Şimdi Ara

Sanırım bu kosp bitmez...Hevesimiz kursağımızda kaldı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    C-East'de derme çatma bir karakter dizdim.Normalde o itemlerle Areste 80k np kasmıştım.Fakat bu aralar paso np düşüyor tek nedeni kosp.
    Birde buff silme olayı var adam bi anda herşeyi siliyor mal gibi kalıyor ne town atabiliyoruz ne birşey.Şeytan diyor tak Enion Bow +8'i çık ardreama.
    Şu K2 daha ne kadar uyur sizce?Oyunda warrior denen birşey kalmamış neredeyse önüne gelen kiralık itemli bebe...
    Ardreamda o yakaladığım kosper'lar teke gidiyor.Zaten ben onu R ye almışsam kurtulamıyor fakat işte şu kosp bileğimi büküyor.Artık herkes kosper oluyor ardreamda ve basede...

+8 MD , Dual Shio Tears +1 , +8 Chitin Set'le bile yapılmazken g*tü boklu bir bebe geliyor bizi kesiyor işte bu insanı sinir ediyor

Sanırım bu kosp bitmez...
    Sizce ne zaman biter bu olay çünki bundan 2 sene öncede kosp vardı ve hala var...

• Aynen oyle andream dan kaleden dısarı adam atamıyorum.hadi bunlar neyse bdw ne hevesler ile giriyorsunuz adamlar sizin dogdunuz yerde partice sıkıldım oyunu oynamaktan
  • Ya bu koxp Tarzı Programları Engellemek bukadarmı Zor ?
    oyun içinde Bir Skill Gereğinden Hızlı Kullanılıyorsa Direk Oyundan Atılsın veya BAN lansın.Bunu ayarlamak bukadarmı zor ?
    Database' de bitiyor iş.Birkaç ayarlama ile
  • ya düşünün artık ezik wariorumu koqslar yüzüne kasamıyorum hiç bir yerde parti yok... aposlarde deru lerda sıra beklerdik şimdi oralar bomboşşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YakupStar -- 13 Ağustos 2009; 10:27:11 >
  • Pw serverlar bile kosp açtırmıyor.
    K2 nin dava açtığı varya onlar işte...
  • valla güzel bi pvp buldum uskodan farkıda yok hiç de aratmıyo x-trap gelene kadar koxp kalkana kadar empire onlinedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupstar

ya düşünün artık ezik wariorumu koqslar yüzüne kasamıyorum hiç bir yerde parti yok... aposlarde deru lerda sıra beklerdik şimdi oralar bomboşşş

Evet aynen boyleydi 3sene once superdi o zamanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her şey bitmedi bitemez
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AYNEN SIZE KATILIYORUM YAHU 123SAPANKAFA DIYE BIR ADAM VAR ARES RLB DE KOSPER IN ALLAHI ADAM EZIK AMA ÖLDURMEK NE MUMKUN HA COK COK SAGLAM ADAMLARDA VAR MESELA MARESAL DIYE BIR OKCU VAR ADAMIN BANA ATTIGI DAMAGELER EN UFAK 1200 ONCELERİ KOXPER ZANNETTIM AMA SONRADAN ARASTIRDIM ADAMDA +10İB VARMIS NE DIYIM ADAMLARDA ITEM VAR
  • yaa bnm arkadas senın dedıgın gıbı bıse yaptı .
    69 rlb karakterının ıtemlerı deıstırdı.. +8 fp set dızdı. +8 ib aldı takılar aynen duruyor..
    cz de kospu acıyor. 83 karakterlere kafa tutuyor dusun artık..
    ama sınırınden yapıyor. char ban yerse yesın dıyor :))
  • Ben kurtuluyorum oyundan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

yaa bnm arkadas senın dedıgın gıbı bıse yaptı .
    69 rlb karakterının ıtemlerı deıstırdı.. +8 fp set dızdı. +8 ib aldı takılar aynen duruyor..

Gelsin bi bana kafa tutsun bakıyım teke gider
  • 81 LW WARRİORUM beni +63 lw bir kiralik itemli koxper kesdi nasıl damage yagıyor çara bir görseniz dersiniz peh alt F4
  • arkadaşlar tek çözümü oyunu bırakmak bunun başka çözümü yok
    6-7 ay önce bıraktım ve mutluyum bu oyun artık oynanmaz , oyunun sahipleri bırakmış onar uğraşmıyor siz uğraşıyorsunuz...
    bu kadar hırs yapıp para ve emek harcayıp karşılığını alamayacağınızı sizde biliyorsunuz, isteyen oynasın istemeyen oynamasın kimse karışamaz. Benden size bir nasihat bu kadar kendinizi harap ettiğinize değmez bizim insanımız koxp kullanmayı hile yapmayı her durumda en şerefsizse haysiyetsizce işler yapmaya alışmış. Her oyunda böyledir türk ler anasını ağlatır oyunun, bunu söyleyincede forumlarda milliyetçi duyguları kabaranlar yok efendim hileyi herkes yapıyorda şöylede böylede... En hileci , en sivri zekalı , en haysiyetsiz oyuncuları bizim gibi arasında bulunduran başka toplum olduğuna inanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

quote:

Orijinalden alıntı: ef54n3

yaa bnm arkadas senın dedıgın gıbı bıse yaptı .

Gelsin bi bana kafa tutsun bakıyım teke gider

• Koxp ile başa çıkıyorduk ama buff silme işi gerçekten kötü oldu.Ama ne olursa olsun basede kesemediğimiz char yok^^
  • Beyler K2Network'e dava açalım emeklerimiz çalınıyor gibisinden. (Ciddiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wCnr

arkadaşlar tek çözümü oyunu bırakmak bunun başka çözümü yok
    6-7 ay önce bıraktım ve mutluyum bu oyun artık oynanmaz , oyunun sahipleri bırakmış onar uğraşmıyor siz uğraşıyorsunuz...
    bu kadar hırs yapıp para ve emek harcayıp karşılığını alamayacağınızı sizde biliyorsunuz, isteyen oynasın istemeyen oynamasın kimse karışamaz. Benden size bir nasihat bu kadar kendinizi harap ettiğinize değmez bizim insanımız koxp kullanmayı hile yapmayı her durumda en şerefsizse haysiyetsizce işler yapmaya alışmış. Her oyunda böyledir türk ler anasını ağlatır oyunun, bunu söyleyincede forumlarda milliyetçi duyguları kabaranlar yok efendim hileyi herkes yapıyorda şöylede böylede... En hileci , en sivri zekalı , en haysiyetsiz oyuncuları bizim gibi arasında bulunduran başka toplum olduğuna inanmıyorum...

+1 oyun oynamayı bile bilmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yakupstar

valla güzel bi pvp buldum uskodan farkıda yok hiç de aratmıyo x-trap gelene kadar koxp kalkana kadar empire onlinedeyim

Knight online' nin bi private serverimi yoksa farklı bi mmorpg oyunumu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.