mobil mi web mi öğrensem ya bilemedim. |
sanırım bu dönem gereksiz kastım (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Derslere gitme
Oda arkadaşım 8 ders aldı geçen dönem, 3. sınıf 4. sınıf dersleri dahil.
-
sonuç ne oldu, GPA? Derslere gitmeyince hocanın söylediği önemli şeyleri kaçırıyor insan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 2 Şubat 2025; 19:47:52 > -
ctis derslerinde %80 devam zorunluluğu var. ingilizce'de %90, nasıl gitmiyim, bi matta yok.
8 ders nasıl alınıyo la max 7 değil mi
-
3.85 falan yaptı sanırım, o sıkıntı değil de derslere gidince ek puan veriyorlardı MATH 230 ve 225'de, A aldı diye biliyom yine.
-
>8 ders nasıl alınıyo la max 7 değil mi
teknik olarak maks 6 form atmıyorsan ve çap yapmıyorsan.
-
formla 7 oluyo işte. 8 alınmıyor die biliyorum
-
İstediğinden başla sıktığında geçmek çok zor değil, zaten backend mantıkları çok benzer
Aslında sizde Pythonla başlasalar oradan Webe ve Data Science'a kaymak çok kolay da bilemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kolpa
-
Çap da yapıyor ama çapsız da 8 olur muhtemelen
-
Hocam sizin gpa ne oldu yaw?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3.4x
-
ctis gel kanka remote iş bulma garantili.
-
Çok iyi yapmış, derse giden arkadaş lazım önemli bir şey olursa söyleyecek falan. Benim içim pek rahat etmiyor gitmeyince, çok uzak kalabiliyor insan ne olup bittiğine. Bazı dersler, derste quiz yapıyor onlara girmeyince epey puan kaybı oluyor mesela.
Bakalım, bu dönem olasılık dersine gitmezsem programım çok rahatlıyor.
Çok ders almadım hiç, sınav takviminin altından kalkılırsa halledilir aslında, ama günde 3 sınav falan olursa çok zorlayabilir insanı.
-
Gpa 2’nin alti oldugu icin ekstra kredi talebim gecersiz sayildi. 30 krediyle 8-9 tane ders var. Hepsini vermek lazim en erken sekilde mezun olabilmek icin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X