadar düştü mü bir yıl önce 45 e almıştım... maşallah hala sapasağlam duruyor.. birkez kaybettim sandım ama 2-3 güne bulmuştum.. size tavsiyem bir ip falan geçirin ufaklığa

+1 Nedense güldüm

• peh ben bimeksden kuponla indirime aldım 17 tl tuttu çok kullanışlı hızıda bana diğer usbler gibi normal geldi

Edit:Kampanya bitmiş olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 23 Ağustos 2012; 15:06:12 >
  • fiyatı uygunmuş bir tane de ben alıcam
  • bugün 16 gb bimeksten akbank ve yapı kredi kredi kartlarına 16.90 tl ye aldım 8 gb 11 tl ydi
  • BİM'de 16 GB 16 TL kaçırmayın.

http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/hrd.html

Ben 8 GB'ını 20 liraya almıştım 2 seneden fazla oldu o süre zarfında 2. kattan aşağı beton zemine atıldı ve çamaşır makinasında yıkandı hala ilk aldığım günkü gibi :)

Evet biraz yavaş, yazma hızı 3-4-5 MB/s arasında değişiyor (test yazılımları ile yapılmış şeylerden bahsetmiyorum 2 yıllık kullanımda gördüğümü söylüyorum) dayanıklı olduğu için 16 GB'lıktan da almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngrms -- 23 Ekim 2012; 16:19:55 >
  • Beyler bu 16 gb var bende. Ama 6,5 gblik hobbit filmini atamadım içine hemde içi bomboşken. Nedendir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rescue

http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/SanDisk/SanDisk-16GB-Cruzer-Blade-USB-Flash-Drive

fiyatı uygun ama okuma yazma hızı hakkında bilgisi olan var mı?

aman uzak dur gözünü seveyim. çok yavaş. 3 mb yazma hızı var. adamı çileden çıkartır. hem ucuz hem hızı iyi usb bellek olsun diyorsan hi-level al. 17 liraya a101 den aldım, gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

Beyler bu 16 gb var bende. Ama 6,5 gblik hobbit filmini atamadım içine hemde içi bomboşken. Nedendir acaba?

Ntfs ile bicimlendir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

Beyler bu 16 gb var bende. Ama 6,5 gblik hobbit filmini atamadım içine hemde içi bomboşken. Nedendir acaba?

Ntfs ile bicimlendir

öyle yaptım bende. saol yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

Orijinalden alıntı: rescue

http://www.mymemory.co.uk/USB-Flash-Drives/SanDisk/SanDisk-16GB-Cruzer-Blade-USB-Flash-Drive

fiyatı uygun ama okuma yazma hızı hakkında bilgisi olan var mı?

aman uzak dur gözünü seveyim. çok yavaş. 3 mb yazma hızı var. adamı çileden çıkartır. hem ucuz hem hızı iyi usb bellek olsun diyorsan hi-level al. 17 liraya a101 den aldım, gayet memnunum.

seninki arızalı herhalde.. ben aldığımdan beri 15-20mb arası yazıyor.. hatta geçen usb 3.0 a taktım 25mb ye kadar çıktı..okuma hızı usb 3.0 a takınca 35-37mb arasını görüyor.. bence çok gayet yeterli.

kullandığım eski 16gb lik belleği kardeşime verdim yazdıklarım yeni belleğin sonuçları.. marka model

sandisk cruzer edge 16gb

eski belleğimde çok iyiydi o da sandisk cruzer blade 16gb di

• Cruzer Blade ömür öldürür..

• 17 tlye hepsiburadadan aldım.
  • 19,90'a Bugün Migros'tan aldım +5 TL money kazandım
  • Beyler, 142TL şuan...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.