Şimdi Ara

SanDisk 480 GB SSD Plus 399 TL AMAZON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynı sitede New series diye geçiyor hocam geçen aylarda 450 Tl ye aldım. Cache yani önbellek sağlıyor, Web de araştırabilirsiniz.

• 870 evo ile çok farkı varmıdır arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrahcey E kullanıcısına yanıt

Ne yazdığına bağlı buradaki 500MB/s sequential yazma hızı büyük tekli image dosyaları için. Mesela dosya boyutu >100Mb .iso .zip .mp4 dosyası gibi tekli büyük dosyalar için.

Patriot P210 SSD'ye bir seferde küçük küçük 100.000 tane 1kb'lık txt dosyası yazarsak mesela hızı tabi ki 500MB/s olmaz.

• asertyu kullanıcısına yanıt

Kitlenme oluyorsa sisteminizde sizin SSD'niz arızalı olabilir. Bende bu serinin 120, 240 ve 480lik modelleri var hiç kitlenme vs yaşamadım.

• Diski merak edenler için incelemesini yaptım.

• AnacoN kullanıcısına yanıt

Sağlık olarak da %100 gösteriyor ama bir sıkıntı olabilir belki de göndermek lazım garantiye.

• Plus için kronik sorunlu deniliyor da var mı öyle bir şey?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dram olayı çok mu önemli. hangisi dramli onu bile bulması ölüm. 8 yıllık laptop için ssd alacağım. 240 gb civarı 500 TL altı ne alınabilir dramli?

• burda hanigisinde dram var hangisinde yok yazıyor. eğer işletim sistemini alacağınız ssd'ye kuracaksanız dram öneriliyor. yedeklemeler için kullanılacaksa çok çok da elzem değil.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B27_j9NDPU3cNlj2HKcrfpJKHkOf-Oi1DbuuQva2gT4/edit#gid=0

• 10 senelik laptopa taktım 30 a da win10 aldım ,tekrar hayata döndü

• quote:

Orijinalden alıntı: nty35

burda hanigisinde dram var hangisinde yok yazıyor. eğer işletim sistemini alacağınız ssd'ye kuracaksanız dram öneriliyor. yedeklemeler için kullanılacaksa çok çok da elzem değil.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B27_j9NDPU3cNlj2HKcrfpJKHkOf-Oi1DbuuQva2gT4/edit#gid=0

Eyvallah hocam. Bugün biraz baktım Patriot Burst alacağım. En uygun onu buldum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.