Şimdi Ara

Sandy Bridge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sandy Bridge işlemcili modellerinizde gelecekmi acaba ben açıkcası onları bekliyorum 3-4 ay için bunlardan almak istemiyorum gelecekse hangi modelleri nezaman getireceginiz hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba

Örnegin Core i7 2600K 3,4\3,8 GHZ 8 MB 95W lu bir laptop modeli yada daha yükseş modelleri gelecekmi ben monster yöneticilerinden bunun cevabını bekliyorum

• fokus bilgisayarın genel müdürü bir ay önce şu açıklamaları yapmıştı, umarım yeni gelişmeler vardır vueburaya yazar:

http://forum.donanimhaber.com/m_44170696/mpage_25/tm.htm#msglink_45187396

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. metekarahan ve Değerli Arkadaşlar;

Intel Sandy Bridge işlemcilerle ilgili lansmanı 05 Ocak 2011 tarihinde yapacak arkadaşlar. Bizde muhtemelen 2011 yılının ilk çeyreğinde Intel Sandy Bridge işlemcili yeni MONSTER Notebook modellerinin siparişlerini tüm üreticilere vermiş ve ürünleri ilk çeyrek sonu ( Mart ayı sonu ) ile 2. çeyrek içerisinde ( Nisan - Mayıs - Haziran 2011 ) satışa sunmuş olacağız inşallah.

Bu işlemci teknolojisinin kullanıldığı ürünlerin numunelerini getirtmek üzere şu an COMPAL, CLEVO, MSI vb. tüm üreticiler ile temaslarımız devam ediyor. Olağanüstü bir durum olmazsa MSI tarafından üretilen yeni modeli de inşallah getirmek gayretinde olacağımızı şimdiden söyleyebilirim arkadaşlar.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

konu ölmüş...fırtına öncesi sessizlik mi acaba ? sayın fokus bilgisayar yöneticileri de bayağıdır pek uğramaz olmuşlar buralara...
    sandy bridge işlemcili yeni modeli getirmeyi düşünüyor musunuz ?

http://forum.donanimhaber.com/m_44170696/mpage_26/tm.htm#msglink_45188939

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. isikayhan ve Değerli Arkadaşlar;

Bizde sizin düşündüğünüz gibi düşünüyor ve en yeni teknoloji ürünlerini olabildiğince hızlı bir biçimde sizlere sunmayı istiyoruz. Ancak burada karşılaştığımız en önemli sıkıntı üretim süreçleri. Siparişi geçmenizi takip eden ortalama 6 - 8 hafta arasında ürünleri sevke hazır hale getirebiliyor barebone notebook üreticileri. Şimdiden bu ürünlerle ilgili numuneleri istememize ve sipariş süreçleri ile ilgili konuşmak istiyor olmamıza rağmen halen üreticiler tarafında ürün detayları, özellikleri, fiyatları vs. maalesef netleşmiş değil. Şimdiden sipariş vermek ve ürünleri getirtmek isteseniz bile maalesef sipariş veremiyorsunuz.

Biz şu an COMPAL firması tarafında Sandy Bridge işlemcili yeni, hedef modellerin numunelerini sipariş etmiş durumdayız. Bu modellerin önümüzdeki günlerde incelenmek ve değerlendirilmek üzere stoklarımıza girmesini bekliyor olacağız. Bu numunelerin stoklarımıza girmesini takiben hızlıca değerlendirmelerimizi yaparak siparişlerimizi hemen verebildiğimizi düşünsek bile bu tarih yaklaşık Ocak ayının ilk haftası olacaktır. Bu tarihin üzerine 6 - 8 hafta üretim sürecini eklersek Şubat ayının 3. haftası ile 4. haftasına gelmiş olacağız. Minimum 1 hafta sevkiyat ve gümrük işlemleri süresi diye düşünecek olursak en iyi ihtimalle Şubat ayının son haftası veya Mart ayının ilk haftasında COMPAL firması tarafından üretilen Sandy Bridge işlemcilerin kullanıldığı yeni MONSTER Notebook modellerimizi satışa sunabileceğimizi düşünüyoruz. Tabi bu en iyi ihtimal ve en iyi senaryo. Bu süreçte hiç bir problemin yaşanmayacağı, aksaklığın olmayacağı varsayımından hareket edersek ancak bu tarihlerde ürün getirilebilir.

Olası aksaklıkları ve genelde karşılaşılan gecikmeleri de bu senaryoya eklersek Intel Sandy Bridge işlemcili MONSTER Notebook modellerimizin muhtemelen Mart 2011 dönemi ortaları ile Mart 2011 ayı sonu itibari ile stoklarda olabileceğini düşünmek daha doğru olur gibi görünüyor arkadaşlar. Tabi bu açıklamalarım elimizde sağlıklı veri olduğu için COMPAL firması tarafından üretilen modellerle ilgili arkadaşlar. MSI, CLEVO ve diğer üreticiler tarafında gelişmeler oldukça yada güvenilir veriler elimize ulaştıkça sizlerle inşallah paylaşmaya devam ediyor olacağız.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

bence daha erken gelmeli

şahsen yeni bir notebook almak için Sandy Bridge'i bekliyorum

• Pcdepo ' da yani sandybridge işlemcili HP laptop gördüm dün, fiyatı 1900 civarıydı.
  • ozaman alıntı yaptıgınız msj bakılacak olursa mart ve nisan ayında gelmiş olacak biran önce gelsinde bizde alalım
  • en son bilgi:

http://forum.donanimhaber.com/m_44170696/mpage_47/tm.htm#msglink_46028922

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. troy,

2. nesil Intel® Core™ i7 ve Intel® Core™ i7 Extreme Edition Sandy Bridge işlemci teknolojisini destekleyecek olan en yeni MONSTER® marka notebook ürün modellerimiz ile ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu bakımdan henüz kesinlik kazanan yani netleşmiş yeni bir ürün modelimiz bulunmamakta. Ancak üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İlk etapta Intel Core i7 quad core i7-2920XM Sandy Bridge CPU işlemci teknolojisine sahip, Nvidia Geforce GTX 485M high-end GPU ekran kartlı 15.6” klasmanında Clevo P150HM barebone notebook modeli üzerinde duruyoruz. Ancak bu ürün modeli ile ilgili üretici firma olan CLEVO ile uygun barebone notebook fiyatı ve ürün tedariki imkanlarının sağlanması gerekiyor. Yine yeni nesil işlemciler ile ilgili Intel tarafında bu yeni nesil işlemcilerin tedarikinin sağlanması gerekiyor.

Diğer taraftan üzerinde durduğumuz bir diğer notebook modeli ise şuan halen satışını sürdürdüğümüz MONSTER® Q72MS-16F11 ATI HD5870 ekran kartlı ve Q72MS-16F12 NVIDIA GTX 460M ekran kartlı 15.6” notebook serisi ürün modellerimizin en yeni 2. nesil Intel® Core™ i7 ve Intel® Core™ i7 Extreme Edition Intel Core i7 quad core i7-2920XM Sandy Bridge CPU işlemci teknolojisine sahip, Nvidia Geforce GTX 460M high-end GPU ekran kartlı 15.6” klasmanında MSI GT680 barebone notebook modelidir. Ancak bu ürün modeli MSI tarafından henüz birkaç gün önce lanse edilmiştir. Ancak bu en yeni notebook modelini de uygun koşul ve imkanlar sağlanırsa eğer en kısa zamanda mutlaka Türkiye’ye getirtmek istiyoruz.

Tüm bu konularda ve yurtdışından getirilmesi netlik kazanan en yeni nesil Sandy Bridge işlemci desteğine sahip orta ve üst sınıf notebook modellerimiz hakkında inşallah Donanım Haber Forum sayfamız üzerinden vewww.monsternotebook.com.tr internet sitemiz üzerinden mutlaka duyurumuzu yapıp ürünlerimizi yine Türkiye’ye gelmeden ön sipariş ile satışa açmayı planlamaktayız.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: troy
    msinin yeni çıkartığı GT680 gelicekmi ürün olarak ?

• http://ark.intel.com/Product.aspx?id=50072&processor=i5-2540M&spec-codes=
    adresinde mesela launch date 20şubat yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikeins

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=50072&processor=i5-2540M&spec-codes=
    adresinde mesela launch date 20şubat yazıyor.

monster'ın i5 işlemci ile notebook satacağını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i7ler de buna yakın tarihte cıkar diye atmıstım. cunku i7lerde Q1'11 yazıyor.
  • quote:

i7ler de buna yakın tarihte cıkar diye atmıstım. cunku i7lerde Q1'11 yazıyor.

i7ler bu ay çıktı
    hatta türkiye'de şu an bazı markalar ilk modellerini getirdi ve satışına bile başladı
  • cıkan modelleri ve satılan yerleri soyler misiniz,ben goremedim de.
  • Eksende hp dv7 5000 et var 1940tl başka yerlerde de var ama daha pahalı biraz beklemekte fayda var diğer markalarda yakında çıkaracaktır.
  • evet baya pahalıymıs.eksen cok pahalı geldi bana.
  • Bence bu devirde 2.5ghz altında ve en az 1 gb ekran kartına sahip olmayan bir bilgisayar alınmaz ben bunların üstündeki ürünlere bakıyorum açıkcası
  • sandy bridge islemcilerinden bir kac tane cıkmıs,daha cıkacak baya bir işlemcisi var,onlar cıkınca fiyatları ucuzlar. yeni ekran kartları da ucuzlamıs olur.bence mart-nisan ayını bekle sandy bridge almak istiyorsan,cunku sandy bridgein guclu islemcileri o zamana cıkmıs olur.
  • quote:

cıkan modelleri ve satılan yerleri soyler misiniz,ben goremedim de.

5 markanın 6 farklı modeli (bir markanın bir modelinin iki farklı versiyonu var, onları ayrı sayarsak 7 model olur) şu an satışta görünüyor
    altta verdiğim linkin ortalarından aşağıya doğru bakın:

http://www.teknofiyat.com/?search=2630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 22 Ocak 2011; 17:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

cıkan modelleri ve satılan yerleri soyler misiniz,ben goremedim de.

5 markanın 6 farklı modeli (bir markanın bir modelinin iki farklı versiyonu var, onları ayrı sayarsak 7 model olur) şu an satışta görünüyor
    altta verdiğim linkin ortalarından aşağıya doğru bakın:

http://www.teknofiyat.com/?search=2630

hepsindeki islemci aynı. daha aynı seriden cıkıcak baya bir islemci var.daha guclu olanlar da daha cıkmadı,simdi acele edip almak bence mantıklı degil, cunku digerleri varken bu modeli bu fiyata satamaz.

• quote:

hepsindeki islemci aynı. daha aynı seriden cıkıcak baya bir islemci var.daha guclu olanlar da daha cıkmadı,simdi acele edip almak bence mantıklı degil, cunku digerleri varken bu modeli bu fiyata satamaz.

ben de aynı fikirdeyim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Eksende hp dv7 5000 et var 1940tl başka yerlerde de var ama daha pahalı biraz beklemekte fayda var diğer markalarda yakında çıkaracaktır.

dv7 5000et nin 17.3" oldugunu belirtmekte fayda var.fiyatını yukarı ceken monitor genisligi de olabilir.
  • yoo aslında asus ve lenovonun 15.6" ler için aynı paraları istediğini görüyoruz hatta 200 lira kadar daha pahalı lenovo y560 onun için ucuz bile diyebiliriz bu modele
  • http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-a665-168-a665-168-core-i7-2630qm-2.0ghz-6gb-750gb-15.6-1gb-gt540m-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=51790
    bu bilgisayar süper değilmi fiyatıda 3200 felandı 2875 düştü vatanda.birde aslında ben şu laptobu alacaktımhttp://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-a665-14f-a665-14f-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-640gb-15.6-1024mb-gts350m-cam-dvdrwbr-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50871.ama üsttekinin işlemcisi 2,00 alttakininki 1,73.birde sandy bridge diye yeni bir işlemci var üstekidne ne olduğunu bilmiyorum ben bunun.ne gibi artısı var.sizce hangi laptobu alim.ikisininde fiyatı aynı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.