Şimdi Ara

Sanırım arkadaşımdan hoşlanıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evomania

Neredeyse felsefem haline gelen bir şey vardır benim.

İlerde yapmadım diye pişman olup kendime yapsaydım belki şöyle olurdu belki böyle olurdu demektense, gider konuşurum, iyi ya da kötü nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın kafamı meşgul etmez olmaz.

Allahın izniyle evleneceğim insan olan, şu anda sevgilim olan insan çok çok iyi arkadaşımdı.

Kırın şu özgüven probleminizi. Konuşun gitsin.

Hocam her gün yüz yüze bakıyoruz, bilemiyorum. Belki farklı işlerde çalışan bir dost olsaydık, rahat ederdim, açılırdım ama yürüdüğümüz yol bile aynı.

quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Kıza sana aşığım demeyeceksin ya hoşlanıyorum diyeceksin.Kendini kasmadan samimi bir ses tonuyla aynı buraya yazdığın gibi kendini ifade et.Yoksa pişman olursun belli olmaz belkide kız senden adım bekliyordur.Zaten anlayışlı bir kızsa sende doğru düzgün bir adamsan anlayışla karşılaması muhtemel.Olmadı yine arkadaşlığınız devam eder.Kendini fazla kaptırmadan konuş yoksa en sonunda söylersin hiç beklemediğin zamanda, duygularını doğru düzgün ifade edemezsin.

Adım konusunda hiç umudum yok dostum, kızın bana arkadaş dışında başka gözle baktığını sanmıyorum. Dedim ya bir arkadaşım daha vardı o da aşıktı kıza diye. Bana anlatırken ben seni nasıl seviyorsam o na da aynı gözle bakıp seviyorum diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

hocam yaşlarınız kaç? bu işlerde usta sayılmam ama bence arkadaşız deyip kestirip atmayın, benim size tavsiyem onu bir yere davet etmeniz olur, ne bileyim kahve içmeye gidin mesela, hoşlandığınızı belli edin bir şekilde, şiir konusuna gelince, şuan sevgilim varsa herhalde yazdığım şiirlerin sayesindedir, biraz uzun hikaye benimkisi ama ondan da ümidinizi kesmeyin derim.

Aynı ayda doğmuşuz 21 yaşındayız. Bugün davet ettim aslında çok güzel planlarım vardı, çikolatasıyla meşhur bir yer var. Oraya gidecektik. Araya başka bir arkadaşı da kaynak etmiş, hayır diyemedim bende. Hem gittiğimizde yerde yoktu zaten. Bakalım haftaya yine davet edeceğim uygun bir zamanda. Bilmiyorum hiç ihtimal veremiyorum. Belki diyorum belki... Şiir işini ciddiye alacağım sanırım.

araya arkadaş girmesi kötü olmuş, o zaman cesaretinizi toplayıp konuşun derim başka çare yok gibi.

şiir konusuna gelince, ne yazdınız bilmiyorum ama şöyle bir yol izleyebilirsiniz, alırsınız şiiri okutursunuz kıza ama çaktırmadan, yani bak bakalım nasıl şiir güzel mi diye, ben yazdım da demeyin en başta, okusun, eğer çok beğenirse işte ne bileyim hayran kalırsa şiire, ve şiiriniz duygu yüklüyse ona olan hislerinizi falan anlatıyorsa işte tam o anda bu şiir sana karşı hissettiklerimdir, senden hoşlanıyorum tarzı bir şey diyebilirsiniz, ben biraz şanslıydım karşımda benim gibi birisi vardı, şiirlerime hayran kaldı ve sonunda aynı yolu paylaşmaya karar vermiştik, sizin için aynısı mı olur garanti edemem tabi, kimisi vardır duygusal erkek sevmez, kimisi de duygusal, romantik kendini değerli hissettirecek erkek ister. şansınız bol olsun hocam kaybedecek bir şeyiniz yok aksine belki kazanacak şeyleriniz var, sadece bunu bilin yeter.

• quote:

quote:

quote:

hocam yaşlarınız kaç? bu işlerde usta sayılmam ama bence arkadaşız deyip kestirip atmayın, benim size tavsiyem onu bir yere davet etmeniz olur, ne bileyim kahve içmeye gidin mesela, hoşlandığınızı belli edin bir şekilde, şiir konusuna gelince, şuan sevgilim varsa herhalde yazdığım şiirlerin sayesindedir, biraz uzun hikaye benimkisi ama ondan da ümidinizi kesmeyin derim.

Aynı ayda doğmuşuz 21 yaşındayız. Bugün davet ettim aslında çok güzel planlarım vardı, çikolatasıyla meşhur bir yer var. Oraya gidecektik. Araya başka bir arkadaşı da kaynak etmiş, hayır diyemedim bende. Hem gittiğimizde yerde yoktu zaten. Bakalım haftaya yine davet edeceğim uygun bir zamanda. Bilmiyorum hiç ihtimal veremiyorum. Belki diyorum belki... Şiir işini ciddiye alacağım sanırım.

araya arkadaş girmesi kötü olmuş, o zaman cesaretinizi toplayıp konuşun derim başka çare yok gibi.

şiir konusuna gelince, ne yazdınız bilmiyorum ama şöyle bir yol izleyebilirsiniz, alırsınız şiiri okutursunuz kıza ama çaktırmadan, yani bak bakalım nasıl şiir güzel mi diye, ben yazdım da demeyin en başta, okusun, eğer çok beğenirse işte ne bileyim hayran kalırsa şiire, ve şiiriniz duygu yüklüyse ona olan hislerinizi falan anlatıyorsa işte tam o anda bu şiir sana karşı hissettiklerimdir, senden hoşlanıyorum tarzı bir şey diyebilirsiniz, ben biraz şanslıydım karşımda benim gibi birisi vardı, şiirlerime hayran kaldı ve sonunda aynı yolu paylaşmaya karar vermiştik, sizin için aynısı mı olur garanti edemem tabi, kimisi vardır duygusal erkek sevmez, kimisi de duygusal, romantik kendini değerli hissettirecek erkek ister. şansınız bol olsun hocam kaybedecek bir şeyiniz yok aksine belki kazanacak şeyleriniz var, sadece bunu bilin yeter.

Sanırım haklısın, ölüm yok ya ucunda değil mi?

• tabiki ucunda ölüm yok hocam, ben, beni reddeden kızla 3 yıl yüzyüze baktım, ama o da olgundu ben de olgundum yaşantımızı etkilemedi bu olay, şu an iyiki de reddetmiş diyorum mesela, yani her şey olacağına varır, hayat sizi bir bakmışsınız farklı farklı yerlere götürmüş.
  • Kaybedecek bir şeyiniz var belki kız redderse is yerinde acayip garip bir olay olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efkarli_adam

Kaybedecek bir şeyiniz var belki kız redderse is yerinde acayip garip bir olay olacak

Bir olay olacağını sanmıyorum iş yerinde. Ne olabilir ki?

quote:

tabiki ucunda ölüm yok hocam, ben, beni reddeden kızla 3 yıl yüzyüze baktım, ama o da olgundu ben de olgundum yaşantımızı etkilemedi bu olay, şu an iyiki de reddetmiş diyorum mesela, yani her şey olacağına varır, hayat sizi bir bakmışsınız farklı farklı yerlere götürmüş.

Teşekkür ederim, biraz olsun umut serptiniz yüreğime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 18 Ocak 2014; 23:32:17 >
  • quote:

quote:

Kaybedecek bir şeyiniz var belki kız redderse is yerinde acayip garip bir olay olacak

quote:

tabiki ucunda ölüm yok hocam, ben, beni reddeden kızla 3 yıl yüzyüze baktım, ama o da olgundu ben de olgundum yaşantımızı etkilemedi bu olay, şu an iyiki de reddetmiş diyorum mesela, yani her şey olacağına varır, hayat sizi bir bakmışsınız farklı farklı yerlere götürmüş.

Olay felan yaşanmayacak garip bir durum olur bence yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olay felan yaşanmayacak garip bir durum olur bence yani

O konuda haklısın. Muhtemel bir reddedilme ve soğuma olunca ister istemez bir garip olur. Dün seni seviyorum deyip karşılık alamadığın bir insanla saatlerce aynı ortamda olup göz göze gelmek bana da zor gelir.

• Valla hocam bir üniversite öğrencisi olarak yakın zamanda aynı senin gibi şeyler yaşadım 2-3 ay önce tanıştığım bir kızla aynı ortamda olmak vesilesiyle yakınlaştık tabi arkadaşça 1 2 hafta sohbet ettik arkadas grubuyla yemeğe operaya falan gittik çıkışlarda hep yurduna kadar bıraktım bakışları olsun bana olan tavırları olsun çok manalı geliyordu yani en azından bana öyle geldi. Bir gece ders çalışma bahanesiyle kütüphanede sabahladık ders haricinde sohbet ettik dertlestik film falan izledik bu durumlarla birlikte ona olan duygularım farklılasti ve senin yaşadığın tereddüte düştüm ve yılbaşında ona duygularımı söyledim reddetme olmadi ama böyle bir şeyi hiç beklemediğini ve erken olduğunu ve şuanki arkadaşlığımızın bozulacagindan korkutuğunu söyledi azıcıkta olsa açık kapı olduğunu düşündüm bu cevabından bende sıkmadan onu kazanmaya devam etmek istedim ama zamanla çağırdığım yerlere gelmemeye başladı mesaj atmamaya başladı bende gurur yapıp ona atmamaya başladım ve hala devam ediyor aynı şekilde. Diyeceğim şu ki bir kız çok samimi davranabilir bir erkeğe ama bu ondan hoşlandığını malesef göstermez ben bunu yeni anladim ama eğer duygularımı dile getirdiğim için pişman mısın dersen kesinlikle değilim çünkü sallayarak hem kendimi hem onu kandırmış olacaktım. Bence sende duygularının arkasında oll.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 18 Ocak 2014; 23:48:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba95

Valla hocam bir üniversite öğrencisi olarak yakın zamanda aynı senin gibi şeyler yaşadım 2-3 önce tanıştığım bir kızla aynı ortamda olmak vesilesiyle yakınlaştık tabi arkadaşça 1 2 hafta sohbet ettik arkadas grubuyla yemeğe operaya falan gittik çıkışlarda hep yurduna kadar bıraktım bakışları olsun bana olan tavırları olsun çok manalı geliyordu yani en azından bana öyle geldi. Bir gece ders çalışma bahanesiyle kütüphanede sabahladık ders haricinde sohbet ettik dertlestik film falan izledik bu durumlarla birlikte ona olan duygularım farklılasti ve senin yaşadığın tereddüte düştüm ve yılbaşında ona duygularımı söyledim reddetme olmadi ama böyle bir şeyi hiç beklemediğini ve erken olduğunu ve şuanki arkadaşlığımızın bozulacagindan korkutuğunu söyledi azıcıkta olsa açık kapı olduğunu düşündüm bu cevabından bende sıkmadan onu kazanmaya devam etmek istedim ama zamanla çağırdığım yerlere gelmemeye başladı mesaj atmamaya başladı bende gurur yapıp ona atmamaya başladım ve hala devam ediyor aynı şekilde. Diyeceğim şu ki bir kız çok samimi davranabilir bir erkeğe ama bu ondan hoşlandığını malesef göstermez ben bunu yeni anladim ama eğer duygularımı dile getirdiğim için pişman mısın dersen kesinlikle değilim çünkü sallayarak hem kendimi hem onu kandırmış olacaktım. Bence sende duygularının arkasında oll.

Aynı şeyleri yaşayacağız muhtemelen. Ama dediğin gibi duygularımızı içimizde tutarsak olmaz. Dert olur sonra. Dillendirmek, paylaşmak lazım. Adım gibi eminim olmayacağına ama işte...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba95

Valla hocam bir üniversite öğrencisi olarak yakın zamanda aynı senin gibi şeyler yaşadım 2-3 önce tanıştığım bir kızla aynı ortamda olmak vesilesiyle yakınlaştık tabi arkadaşça 1 2 hafta sohbet ettik arkadas grubuyla yemeğe operaya falan gittik çıkışlarda hep yurduna kadar bıraktım bakışları olsun bana olan tavırları olsun çok manalı geliyordu yani en azından bana öyle geldi. Bir gece ders çalışma bahanesiyle kütüphanede sabahladık ders haricinde sohbet ettik dertlestik film falan izledik bu durumlarla birlikte ona olan duygularım farklılasti ve senin yaşadığın tereddüte düştüm ve yılbaşında ona duygularımı söyledim reddetme olmadi ama böyle bir şeyi hiç beklemediğini ve erken olduğunu ve şuanki arkadaşlığımızın bozulacagindan korkutuğunu söyledi azıcıkta olsa açık kapı olduğunu düşündüm bu cevabından bende sıkmadan onu kazanmaya devam etmek istedim ama zamanla çağırdığım yerlere gelmemeye başladı mesaj atmamaya başladı bende gurur yapıp ona atmamaya başladım ve hala devam ediyor aynı şekilde. Diyeceğim şu ki bir kız çok samimi davranabilir bir erkeğe ama bu ondan hoşlandığını malesef göstermez ben bunu yeni anladim ama eğer duygularımı dile getirdiğim için pişman mısın dersen kesinlikle değilim çünkü sallayarak hem kendimi hem onu kandırmış olacaktım. Bence sende duygularının arkasında oll.

Aynı şeyleri yaşayacağız muhtemelen. Ama dediğin gibi duygularımızı içimizde tutarsak olmaz. Dert olur sonra. Dillendirmek, paylaşmak lazım. Adım gibi eminim olmayacağına ama işte...

Yoo öyle umutsuz olma yani kendine güvenin tam olsun bu konuda çünkü karşı taraf bunu anlıyor yani pasif kalırsan olacağı varsa da olmaz ondan güven çok önemli benim yaşadığım şeyleri yaşamazsın inşallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım haklısın, ölüm yok ya ucunda değil mi?

Arkadaş çok iyi demiş hocam, bence boyle yap en iyisi budur sanirim

• senin sevilmeye ihtiyacın var . hayatında bir boşluk var böyle bi manatonluk (doğru mu yazdım ) aşık olmak istiyorsun bence , yani bana da olmuştu da oradan biliyorum
  • Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...

quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

senin sevilmeye ihtiyacın var . hayatında bir boşluk var böyle bi manatonluk (doğru mu yazdım ) aşık olmak istiyorsun bence , yani bana da olmuştu da oradan biliyorum

Kesinlikle bu da bir etken. Monotonluk hat safhada. Evden bile ayrılmayı düşünüyorum sırf bu yüzden. Sevgiye muhtacım sanırım.
  • reddedileceksin.bunun bilincinde olarak teklif et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

reddedileceksin.bunun bilincinde olarak teklif et.

Onu baştan beri diyorum zaten. Kaçış yok.
  • quote:

Bir işte çalışıyorum, iş yerinde samimi olduğum bir kız arkadaşım var. Arkadaş olarak tabii ki. 5 ay oldu neredeyse çalışalı ve girdiğimden beri tanışıyoruz. Kızla aramız çok çok iyi. Mükemmel anlaşıyoruz ama gel gör ki sadece arkadaşlık olarak sınırlı bu. Bilmiyorum belki yalnızım diye ondanda ilgi görüyorum diye aşık sanıyorum kendimi, belkide gerçekten aşığım. Bende bilmiyorum. Her akşam çıkışlarımız denk geldiğinde yürüyerek gidiyoruz eve kadar birlikte. Sabah saatlerimiz denk gelince de ben evinin oradan geçip denk getiriyorum kendimi. Sürpriz yapar gibi hep oradan buradan çıkıyorum sabahleyin, gülüyor hep. Arasana beklerim seni diyor ama böyle daha güzel diyorum. Biliyorum şuan arkadaşça her şey ama ne bileyim, içimde bir duygu besliyorum ona karşı. Olmayacağını da biliyorum bu işin ama sussam olmuyor, susmasam olmaz. Benim gibi bir arkadaş daha vardı, son 1-2 aydır üçümüz iyi anlaşırdık böyle. Kol kola giderdik her gece. O da aşıktı bu kıza ama kız onu sadece arkadaş olarak seviyordu. Halada görüşüyor. Hani söylesem bile sanırım dostluğumuz devam edebilir ama bilmiyorum, belki sıkıldım artık bu muhabbetten deyip keser ilişkiyi, belki aynı şekilde bana da yaklaşır. Çok soru var kafamda, bir şiir yazdım haddim olmadan. Onuda saklıyorum. Belki okuturum ona.

bu yazdıklarını ona da okut çok içten geldi bana. olmayacağı da varsa olur bence kız okuyunca içinde birazcık sevgi varsa kabul eder.

• 1 dakika bile düşünme konuş, emin ol oda bunu bekliyor. Ayrıca sen konuşmassan başkası konuşur pişman olmaktansa ne olcaksa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newokca

1 dakika bile düşünme konuş, emin ol oda bunu bekliyor. Ayrıca sen konuşmassan başkası konuşur pişman olmaktansa ne olcaksa olsun.

Bilmiyorum ki, geçenlerde mahallesinden biri teklif etmiş mesela ama kabul etmemiş. Son 1 haftadır kendimi yedim içten içe. Sanırım en doğrusu söylemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanzas

Bak kardeşim olamayacak sey olmaz. Dünyaya boyl geldik. Seviyorsan gidip konuşma. Olmayacak sey icin arkadaşlığını da bitirirsin. Biz şanssizlariz. Hayatta boyle olmak zorundayız. Anlıyor musun beni? Eger aşık oldugun kısının sana asık oldugunu düşünüyorsan bu nedir? HAYAL GÜCÜ. Asıksan bile ona asık degilsin. Yüzünde taktığı maskeye Aşıksin. Maske çıktığı anda bitecek. Bundan sonra yapacağın sey su. Hayatına bakacaksın cok yanliz oldugun için ilgi gösteren herkese asık olmayacaksın. Aşık'ta olmayacaksın.

İmza,mesaj,yaş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.