Şimdi Ara

Sanırım hazırlıkta kalacağım lütfen bana bir fikir verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da görüldüğü gibi sanırım bu dönem hazırlıkta kalacağım şuan da B1 levelim fakat ; mid-term(ara sınav) sonucumun ve writingim çok kötü olduğundan dolayı kalıyorum benim için iki seçenek var;

- Ya 3 ay(yaz) oturup prof sınavına çalışmak ya da bir dönem uzatıp tekrar B1 level okumak. Sizin de tavsiyelerinizi almak istiyorum.

- Writingim çok kötü nasıl geliştirebilirim hala bir çözüm bulamadım öneriniz nedir? (Cümle Yapısı,Word-Order) da sorunlarım var.

- Test aşaması içinde Grammer ve Word de sorun yaşamaya başladım ve bunun sebebi ise mid-term sınav sonucumdan dolayı dönem başladığından beri iyice salmam bunun için tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• B1 level olupta word order ı bilmemen imkansız. Grammar çalışacaksın . Bol şans.

• Doğru cümleler kurabilmek için Gramer önemli. Grameri geliştirmek gerek. Aynı zamanda kelime hazinesini de geliştirerek gramerini desteklemelisin.
  • Kaynak olarak tavsiyeniz nedir?

• Upper

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Beuwolf

Kaynak olarak tavsiyeniz nedir?
    Hocam benim elimde bunlar var. Senin işini görebilir. Mutlaka tavsiye ederim.

Gramer için:

http://www.dr.com.tr/Kitap/A-Practical-Guide-to-Advanced-English-Grammer/Funda-Dagabak/Foreign-Languages/Language/Phrase-Book-and-Language/urunno=0000000380701

Kelime Çalışması için:

http://www.kitapyurdu.com/kitap/powerful-vocabulary/422878.html

• 3 ay çalışmanı 1 dönem uzatmamanı tavsiye ederim.

writinge orta seviyeye yakın birisi olarak verebileceğim tavsiye rasgele konularda writing yazmanı aklınıza gelen türkçe cümleleri elinizden geldiğince daha hızlı ingilizceye çevirebilmeniz.Bence faydasını görürsün özellikle 3 aylık çalışma döneminde.
  • newreader N kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler peki size birşey daha danışmak istiyorum? English in Use kitabı veya English Grammer Today kitabı hazırlığa yardımcı olur mu? Tavsiyelerinizi almak istiyorum.
  • 2pac. kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle dediğiniz gibi 3 ay oturup adam akıllı prof sınavlarına hazırlanmak çünkü bizim üniversitenin genelinde hazırlığa takıldın mı girdaba giriyorsun bir daha çekemem o psikolojiyi.
  • Dr.Beuwolf kullanıcısına yanıt
    Hiç gerek yok hocam lisansa geçince 1dönem uzatın ama hazırlıkta uzatmayın. Geçersiniz her türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Beuwolf

Hocam çok teşekkürler peki size birşey daha danışmak istiyorum? English in Use kitabı veya English Grammer Today kitabı hazırlığa yardımcı olur mu? Tavsiyelerinizi almak istiyorum.
    Açıkçası bu kitaplar bende yok. O yüzden tam bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.