Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Butce maks 150 tl ayirabilirim,genel olarak sansa clip + kullanicilari hangi kulakligi kullaniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xclbr

Butce maks 150 tl ayirabilirim,genel olarak sansa clip + kullanicilari hangi kulakligi kullaniyor?

150 liraya Bass ağırlıklı bir kulaklık arıyorsanız alabileceğiniz en iyi ürün Sony xb30ex incelemesi de var Techno fi de. F/p bir üründür.

• Bu fiyatlara bisekilde audio technica falan bulmakta mumkun,onerdiginiz kulaklik nerden ve kaca alinmali?

• Daha önce belki yazılmıştır ama ben bulamamıştım belki yararı olur diye yazıyorum şimdi test ettim
    fiio X3 kullanırken 64GB micro sd almıştım
    şimdi yine sansa aldım fakat 64gb desteklemez diye düşünmüştüm...SANSA CLİP PLUS 64GB micro sd diski DESTEKLİYOR...
    almayı düşünen dostların bilgisine...
  • butterflv:
    bilgi için teşekkürler,ben tahmin etmiyordum o kadarını,bende 32 gb kullanıyorum,birazcık fullemeye kalkınca sapıtıyor yalnız,64 de ne olur durum bilemem artık

SirPhilosophy:
    Hocam uzun araştırmalar sonucunda cks 99 da karar kıldım,hem eski kulaklığımda yıllar öncesinde kullandığım cks 90 idi,sizede yardımlarınız doğrultusunda bilgi vermek istedim :)

Bir sorum olucak,sansa clip + da eq ayarlarını nasıl yapıyorsunuz,yani ortalama her tarzı dinleyebileceğimiz ortalama bi eq ayarına nasıl ulaşabiliriz?
  • Halen kulaklığı yenileyemedim.
    p/f ürünü kulaklık tavsiye edebilecek olan var mı ? (kulak içi olanlardan)
  • xclbr X kullanıcısına yanıt
    Valla bende 64gb full flac,mp3 çakılı ama fiiox3 ün yeri geldi 3 saatlik serleri ileri sararken aynı hafıza kartıyla takılmalar yaşadığına şahit oldum ama bu 2. sansam tık demeden çalışıyor maşallah
    hafıza katrı ile alakalıdır diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterflv

Valla bende 64gb full flac,mp3 çakılı ama fiiox3 ün yeri geldi 3 saatlik serleri ileri sararken aynı hafıza kartıyla takılmalar yaşadığına şahit oldum ama bu 2. sansam tık demeden çalışıyor maşallah
    hafıza katrı ile alakalıdır diye düşünüyorum..

işte o takılmalar bende de oluyor hocam asot serilerini ileri sararken,bende nedenini anlamış değilim,sanırım mp3 oranı fazla olunca sapıtıyor?hafıza kartım 5-6 aylık yeni sayılır yani
    www.hepsiburada.com
    Sandisk 32GB MicroSD 48MB/s Class10 Hafıza Kartı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-32gb-microsd-48mb-s-class10-hafiza-karti-sdsqunb-032g-gn3mn-p-FTHFZSND32GMCG48

acaba hafıza kartındanmıdır ki?

• kişisel olarak benim tavsitem kullanmakta olduğum sennheiser cx3,00 olabilir ondan önce cx300 kullanıyordum cx3,00 da ciddi iyileştirme var fiio x3 le beraber sennheiser ve shure se215 kullanıyordum shure tamin etmedi valla.bence cx.3,00 se215 den 1yada2 gömlek daha üstün ben ikisinide aynı tarihte tak çıkar yaparak kullandım sennheiser'dan gerçekten memnun kaldım ki aralarındaki fiyat farkıda sana anlatmak istediğim f/p oranını belirliyor :)
  • xclbr X kullanıcısına yanıt
    aynı kartın 64gb ı bendeki işte kartta hata olabilirmi acaba sd kartların doğasınıda pek bilmiyorum ama :( aslında bendeki takılma dediğimiz olay fioo x3de seti ileri sardıktan sonra çalmak için 10-20sn arası çalmak için beklemesiydi onun haricinde menülerde donma birden ileri atlama falan yapmıyordu sadece sette takılma yapıyordu aynı seti müsait olunca sizin için tekrar tekrar uzun atlamalar yaparak tekrar deneyeceğim :) lütfen hatta bekleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: butterflv

aynı kartın 64gb ı bendeki işte kartta hata olabilirmi acaba sd kartların doğasınıda pek bilmiyorum ama :( aslında bendeki takılma dediğimiz olay fioo x3de seti ileri sardıktan sonra çalmak için 10-20sn arası çalmak için beklemesiydi onun haricinde menülerde donma birden ileri atlama falan yapmıyordu sadece sette takılma yapıyordu aynı seti müsait olunca sizin için tekrar tekrar uzun atlamalar yaparak tekrar deneyeceğim :) lütfen hatta bekleyin...

şimdi taze denedim 10,20,30,60dk atlamalar yaparak çaldırıyorum 3.20dk set içinde nokta takılma olmuyor.
    birde sana tavsiyem ben 2.sansa'yı 3gün önce aldım kablo ile pc yada mac e bağladığımda cihaz kitleniyordu,orginal yazılımını tekrar kurup rockbox'ı da yeniden kurdum şimdi sorun yok tertemiz çalışıyor. senden rica vaktin olduğu bi ara bu yolu izlemen,bende çözüm oldu umarın sende de sorun giderilmiş olur ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Halen kulaklığı yenileyemedim.

Nasıl müzikler dinliyorsunuz ve nasıl bir ses bekliyorsunuz kulaklıktan? Bu arada şuanki kulaklığınız nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Nasıl müzikler dinliyorsunuz ve nasıl bir ses bekliyorsunuz kulaklıktan? Bu arada şuanki kulaklığınız nedir?

creative ma-350 kullanıyorum ancak ses ayarladığım kısımda problem olmaya başladı, bazen 1 kulaklıktan ses gidiyor o ses ayarlama kısımından devamlı müdehale etmem gerekiyor.
    genelde rock dinlerim, yürüyüşde, koşuda kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

creative ma-350 kullanıyorum ancak ses ayarladığım kısımda problem olmaya başladı, bazen 1 kulaklıktan ses gidiyor o ses ayarlama kısımından devamlı müdehale etmem gerekiyor.

Rock dinliyorsanız dengeli kulaklık almanız gerekir bass ağırlıklı kulaklar davul ve bass gitar ağırlıklı çalar elektro gitar hissini yaşayamazsınız ve yüksek seste çarşı pazar karışır çoğu zaman . Bütçeniz nedir ona göre yardımcı olalım?

• mevcut kulaklık bu.
    ses kalitesinden acaip memnundum ama işte o ses gidip gelmelerin başlaması

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU :::
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rock dinliyorsanız dengeli kulaklık almanız gerekir bass ağırlıklı kulaklar davul ve bass gitar ağırlıklı çalar elektro gitar hissini yaşayamazsınız ve yüksek seste çarşı pazar karışır çoğu zaman . Bütçeniz nedir ona göre yardımcı olalım?

bütçe çok önemli değil. tabi bir kulaklık için de abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.
    150-200 tl normaldir diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bütçe çok önemli değil. tabi bir kulaklık için de abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.
    150-200 tl normaldir diye düşünüyorum.

V-sonic gr06 iyi bir tercih olabilir.

• Evveeet arkadaşlar. Bozulan sandisk sansa clip+ 'mı sandiskle görüşerek İstanbuldaki bir lojistik firmasıyla sandiske gönderdim. Bu arada sadece lojistik firmasına ürünü kargo ile gönderdim ve 10 lira kargo parası ödedim.Yaptığım tek masraf bu. Ben Kargo takip numarasını sandiske ilettikten sonra , daha bozuk cihazı teslim almadan , hemen yeni cihazı kargolamışlar ve 7 gün içinde , bozulan clip+ yerine fuze+ yı ücretsiz olarak bana teslim ettiler :) Bütün süreci yazmak yerine özet geçtim ama sandisk'in müşteri hizmetlerinden memnun kaldım, çok ilgililer ve 3ün 5 in hesabını yapmıyorlar :)

Şuan elimde sıfır kullanılmamış fuze+ var. Ve ihtiyacım olmadığı için satmak istiyorum. fuze+ almak isteyen varsa mesaj atabilir :) Fiyatta yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

Evveeet arkadaşlar. Bozulan sandisk sansa clip+ 'mı sandiskle görüşerek İstanbuldaki bir lojistik firmasıyla sandiske gönderdim. Bu arada sadece lojistik firmasına ürünü kargo ile gönderdim ve 10 lira kargo parası ödedim.Yaptığım tek masraf bu. Ben Kargo takip numarasını sandiske ilettikten sonra , daha bozuk cihazı teslim almadan , hemen yeni cihazı kargolamışlar ve 7 gün içinde , bozulan clip+ yerine fuze+ yı ücretsiz olarak bana teslim ettiler :) Bütün süreci yazmak yerine özet geçtim ama sandisk'in müşteri hizmetlerinden memnun kaldım, çok ilgililer ve 3ün 5 in hesabını yapmıyorlar :)

Şuan elimde sıfır kullanılmamış fuze+ var. Ve ihtiyacım olmadığı için satmak istiyorum. fuze+ almak isteyen varsa mesaj atabilir :) Fiyatta yardımcı olurum.

Hocam ürünü kimden aldiniz ki garanti olarak ürünü kabul ettiler her ürünü kabul ediyorlar mi sorgusuz sualsiz

• Şey ben bir şey sormak istiyorum: Bende de Sansa Clip Sport 4 gb var. Şarkıları mp3tag'da düzenliyorum. Ama mp3 çalar 17 şarkıdan fazla olan albümleri kendiliğinden iki başlığa ayırıyor. Yani bir albümde 41 şarkı var birisinde de 19. Bu iki albümü aynı adla iyiye ayırdı. Defalarca kez kontrol ettim üstelik düzgün düzenledim mi diye. Tekrar sildim yükledim albümleri ama sonuç aynı. Benimkinde mi sorun var yoksa hepsi mi böyle. Eğer hepsi böyleyse nasıl düzeltilir bu?
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.