Şimdi Ara

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
1
Favori
45.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünüm çok baya bi beklemeden sonra elime ulaştı ancak beni hayal kırıklığına uğrattı ses konusunda ürün amerikadan geldi fakat ses seviyesi çok çok düşük neden böyel anlayamadım ayarla baktım high da fakat çok az özellikle iriver t10 dan sonra mı böyle düşük geldi kulağıma ses bilmiyorum ama ses konusu canımı sıktı, onun dışında ürün gerçekten kaliteli ve şık ergonomisi de baya güzel bir ürün, ama dediğim gibi sesi bu kadar az sa sanırım hemen geri satıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOĞANSERİOUS

ürünüm çok baya bi beklemeden sonra elime ulaştı ancak beni hayal kırıklığına uğrattı ses konusunda ürün amerikadan geldi fakat ses seviyesi çok çok düşük neden böyel anlayamadım ayarla baktım high da fakat çok az özellikle iriver t10 dan sonra mı böyle düşük geldi kulağıma ses bilmiyorum ama ses konusu canımı sıktı, onun dışında ürün gerçekten kaliteli ve şık ergonomisi de baya güzel bir ürün, ama dediğim gibi sesi bu kadar az sa sanırım hemen geri satıcam.

Kardeş walla şaşirdim açikcasi ben daha hiç son sese getiripte dinleme ihtiyaçi hisstemedim, daha önce kullandığım Ipod Mini, Creative Muvo2, Toshiba Gigabeat F10, Sony NWA-1000'le kıyaslayınca Creative hariç sesi hepsinden çok çıkıyor. Tabi ben Creative EP630'la kullanıyorum. Bu arada alette en son yazılım mı yüklü? İstiyorsan yeniden en son yazılımı indirip yükle derim, o kadar kısık olması bence garip. Çünkü benim Sansa'yı deneyen tüm arkadaşlarım ses konusunda oldukça memnun kalıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: boramir1903

quote:

ürünüm çok baya bi beklemeden sonra elime ulaştı ancak beni hayal kırıklığına uğrattı ses konusunda ürün amerikadan geldi fakat ses seviyesi çok çok düşük neden böyel anlayamadım ayarla baktım high da fakat çok az özellikle iriver t10 dan sonra mı böyle düşük geldi kulağıma ses bilmiyorum ama ses konusu canımı sıktı, onun dışında ürün gerçekten kaliteli ve şık ergonomisi de baya güzel bir ürün, ama dediğim gibi sesi bu kadar az sa sanırım hemen geri satıcam.

Kardeş walla şaşirdim açikcasi ben daha hiç son sese getiripte dinleme ihtiyaçi hisstemedim, daha önce kullandığım Ipod Mini, Creative Muvo2, Toshiba Gigabeat F10, Sony NWA-1000'le kıyaslayınca Creative hariç sesi hepsinden çok çıkıyor. Tabi ben Creative EP630'la kullanıyorum. Bu arada alette en son yazılım mı yüklü? İstiyorsan yeniden en son yazılımı indirip yükle derim, o kadar kısık olması bence garip. Çünkü benim Sansa'yı deneyen tüm arkadaşlarım ses konusunda oldukça memnun kalıyor

bende aynen katılıyorum

• en sonun da çözdüm olayı yazılımından kaynaklıydı sanırım ses seviyesi de çok iyi ve eski bir iriver t10 kullanıcısı olarak rahatlıkla söyletebilrimki 20mw+20mw seviyelerinde ses çıkışı çünkü eski t10 dan açıkca daha yüksek bir ses çıkışına sahip ancak buna uygun fiyatlı silikon kılıf nerden bulucaz çünkü ekranı çok hassas.
  • arkadaşar ya sürekli takılıyo takıldımı da şarjı bitene kadar hiçbirşey yapamıyorum..şarjı bitince tekrar bağlayıp açabiliyorum. yazılımdan kaynaklanabilir mi..
    sanki formata ihtiyacı var sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: weke

arkadaşar ya sürekli takılıyo takıldımı da şarjı bitene kadar hiçbirşey yapamıyorum..şarjı bitince tekrar bağlayıp açabiliyorum. yazılımdan kaynaklanabilir mi..
    sanki formata ihtiyacı var sizce?

en sonun da çözdüm olayı yazılımından kaynaklıydı sanırım ses seviyesi de çok iyi ve eski bir iriver t10 kullanıcısı olarak rahatlıkla söyletebilrimki 20mw+20mw seviyelerinde ses çıkışı çünkü eski t10 dan açıkca daha yüksek bir ses çıkışına sahip ancak buna uygun fiyatlı silikon kılıf nerden bulucaz çünkü ekranı çok hassas

DOĞANSERİOUS kardeş ses sorununu çözmene sevindim güle güle kullan.

Weke sürekli takılması bence normal değil ben alalı bir kez açılırken takıldı, onu da Menü tuşuna 15 saniye basılı tutarak reset attım. Eğer sık takılıyorsa bence bir format atıp yeniden son yazılımı kurman iyi olur.

• kendi deri kılıfından başka kılıfla kullanan varmı, silikon kılıf nerden bulucaz ?
  • quote:

kendi deri kılıfından başka kılıfla kullanan varmı, silikon kılıf nerden bulucaz ?

Kardeş Türkiye'de bence zor bulunur ama internetten sipariş vermeyi düşünürsen;

http://www.amazon.com/SanDisk-Sansa-e200-Silicone-White/dp/B000EWTBRW/ref=acc_glance_ce_ai_3_title/102-9960484-2788909

sandisk sansa e200 serisi mp3 player kullanıcıları buraya

• dostum işte bundada getirtme sorunu var ben zaten ürünü amerikadan getirttim ama o an için unuttum kılıf almayı neyse artık ya kullanırız gider ne kadar dayanırsa kendi kılıfıyla idare ederiz.
  • playerımın 2.günü bugün ve kitlendi alet ancak reset ile kurtarabildim tekrarlarsa baya can sıkıcı olacak.
  • Kardeş piyasa daki Mp3 çalarların hepsinde takılma oluyor, çok fazla can sıkmaya değmez bence netice de 15 saniye menü tuşuna basıp Reset attıgında hallediyorsun Bu arada mutlaka bilgisayar bağlantısını keserken Donanımı Güvenle Kaldır'dan Mp3'ün bağlantısını kesip bilgisayardan çıkar derim.
  • Bugün baya bi kastırdım aleti yani devamlı kurcaladım fakat sorun çıkarmadı demekki sorunlu değil ama şansa arada takılabilir o da normal.

yalnız şu silikon kılıf işini halletsek çok iyi olacak şöyle bi, şey düşündüm bu klıflardan isteyen arkadaşlarla topluca ebay den alıp getirtelim tek kargo ile halletmiş oluruz hemde baya bi ucuza silikon kılıf elde etmiş oluruz ne dersiniz varmı böylr bir ihtiyaç sansacılar.
  • oraganizasyonu ayarlayın türkiyeye getirtelim...ben alırım.izmirdeyim ben.isterseniz buraya alalım direk ben şahsa kargolayayım ama bende kredi kartı yok öle de bi problem var.çok isteklenirsek eğer.3-5 kişi toplanalım msn'de enine boyuna konuşalım?
  • quote:

Bugün baya bi kastırdım aleti yani devamlı kurcaladım fakat sorun çıkarmadı demekki sorunlu değil ama şansa arada takılabilir o da normal.

yalnız şu silikon kılıf işini halletsek çok iyi olacak şöyle bi, şey düşündüm bu klıflardan isteyen arkadaşlarla topluca ebay den alıp getirtelim tek kargo ile halletmiş oluruz hemde baya bi ucuza silikon kılıf elde etmiş oluruz ne dersiniz varmı böylr bir ihtiyaç sansacılar.

evet çok iyi fikir arkadaşlar..yapabilirsek baya güzel olur..

• siyah olanı baya güzelmiş.niyetli olanlar varsa bi adım öne çıksın
  • Bende bu aleti almaya niyetlendim fakat radyo olmadığını okudum.Firmware ile çözülemiyor mu bu radyo olayı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quaker

Bende bu aleti almaya niyetlendim fakat radyo olmadığını okudum.Firmware ile çözülemiyor mu bu radyo olayı acaba?

Kardeş radyo donanımsal bir özellik yazılımla açılamıyor, eğer radyo istiyorsan Amerika'dan gelen modellerden almalısın, Forum'da ve Gittigidiyor'da satan arkadaşlar var
  • Quaker istersen ben satabilirim elimde 2 adet olduda yalnızca paketini açıp kontrol ettim aleti o kadar radyolu 4 gb modeli 270 ytl ye verebilirim.
  • dostum senin dedigin mumkun degil ben son ses ile dinleyemiyorum bile ama sanirim sorununun nedenini biliyorum, ayarlar bolumunde ses vardir ve onun icinde iki secenek var ordan sesi yuksek olarak sec, eger ayarlar bu sekildeyse ve sen hala ses dusuk diyorsan muhtemelen sorun cihazdan kayankalaniyordur, yani diger arkadaslarinda dedigi gibi ses oldukca yuksek,
    quote:

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.