Öncelikle Merhaba .... Sansa Clip + Çamaşır makinesinde unuttum Ve Sennheiser Kesesi İçerisinde Sıvı temasında kaldı
Fakat cihazı Bilgisayara TAKTIĞIMDA GÖRMESİNE KARŞIN ve aynı zamanda şarj aleti ile takılınca müzik dinleyebiliyorum...
Ama USB den çıkarıp kapatma açma tuşuna basınca Açılmıyor... Lütfen Yardımcı Olun... :(
Tam olarak bataryanın değişmesi lazım batarya ölmüş yada lehimleri kopmuş. google de görsellerde aratınca içinin nasıl açıldığı bataryasıın resimleri falan filan çıkıyor, bakarak içini açabilir bataryanın lehimlerinde kopukluk varmı kontrol edebilirsin, bataryanın kablolarında kopukluk varsa yine aynı sorun meydana gelir basit bi lehim yeterli olur kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: TechnoCiğer
Tam olarak bataryanın değişmesi lazım batarya ölmüş yada lehimleri kopmuş. google de görsellerde aratınca içinin nasıl açıldığı bataryasıın resimleri falan filan çıkıyor, bakarak içini açabilir bataryanın lehimlerinde kopukluk varmı kontrol edebilirsin, bataryanın kablolarında kopukluk varsa yine aynı sorun meydana gelir basit bi lehim yeterli olur kolay gelsin
Öncelikle üşenmeyip cevap verdiğin için teşekkür ederim ; Sanırım Batarya ölmüş çünkü şarj kablosu ile çalışıyor... Şimdi Bana batarya lazım :S nasıl olacak bilmiyorum:S... toplasan 20 kez kullanmadım boşuna gitti cihaz :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme