Şimdi Ara

Sandisk Garanti Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
4.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yurt dışına gittiği için içinde ne olduğunu belirten bir kağıt daha gerekiyormuş sanırım. Benim paket son gönderdiğimde bir haftada ulaşmıştı. İlk gönderdiğim paket ertesi gün teslim edilmişti.

Ek olarak hafta sonu teslimat yapmıyorlarmış o da biraz gecikme yaşatiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Gece almanya köln e gitmiş sabahta ordan ayrılmış zaten dağıtım hafta sonu olmaz ama en azından çek cumhuriyetine gitmesi lazım bugğn yada yarın geçerse çek cumhuriyetine pazartesi teslim ederler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Gece almanya köln e gitmiş sabahta ordan ayrılmış zaten dağıtım hafta sonu olmaz ama en azından çek cumhuriyetine gitmesi lazım bugğn yada yarın geçerse çek cumhuriyetine pazartesi teslim ederler.

hocam ne oldu flash bellek haber varmı? bende gondermeyi dusunuyorum
  • turkishwizard04 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok oldu yeni flash belleğim geleli sorunsuz bir şekilde kullanıyorum bence verin ama tavsiyem size sandisk tarafından ups kodu verilince kurye çağırırken paketleme ücretsizmi diye sorun ücretsizse kuryeye paket yaptırın gönderirken ben kendim paketlemiştim gelen kurye paketi açtı içindekileri birde etiketi söküp gitti kendi paketledi sanırım hem uğraşmamış olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Hocam çok oldu yeni flash belleğim geleli sorunsuz bir şekilde kullanıyorum bence verin ama tavsiyem size sandisk tarafından ups kodu verilince kurye çağırırken paketleme ücretsizmi diye sorun ücretsizse kuryeye paket yaptırın gönderirken ben kendim paketlemiştim gelen kurye paketi açtı içindekileri birde etiketi söküp gitti kendi paketledi sanırım hem uğraşmamış olursunuz

saol hocam hayırlı olsun :)
  • Iyi günler. Ben hepsiburadadan sandisk ultra 2 240 gb ssd almıştım bozuldu dedi bilgisayarcı garanti tada değişim konusunda yardımcı olabilir mısınız. Sitesinde değişim sayfası açılmıyor bu arada

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Acaba bana da yardımcı olur musunuz ?

• mehmet46484648 M kullanıcısına yanıt
    kb-tr.sandisk.com
    Online Garanti Değişim İşlemi (RMA) isteği
    https://kb-tr.sandisk.com/app/rmaform

Form bu hocam bunu doldurun.
  • The page you requested was not found. Diyor bende ustad

Site bende açılıyor sıkıntı yok telefondan veya farklı tarayıcıdan dene istersen.
  • Laptop dan acildi simdi mail i geldi iade icin umarim yaparim :)

İnşallah değiştirirler bende sıkıntı yapmadan aynı gün yenisini yolladılar bu arada hatırlatıyım başka bir arkadaşada yazmıştım ups'i kurye için aradığınızda paketleme işlemi ücretsizmi diye sorun ücretsiz derlerse kağıtları verin kurye halletsin öğrenince burayada yazında başka arkadaşlarda görsün :)
  • Yarin ups i arayacagim da bu barkod isini tam anlamadim

• Paketleme kurye ye bagli imis benim kuryede yoktu 3 liraya airpacket diye irsey aldim sisirdim ksgitla teslim ettim.11inde oglrn yola cikti 12 si aksam cek cumhuriyet8nde idi

• Hortlatıyorum kusura bakmayın ama , 3 çıktısı alınıp imzalanan "TİCARİ FATURA" evrağında 5,99 dolar fiyat yazıyor altına da imza atıyoruz. Siz gönderirkende bir rakam yazıyor muydu? Bi tırstım borç kitlemesinler bi de aman eyvah
  • HIGH BASS kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış hatırlamıyorsam bende fatura falan yoktu yani 6 dolar falanda görmedim ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar , Çekya'ya gönderdiğim arızalı 16 GB flash belleğim sıfır 64 GB olarak geri göndermiştir Sandisk :) Müthiş bir müşteri memnuniyeti. Çok kısa bir zamanda hemde 10 gün bile sürmedi toplamda.Sandisk Garanti HakkındaSandisk Garanti Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH BASS -- 9 Nisan 2019; 11:41:14 >

• HIGH BASS kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ücret ödemeniz oldu mu? Biz de usb bellek göndermeyi düşünüyoruz
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    Yok herhangi bir ödeme olmuyor.

• RoBiN* kullanıcısına yanıt
    1 tl bile odemedim. Kargoya bile gitmedim kapimdan aldilar , kapima getirdiler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.