Şimdi Ara

Sanırım Green Card kazandım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan sonra ne yapıcam ? Üniversite 1. sınıf ögrencisiyim.Amerikaya gidip ingilizce eğitimi aldıktan sonra new yorkta iş bulup kalmayı düşünüyorum.İstanbulda ekonomi okuyorum şu an.Ama amerika hariç başka bir ülkede ingilizce eğitimi + bölüm master olmazsanız diplomanız çoğu yerde geçersiz oluyor dediler.Bu yüzden eğitimimin geri kalanı için amerika yollarına düşücem.
    Uğraşınca oluyor çoğu yerde gördüm.

Ama önce green card güvenlimidir değilmidir onu öğrenmek istiyorum.Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi. ...Arkadaşım kazandığımı söyledi o takip ediyordu.Ama dalgada geçiyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vargnatt -- 19 Kasım 2010; 12:13:51 >

• arkadaşın belki yanlış bakmış da olabilir.
    Çünkü green card ın çıkma olasılığı %0,2.İyice bir araştırıp öğrenmeden havalara girme derim ben
  • He kesin cikmistir
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumat1245

arkadaşın belki yanlış bakmış da olabilir.
    Çünkü green card ın çıkma olasılığı %0,2.İyice bir araştırıp öğrenmeden havalara girme derim ben

yok arkadaşım ben öyle havalar girmem hemen o yüzden sizlere danışayım dedim.Sonumuz kötü olmasın sonra
  • Dün bana da çıktı green card kazandınız diyodu tıkladım kredi kartı kimlik bilgilerini girdim bekliyorum bakalım ne zaman gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Dün bana da çıktı green card kazandınız diyodu tıkladım kredi kartı kimlik bilgilerini girdim bekliyorum bakalım ne zaman gelecek

Coşma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Dün bana da çıktı green card kazandınız diyodu tıkladım kredi kartı kimlik bilgilerini girdim bekliyorum bakalım ne zaman gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Vargnatt

quote:

yok arkadaşım ben öyle havalar girmem hemen o yüzden sizlere danışayım dedim.Sonumuz kötü olmasın sonra

kusura bakma ama girmişsin zaten. [amerikada okuycam , new yorkta iş bulup orada yaşayacam filan...]

bu arada hangi üniversitede okuyon kardeş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vargnatt

quote:

kusura bakma ama girmişsin zaten. [amerikada okuycam , new yorkta iş bulup orada yaşayacam filan...]

bu arada hangi üniversitede okuyon kardeş

yeditepe üni iktisat okuyorum .. ne havaya gircem arkadaş ya.Herşeyide yanlış anlıyorsunuz.Daha önce avrupa ülkelerine gittim.Bunun işimi kolaylaştırcağını söylüyorlar.Ayrıca tanıdıklarımda var amerikada.Belliki siz herşeyden umudunuzu kesmişsiniz Aslında vakit varken biraz uğraşmak lazım.

• up
  • Kalacağın eyaleti belirleyeceksin ilk olarak. Daha sonra 15.000 dolar gibi bir bütçeyle gitmen lazım ki iş bulana kadar seni idare etsin. Stüdyo dairede kalacaksın ayrıca. Başka türlü geçinemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Kalacağın eyaleti belirleyeceksin ilk olarak. Daha sonra 15.000 dolar gibi bir bütçeyle gitmen lazım ki iş bulana kadar seni idare etsin. Stüdyo dairede kalacaksın ayrıca. Başka türlü geçinemezsin.

yaw ben gideyimde nerde kalırsam kalayım hiç fark etmez :D ben bulurum bi yolunu..gitmek istediğim yer new york ama duruma göre değişebilirde.

Zaten bu yaz ingilizce kursu için ailem yollamayı düşünüyor eğer derslerden kalmazsam.Sanırım bi tanıdığın yanına yollayacaklar.Oraya gidip hiç gelmesem birşey olurmu ?
  • Green Card ın bu seneki sonuçları 1 temmuzda mı ne eğer geçen sene başvurduysan da zaten çoktan açıklanmıştı yani sanmıyorum olduğunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.