Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 sandisk ultra II 480 gb. 2 adet Satın Al 14 Haziran 2017 16:05 1 1 sandisk ultra II 480 gb. 2 adet herkese hayırlı forumlar isteyerek özenle topladıgım bilgisayarımı iş ve aynı zamanda şehir değişikliği sebebiyle satıyorum.Buna istinaden parça satışına başladım.ürünün kutu ve içeriği faturası durmaktadır.resim yükleyemedim hata veriyor isteyene whatsapptan resim atabilirim. pazarlık az da olsa olabilir.kargo bana ait. tüm kargo firmalarından gönderim yapabilirim.özenle ambalajlanıp gönderilecektir. (ürün 2 hafta bile kullanılmadı.)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[code][/code] Fiyat : 1000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Edirne, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ryzen 7800x3d rtx 4070super -rtx 4090 sandisk ultra II 480 gb. 2 adet MSI gaming x rx 480 8g ekran kartı thermaltake xaser vı kasa. Ve bileşenler