Bildirim
SanDisk ULTRA PLUS 256GB SSD [inceleme] | SanDisk SSD [ANA KONU] (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yazma değerleri çok kötü çıkmış. anakartınız markası nedir? anakarttan ide mod ayarlı gibi görünüyor. en iyisi sadece SSD yi takıp anakarttan sata ayarlarından AHCI ye alıp temiz bir kurulum yapın. tüm driverları yükleyip testi tekrarlayın. Sorun düzelecektir.
SSD konusunda daha tecrübeli arkadaşlarda fikir verir zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: qybber
Yazma değerleri çok kötü çıkmış. anakartınız markası nedir? anakarttan ide mod ayarlı gibi görünüyor. en iyisi sadece SSD yi takıp anakarttan sata ayarlarından AHCI ye alıp temiz bir kurulum yapın. tüm driverları yükleyip testi tekrarlayın. Sorun düzelecektir.
SSD konusunda daha tecrübeli arkadaşlarda fikir verir zaten.
Asus M4A78LT-M LE -->http://www.asus.com/tr/Motherboards/M4A78LTM_LE/ -
tahmin ettiğim gibi çıktı. AMD anakartlarda SSDler de chipset yüzünden performans düşüklüğü oluyor ve sizin anakartınız giriş seviyesindeki bir anakart. yine de buna rağmen yazma değerleri hiç normal değil. mümkünse dediğim gibi sadece SSD yi takıp anakarttaki sata ayarlarında AHCI mod a alıp temiz windows kurup denerseniz daha net sonuçlara ulaşabiliriz hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: qybber
tahmin ettiğim gibi çıktı. AMD anakartlarda SSDler de chipset yüzünden performans düşüklüğü oluyor ve sizin anakartınız giriş seviyesindeki bir anakart. yine de buna rağmen yazma değerleri hiç normal değil. mümkünse dediğim gibi sadece SSD yi takıp anakarttaki sata ayarlarında AHCI mod a alıp temiz windows kurup denerseniz daha net sonuçlara ulaşabiliriz hocam.
AHCI Mod'a almam için sata1-4 AHCI yapmam gerekiyor(ayar bu şekilde), bu şekilde test etmek istediğimde de Windows açılmıyor, değerler şimdiki aldığımdan biraz yüksek çıkacaksa gerek yok. Diski iade ederim.
Ama burada bir başka sorun varsa öncelikle onu çözmem gerekiyor. Bu şekilde değerler almam ne kdar normal? Sata 2 anakarta sahip olduğum, Win7 32bit bu sisteme 1 yıldan beri format atmadığım, sistem diskinde yalnızca 10GB boş yer olduğu da göz önünde bulundurmalı.
-
Merhabâlar Bilgisayar,
Şu linkteki adımları tâkib ederek AHCI modu tekrar faâl hâle getirmeyi deneme imkânımız olur mu ?
http://www.ssdlabs.net/ssc/isletim-sistemini-ide-uzerine-kurdum-windowsdan-ahci-moda-nasil-gecirebilirim/ -
-
benim test değerleri okuma 340 yazma 300 cıvarında çıkıyor.bios da achi ayarlı.....neden bu kadar dusuk çıkıyor acab?asus notebook sata3 anakartlı -
ahci modda kurulum yaptınmı -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
ahci modda kurulum yaptınmı
bios ta achi ayarlı -
sata 3 de ise ve ahci modda kurulum olduysa sonuçlar düşük sen yukarıdaki arkadaşlar gibi ssd yi test et ordaki programlarla sonuçları paylaş bizle -
-
bence sonuçlar iyi bu sonuçlar sistem özelliklerine göre de değişkenlik gösterir zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
bence sonuçlar iyi bu sonuçlar sistem özelliklerine göre de değişkenlik gösterir zaten
ok tskler -
Arkadaşlar SANDISK ULTRA PLUS 256GB SSD Vatan Bilgisayar' da 369 TL gibi güzel bir fiyatla indirime girmiştir.Almak isteyenlere duyurulur.
http://www.vatanbilgisayar.com/256gb-ultra-plus-sata-30-ssd-okuma-530mb-_-yazma-445mb-12117.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Nisan 2014; 13:57:28 > -
fiyat çok fazla iyi gerçekten -
Arkadaslar bende bu urunu almak istiyorum ancak amazondaki yorumlar gozumu korkuttu, ssd nin 4 ay hatta 2 hafta sonra aniden bozuldugunu ve daha sonra calismadigini soyleyen bir suru review var. Icinizde boyle bir sorun yasayan var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdiye kadar bir sorun çıkmadı bende tam hatırlamıyorum şimdi ama tahminen 3-4 aydır kullanıyorum -
@ru61oguzhan
Milyon adetlik bir üretimde elbette hatalı üretimler olabilir.
Her markanın belli bir hatalı üretim kontenjanı vardır.
Ben Ocak ayında aldığım bu üründen oldukça memnunum.
sorunsuz ve performanslı çalışıyor şu anda. -
@tayfn1907
Aynen öyle ve halende bu fiyat devam ediyor.
@ru61oguzhan
Ben kasım ayından beri bu SSD' yi kullanıyorum (belki daha öncesi de olabilir, tam hatırlamıyorum).Birkaç kez format geçirmiştir.Akabinde genellikle dolu olarak kullanıyorum.Mesela şu an 51 GB' ı boş ve sistem diski şeklinde durmakta.Ve maşallah diyeyim şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Eğer bu modelde karar kıldıysanız; halen bu güzel fiyat devam ederken kaçırmayın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 28 Nisan 2014; 0:04:01 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X