Şimdi Ara

Sandisk Sansa e260 4 GB MP3 Player Almayı düşünüyorum..Fikirlerinizi Alabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sandisk Sansa e260 4 GB MP3 Player Almayı düşünüyorum...internetteki siteleri dolaştm baktm bana hitap eden nbi ürün ama detaylarını bilmiyorum..oyüzden fikirlerinize ihtiyacım war..

1. si video ve fotoğraf kalitesi nasıl?
    2. mp3 vs aktarırken artı bişey lazımmı yada sorun çıkarıyormu
    3. ses kalitesi nasıl
    4. hafza kartı alabiliyormuş okuduğuma göre..hafıza kartı taktığımız zman bi problem olur mu yada yawaşlatırmı?

son olarakta bu ürün 375 milyon civarı ya biraz üstü ya birz altı..sizce fiyatı nasıl?Bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa yada fikri olan warsa benle paylaşırsa sewinirim..

şimdiden teşekürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaMDaGeZeR -- 7 Kasım 2006; 15:27:37 >

• bnm e250 im war.aynısı zaten.(hafıza dışında)vidyo kalitesi gerçekten güsel.görünce sen bile şaşırcaksın.müzik felan aktarırken sadece bağlantı kablosu gerek oluyo malumun..yani ekstra programa ihtiyacın yok.amerikan firmware ile ses güsel. ama türkiyeden alcaksan avrupa standartlarında ses limiti olduğu için burdada sesi limitli.hafiza kartı kullanmıyorum ama neden bi problem olsunki.sen arabanın sileceklerini çalıştırdığında bi problem yaşıyomusunD:D: fiyat hakkında bi yorum yapamıcam....üzgünüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansae200 -- 7 Kasım 2006; 17:56:30 >
  • bende dün gittim e250 aldım..alacakal olanlara fikirlerimi yazıyım..ilk izlenimlerim cihaz gayet güzel..video kalitesi resim kalitesi oldukça iyi..ince ve güzel bi görünüşü war..tvsiye ederim..
  • kardes bnde almaı dusunuyorum bıraz daa ayrıntılı bı ıncleme ııı olur
  • ahhhh bide topıc ıne sahıp cıksan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.