Şimdi Ara

Sanırım Fatih Terim gerçekten geliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Uwais

Bu kadar ağırlık yabancı futbolcuların olduğu takımda Terim'in borusu ötmez.

Muslera

Eboue - Chedjou - Semih - Riera

Melo - Hamit - Selçuk

Sneijder

Drogba - Burak

Bunların hepsi Türk galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uwais

Bu kadar ağırlık yabancı futbolcuların olduğu takımda Terim'in borusu ötmez.

Muslera

Eboue - Chedjou - Semih - Riera

Melo - Hamit - Selçuk

Sneijder

Drogba - Burak

Bunların hepsi Türk galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Terim 3 futbolcu sözü daha almadan hayatta gelmez. Kendini rezil mi ettirsin?

Bu bütçe başından beri Terim'e verilse, şuan şampiyon yapacağı takımı kurmuştu. 8. olduğumuz sezon sonrası şuana kadar harcadığımızdan daha az harcadık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Başka hoca mı kalmadı

Bir de mili takımla aynı anda çalıştırırım diyor

Ya bizdr para bol değil mi

Belhandaya 8 verdik

Bas maaşı tuchel e arkana yaslan

Tuchel tarzında kaç tane adam başarılı oldu bizim ülkede ? Dortmund gibi sistemin dibine vuran takımda sabredilmedi adama, Galatasaray'da kim sabredecek ? İlk başarısızlıkta yönetim teknik adamı kapıya koyuyor, kalkmış Tuchel diyorlar...

Ezbere konuşmaktan başka bir şey değil, seninle 8 yıl çalışmış 6 şampiyonluk ve kulübün avrupa tarafında üst limitleri yaşamış teknik adama laf atacak ne yaşadınız be :)

Neden gelmesin ki neden ? Yanlış hesaplamadıysam son 10 sezondur yerli antrenörler başarılı oluyor. Demek ki yabancılara ters gelen uymayan bir durum var.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Başka hoca mı kalmadı

Belhandaya 8 verdik

Tuchel tarzında kaç tane adam başarılı oldu bizim ülkede ? Dortmund gibi sistemin dibine vuran takımda sabredilmedi adama, Galatasaray'da kim sabredecek ? İlk başarısızlıkta yönetim teknik adamı kapıya koyuyor, kalkmış Tuchel diyorlar...

Ezbere konuşmaktan başka bir şey değil, seninle 8 yıl çalışmış 6 şampiyonluk ve kulübün avrupa tarafında üst limitleri yaşamış teknik adama laf atacak ne yaşadınız be :)

Neden gelmesin ki neden ? Yanlış hesaplamadıysam son 10 sezondur yerli antrenörler başarılı oluyor. Demek ki yabancılara ters gelen uymayan bir durum var.

O zaman preud'homme gelsin bence aralarında en uygunu o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım Galatasaray'a gider de milli takımın yakasından düşer
  • Fatih terim yabanci sinirini kaldiran adam

Yabanci sinirina en cok karsi cikan adam

Buna ragmen terim yabancilarla calisamaz gibisinden konusanlar var

• Terim'in gelmesini isterim. Bu yönetime diş geçirecek, yönetecek yegane adam. Hatta yeri gelirse yollar, bu yönetimden çok daha güçlü bir isim. Takım içi ilişkileri düzeltir ruh aşılar oyuncuları hedefe çok iyi odaklar. Terim geldiği takdirde 3-4 transferle daha bir anda hava değişir ciddi şampiyonluk adayı oluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Başka hoca mı kalmadı

Belhandaya 8 verdik

Yanlış anlama Tuchel gelsin elbet kim istemez böyle genç dinamik teknik adamları, fakat böyle adamlar için ne uygun ligimiz ne uygun yönetimlerimiz var. Fakat bu ülkenin her saçmalığını bilen tecrübe eden adamlar her zaman daha başarılı olmuştur, Şenol Güneş - Fatih Terim - Mustafa Denizli - Ersun Yanal bak bunlar aynı seviyedir değildir ayırıyorum fakat başarılı olmalarının sebebi yerli olup eldeki malzemeyi çok iyi bilmeleri...

Şimdi Tuchel gelse zaman isteyecek, yönetimden profesyonel ve vizyon yüklü hamleler bekleyecek :) Baktı hiç biri olmuyor sıradan takılıp maaşını alıp gidecek...

Bundan öncede hep böyle olmadı mı ? ne diyorum son 10 sezondur yerliler şampiyon oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başka hoca mı kalmadı

Belhandaya 8 verdik

Yanlış anlama Tuchel gelsin elbet kim istemez böyle genç dinamik teknik adamları, fakat böyle adamlar için ne uygun ligimiz ne uygun yönetimlerimiz var. Fakat bu ülkenin her saçmalığını bilen tecrübe eden adamlar her zaman daha başarılı olmuştur, Şenol Güneş - Fatih Terim - Mustafa Denizli - Ersun Yanal bak bunlar aynı seviyedir değildir ayırıyorum fakat başarılı olmalarının sebebi yerli olup eldeki malzemeyi çok iyi bilmeleri...

Şimdi Tuchel gelse zaman isteyecek, yönetimden profesyonel ve vizyon yüklü hamleler bekleyecek :) Baktı hiç biri olmuyor sıradan takılıp maaşını alıp gidecek...

Bundan öncede hep böyle olmadı mı ? ne diyorum son 10 sezondur yerliler şampiyon oluyor.

Doğru diyorsun hocam da Fatih terim i sevmiyorum.Ama başka td yok.Lıcescu var ama başarılı olur mu tekrar o da muamma.Fatih terimden başka td yok mu ki dünyada

• Ben sanmiyorum bu secenegin olacagini olursa nasil olur tabi ki olur ama yapilmamasi lazim biz her basimiz sikistigimida Terim'e mi sarilacagiz mesele teknik adam degil once yonetimin degismesi lazim bize tekrar Unal Basgan lazim o da daha zor bi ihtimal tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelse iyi olurda bu yönetim varken gelmez.
  • Tüpçü TFF den gitmedikçe Terim TFF yi bırakmaz.

• Yıldım valla yıldım yeter ya her sene bu 2 adamı duymaktan ciğerlerim soldu

• quote:

quote:

Başka hoca mı kalmadı

Belhandaya 8 verdik

Tuchel tarzı ve kalitesinde kaç adam başarısız oldu bizim ülkede? Lucescu da sistem hocası ama Türkiye'de hep kısa sürede başarı yakaladı. Tuchel Konya'nın, Göztepe'nin başına geçerse zamana ihtiyacı olur. Galatasaray'da kan tutarsa geldiği gibi şampiyon yapar. Tutar mı? Kim bilir, ama zor gibi.

Türk hocaların ülkemizde daha başarılı olmasının sebebi ligimizde çok fazla taktik savaşının dönmemesi. Genelde bam bam bam. Çok sığ bir yorum ama durum bu. Bu ligde bir kaç takım dışında tamamı oynamaya değil oynatma-maya çalışan takımlar. Bu açıdan yabancı hocalar kafalarındaki taktiği uygulamakta zorlanıyorlar genelde. Ligi bilen ve tanıyan yerli hocalar ise direk sonuç odaklı oynatıyorlar.

Örnek verelim, çok oyuncuyla önde agresif baskı yapmak çok zor bir iştir normalde. İyi bir takıma karşı denesen, iyi atılmış bir uzun top, hızlı atak.. Topu ağlardan çıkarırsın. Yada doldur-boşalt. Ortalama üstü bir İtalyan takımına 90 dakika doldurup boşalt. 1 gol atamazsın. Ama büyük liglerde geçerliliği olmayan bu taktikler bizim ligde tutuyor.

Ben yerli olsun yabancı olsun hoca transferine karşıyım. Hocayı getirmeyeceksin, yetiştireceksin. Bak adamlara, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri, Zidane, vardı ellerinde. Senelerce beklettiler. Altyapılarda, genç takımlarda çalıştırdılar. Tecrübe kazandı, ligi tanıdı, oyuncuları, kulübün ve ligin mekaniklerini öğrendi. Hoca lazım olunca hop koydular takımın başına. Çok da başarılı. Sneijder için aynı şeyi yapmamızı çok istedim ama daha jubile yapmadan gönderdiler adamı.

Bizde nasıl? Türk oyuncu emekli olduktan sonra mahallesinin, memleketinin kulübüyle oyalanır. Yorumculuk kovalar. Nargile kafe açar. Ama kesinlikle yabancı dil öğrenmez, pro kurslara katılmaz. Olur da bir hoca abisi yanına alır yardımcısı yaparsa kendini geliştirmez, fikir beyan etmez. Kulübe de oturup hocası ne derse kafa sallayıp durur. Sonra hocasıyla birlikte kovulunca tekrar aynı döngü.

• İmPARAtorun pimi çekilmiş bombayı eline alacağını düşünüyorsanız hiçbir şey bilmiyorsunuz demektir.
  • Alaçatı'da yediği dayaktan sonra koşarak geliyorsa uzun sürer, lig başlamadan yetişse bari.
  • Eğer Fatih Hocam gelirse Ferguson gibi emekli olana kadar takımın başında kalmalı.
    Kendisi liseye karşı Galatasaray'ın son umudu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım gerçekten de gelir. İhtiyacımız var hocaya ve öyle bir durumdaki su an, her zamankinden daha hırslı ve istekli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.