Şimdi Ara

::: SANDISK SANSA CLIP / CLIP+ / CLIP ZIP ANA KONU ::: (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.145
Cevap
36
Favori
381.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hobbs

Sayın korayturgay'ın açıklamasına ek olarak belirtmek gerekirse, herhangi bir cihazın refurbished olduğu alıcıya belirtilmeden satılması kanuni açıdan suçtur, bilginize

evet aynen öyle,ama bu dediğin Tr de geçerli değildir,bunuda biliyorsun değilmidaha öncede yazmıştık bizde aynı olayı...

bu arada koraytugay@ bu yukarıda attığın taşlar kime banamı,,,

eğer öyleyse ne yani,tek ben değilki kullanan,fakat sesinden memnun olmayan bi kaç kişi daha vardı,burda bu konuda,dahası ben ve diğerleri o kadar yazıp çiziyorken, nokta olmuyoda,bu arkadaş yazıncamı, nokta koyulmuş oluyor,yada bazılarının işine nasıl geliyosa,nokta öylemi koyuluyo acaba? madem öyle,bizde öğrenelim anlatında, bu işleri...

sonuç olarak,3-4 kişinin,kulak testi hikaye oluyorda bi tek sizin kulağınızmı sese karşı tescilli oluyor?, yani şimdi,sadece sizin koyduğunuz noktayamı, itibar edilmesi gerekiyor..?

en azından bi noktada buluşmuşuz...kazık yeme olayında

"Demek ki neymiş, TR'ye ürünü getirenleri refurbished'le falan suçlamıyormuşuz, ne ses seviyesinde, ne kalitesinde bir fark var. Gönül rahatlığıyla, ufaktan bir kazık yiyerek, ama yine de çok ekonomik bir fiyata (70 TL'ye 2GB modeli almıştım), çok güzel bir mp3 çalar alabiliyormuşuz."

demişsin. de...

refurbished dünyada satılan bişey ve gg de açın satıcılara sorun bakalım şuanki,refurbished ürün satıyolarmıymış yoksa satmıyolarmıymış..yahu forumda bile refurbishedini satan arkadaş vardı,sattı hepsini sanırım...buyrun buda konusu,dahada inanmayan pm atıp sorsun..

http://forum.donanimhaber.com/m_28276456/mpage_1/key_sandisk%2Csansa//tm.htm#28821454

"Sesi az bulan arkadaşlara da kocaman bir....,Çünkü sesi hiç az değil. " yine demişsinde...

acaba test ederken, cihazları karıştırmış olmayasın,(malum iki cihazda aynı ya)bi daha dene,Almanyadan gelenin sesi yüksektir belki...

anlamadığım nokta, burda neyi tartışıyoz hala onuda anlamadım,herkesin sansası hayırlı olsun güle güle kullansın diye belirtmiştim defalarca, yukarıda yazdıklarımda da..
    ama sürekli bu şekilde, tartışmaya devam edeceksek,fazla uzayan bu tartışmayı, artık devam ettirmeyeceğim,kendi açımdan,saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Şubat 2009; 0:02:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

evet aynen öyle,ama bu dediğin Tr de geçerli değildir,bunuda biliyorsun değilmidaha öncede yazmıştık bizde aynı olayı

Sayın righteous,
    Yasal olarak belirttiğim durum ülkemizde de geçerlidir, bilginize
    (ek olarak bu yasaya uyulup uyulmadığı başka bir konudur ancak uyulması kanunen zorunludur)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hobbs

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

evet aynen öyle,ama bu dediğin Tr de geçerli değildir,bunuda biliyorsun değilmidaha öncede yazmıştık bizde aynı olayı

Sayın righteous,
    Yasal olarak belirttiğim durum ülkemizde de geçerlidir, bilginize
    (ek olarak bu yasaya uyulup uyulmadığı başka bir konudur ancak uyulması kanunen zorunludur)

kastettiğimde buydu zaten,Ülkede yasa çokta,sallayan yok,aylardır sabit telefonsuz, adsl almaya çalışıyoruz,ama nerdeee, mahkeme kararı bile fayda etmiyo

• quote:

Orjinalden alıntı: kenai

Sayın righteous@, bizi kırmayıp fotoğrafları gönderdiğin için çok teşekkürler. Senin önceki mesajını okuduktan sonra internette epey bir araştırma yaptım ( clip fotoları için) . Senin cihazın vakumlu kutusuna hiç rastlamadım. Sanırım versiyon 2 için özel hazırlanmış olabilir. Sendeki gibi versiyon 2 cihazlarda yanılmıyorsam Rockbox desteği de gelmiş. Versiyon2 nin en önemli özelliği sdram kullanımını arttırmasıymış.
    Ben daha önce Clip01.01.30a yüklediğimde senin paket içeriğinde kocaman görünen dört yapraklı çiçek simgesi gelmişti.
    Tekrar teşekkürler.

bak araştıranlar nasıl bilgilere ulaşıyor,bizide aydınlatıyolar,bana boş laf yetiştireceğine,2 satır araştırma yapabilirdin sende sanırım herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Şubat 2009; 1:16:59 >

• benimde sondan bi önceki mesajım uçmuş,bu arada herkes istediğine inanmakta özgürdür, bu platformda herkes eşit şartlarda,o yüzden hiçkimsede bi diğerini ben doğruyum sen yanlışsın diye suçlayamaz..herkese bol sansalı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Şubat 2009; 1:37:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraytugay

herkese bol sansalı günler ama senle olan problem şu:

buradaki herkesin içine kurt düşürüyorsun
    büyük bir iddada bulunuyorsun

diyorsun ki : "TÜRKİYEDE SATILAN TÜM SANSALAR REFURBISHED'DİR. YURTDIŞIYLA ALAKASI YOKTUR." Herkesin içine kurt düşürüyorsun.

Desenki bendeki durum böyleydi... ona bişey diyemem. Kimse diyemez. Senin elindeki TR model öyle olabilir.

Ama bendeki Almanya'dakiyle aynı.

Bu yüzden senin iddan çürüyor.

Bunu neden kabul etmek bu kadar zor?

Yalan söyleyecek halim yok ya? Türkiye'de satılan hepsi Refurbished değildir! Yurtdışında satılanla arasında da bahsettiğin farklar yok! En azından HEPSİ diyemezsin. Çünkü elimde örnek var.

Vatan'dan alan arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilir. Ellerindeki ürün, Avrupa'daki arkadaşların elindekiyle ürünle aynı özelliklere sahip.

Herkese bol SANSALI, hemde TR'den alınmış, gönül rahatlığıyla kullanabileceği SANSA'lı günler.

senin yaşın kaç yaa,hayır bu saatte uykunmu geldi nedir,oku bakalım aynı şeyi kaç kere yazıyosun yukarıdan aşağı,kavrama sorunun var o belli...bu arada bi kurt,senin içine düşmüş o da çok belli,
    her normal insana bol sansalı,pinpiriksiz ama Tr deki dururken,Almanya trenine binmemiş bol sansalı günler bencede

hadi iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Şubat 2009; 1:50:13 >

• evet arkadaşlar ürünü bende merak ettim ve iki ürün arasında ne kadar fark varki diye düşündüm.Arkadaşın biri iki ürün o kadar farklı ki türkiyedeki ürün çok kötü demeye getirdi bende merak edip iki ürünü internette detaylıca araştırdım ve arkadaşın bu sözünü kıstas alarak inceledim ama emin olun hayal kırıklığına uğradım.nedeni arkadaşın malzeme kaliteleri o kadar farklıki dediğine göre biri çelik kasadır dedim türkiyedeki naylon dur dedim ama ikiside aynı plastiğin kalitelisi olurmu bilmem olur demekki hemde çok fark ettirecek şekilde neyse forumdaki tilkilere sesleniyorum yurt dışından mal getirip türkiyede satanlara laf atarak gittigidiyor veya sahibinden.com dükkan açan forumdaki yönlendirmelerle insanları belirli ürünler üzerine çekmeye çalışan tilkiler size koca bir bannnnnnnnnnnn
  • galata80,ah bide fake olmasan, dediklerinin bi anlamı olurdu belkimışmışta mışmış...ama kimlere hizmet ettiğin ortada,hadi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraytugay
    ...
    diyorsun ki : "TÜRKİYEDE SATILAN TÜM SANSALAR REFURBISHED'DİR. YURTDIŞIYLA ALAKASI YOKTUR." Herkesin içine kurt düşürüyorsun.
    ...
    Vatan'dan alan arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilir. Ellerindeki ürün, Avrupa'daki arkadaşların elindekiyle ürünle aynı özelliklere sahip.
    Herkese bol SANSALI, hemde TR'den alınmış, gönül rahatlığıyla kullanabileceği SANSA'lı günler.

Sağol arkadaşım, sana da bol Sansa'lı günler. Şarjın hiç bitmesin inşallah.

Vatan Bilgisayar'dan alınma, kutusu yurtdışında satılandan farklı ama kalitesi aynı, hem de Sansa yazısı hologramlı olan radyosuz, 2 Gb hafızalı, son güncellemesi ile FLAC formatında loseless müzik dinlememe de olanak sağlayan Sansamdan gayet memnun olarak ben de herkese bol müzikli, Sansa'lı günler dilerim.

• arkadaşlar elbentte ürünler arasında fark vardır misal iphone 3g ele alalım türkiyede satılan iphone ile usa alınan iphone arasında farklar var bu normal bişey ama kalite olsun ama kutu olsun bizim burda ki amacımız sansa cliplerin arasındaki farkları bulmak olmasın , ürünü tanımak isteyen arkadaşlara bilgi versek herkes için daha faydalı olur bence.

tşkler
  • bugün vatandan bir adet sansa clip 2gb fm olan modelinden aldım ses seviyesinin düşük olduğunu iddia eden varsa şunu söylemek isterim cowon d2 nin 35-37 seviyesine denk gelir. herkese bol sansa lı günler dilerim
  • Hayırlı olsun Serkanky. Güle güle kullan...
  • gule gule kullanın arkadaslar , bende acele etmeyıp su 4gb olan grı modelınden alıcam ıns. , urun hakkında olumlu yorumları gormek cok guzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

bugün vatandan bir adet sansa clip 2gb fm olan modelinden aldım ses seviyesinin düşük olduğunu iddia eden varsa şunu söylemek isterim cowon d2 nin 35-37 seviyesine denk gelir. herkese bol sansa lı günler dilerim

Hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenai -- 10 Şubat 2009; 19:58:33 >
  • @phm
    @Pércussionist
    @kenai

Teşekkürler arkadaşlar

Tavsiye ve yorumları geçen arkadaşlara da teşekkür ederim gerçekten fiyatının 5 katı performans veren bir cihaz
  • Bende Sansa Clip e kavuşdum player beklediğimdende küçükmüş ses performansı gayet iyi yanlız çok az daha ses yüksek olsa daha iyi olurdu bana yetmiyor son ses
  • quote:

Orjinalden alıntı: victorist

Bende Sansa Clip e kavuşdum player beklediğimdende küçükmüş ses performansı gayet iyi yanlız çok az daha ses yüksek olsa daha iyi olurdu bana yetmiyor son ses

ayarlardan ses kısıtlamasını kaldırdınız mı ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: victorist

Bende Sansa Clip e kavuşdum player beklediğimdende küçükmüş ses performansı gayet iyi yanlız çok az daha ses yüksek olsa daha iyi olurdu bana yetmiyor son ses

ayarlardan ses kısıtlamasını kaldırdınız mı ?

high diyorsan yaptım onu Cx500 ile kullanıyorum ama sesli ortamda en yüksek ses yetmiyor
  • @victorist

bende cx500 ile kullanıyorum son sese getiremiyorum versiyonu kaç sizin cihazın ?
  • quote:

@victorist

bende cx500 ile kullanıyorum son sese getiremiyorum versiyonu kaç sizin cihazın ?

righteous@ dan aldığım sansa yani v02.01.16A versiyon
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.