Şimdi Ara

Sandisk Ultra Fit Usb 3.1 64Gb - 57.90 TL - Trendyol - Sdcz430-064G-G46 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.581
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: suskun3457

63 TL ye daha iyisi var hocam. https://www.trendyol.com/sandisk/sandisk-ultra-dual-drive-usb-3-0-bellek-64-gb-sddd3-064g-g46-p-2552818?boutiqueId=355600&merchantId=109884
    46 ya alinir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

46 ya alinir mi?

Alıntıları Göster
    128 i 86 ya geliyor MEGA20 kodu ile.
    Trendyol.com
    Sandisk SanDisk Ultra Dual Drive 128GB OTG M3.0 Usb Bellek SDDD3-128G-G46 210124282 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/sandisk/sandisk-ultra-dual-drive-128gb-otg-m3-0-usb-bellek-sddd3-128g-g46-p-2552817

• Korkarak bios update yapıyorum o derece uzak durun

• Samsung'un flash belleklerini kullanan var mı? Bundan daha mı iyidir? fit modelleri de var. SSD'leri SD kartları iyi onu bilyoruz ama usb belleğini kullanan hiç görmedim duymadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haksancan

Samsung'un flash belleklerini kullanan var mı? Bundan daha mı iyidir? fit modelleri de var. SSD'leri SD kartları iyi onu bilyoruz ama usb belleğini kullanan hiç görmedim duymadım.
    Samsung 32GB olanlarından almıştım Amazon.com'dan. Aynı zamanda Sandisk 128GB USB 3.0 'da almıştım birkaç tane.
    Samsung flash bellekleri bariz şekilde çok daha performanslı çalışıyor.
    Sandisk için yazma değerleri ancak büyük boyutlu film vb. dosyalarda yükseliyor ama o halde bile yazdıkları değerlerle alakası yok.10-20MB/s arasında değişiyor yazma hızı. Okuma hızı biraz daha iyi.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için sağ olun ilk fırsatta bir tane alıp deneyeceğim

• Allah tan bu konuyu gördüm geçen gün ihtiyacım vardı 128 gb lık olandan aldım kuponla 90 tl ye yarın teslim edilecek hemen iade oluşturdum. acaba kargoyu teslim almasam mı yoksa teslim alıp iade koduyla tekrar mı göndersem trendyoldan almıştım
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    kargoyu teslim almazsanız ne olur bilmiyorum o yüzden garanti olsun diye iade koduyla gönderebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: suskun3457

128 i 86 ya geliyor MEGA20 kodu ile.
    https://www.trendyol.com/sandisk/sandisk-ultra-dual-drive-128gb-otg-m3-0-usb-bellek-sddd3-128g-g46-p-2552817

Alıntıları Göster
    Alınır mı
    128 GB 95 tl
    128 GB 86 tl

Sandisk Ultra Fit Usb 3.1 64Gb - 57.90 TL - Trendyol -  Sdcz430-064G-G46

Sandisk Ultra Fit Usb 3.1 64Gb - 57.90 TL - Trendyol -  Sdcz430-064G-G46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 21 Kasım 2019; 1:16:5 >

• sandisk usb bellekler diğer markalardan daha çok bozuluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

Alınır mı
    128 GB 95 tl
    128 GB 86 tl

Alıntıları Göster
    bu model alınır, 64 Gb olanını kullandım, çok memnundum kaybettim, 64 lüğe 75 vermiştim ben. 128 i de iyi çıkacaktır ancak diğerlerine yorum yapamam.
    Trendyol.com
    Sandisk SanDisk Ultra Dual Drive 128GB OTG M3.0 Usb Bellek SDDD3-128G-G46 210124282 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/sandisk/sandisk-ultra-dual-drive-128gb-otg-m3-0-usb-bellek-sddd3-128g-g46-p-2552817?utm_source

• 5 sene önce kuponla 10 liraya aldım hatta banka da 10 lira bonus verdi bedavaya geldi. Şuanda bu fiyat çöp. Ücretsiz almak varken hiçbir şeye para verilmez. Bedava almaya bakın arkadaşlar.

• suskun3457 S kullanıcısına yanıt
    Kodun süresi doldu mu

• ısınmayan varmı ki. metal gövdesi varsa bunun içindir. zaten parmak kadar şeyin içinde çip vardır 1 tane. önlemi sürekli takılı bırakmamak olabilir. sandisk en azından 5yıl garanti değişim sunuyor. 2ucu dual 64gb usb vardı 2.0.azda kullanmıştım. taktım dosya silerken kitlendi. yazmaz oldu. aradım 3.0 sonraki seriden gönderildi. yurtdışına gönder, yenisi gelsin gümrük vs. değişti sonuçta. bu güvence var en azından. ama usb ters bişey aşırı ısınma belki olursa kitliyor kendini. okuyor, yazmıyor artık.
    bu arada ssd aldım o da deli gibi ısınıyor. metal gövde ile pasif soğutma çözümleri. hız arttıkça ısınma artıyor çiplerde.

• Nınja N kullanıcısına yanıt
    dolmadı
  • Sizce Ultra Flair mı Ultra Dual Drive mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sandisk yazma korumasına geçmesiyle meşhur ne yazıkki.
    Bunu önlemek için kopyalama işlemi bittikten sonra biraz bekleyip güvenli şekilde çıkar yaptıktan sonra en az 15-20 saniye daha bekleyip öyle çıkartın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.