Bildirim
Sanırım icloud sisteminde açık buldum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hani video? -
Şuan video paylaşmıyorum sonuçlanınca paylaşacağım -
Sanırım kimsenin ilgisini çekmedi -
Elimizde Bir Video Kanıt Olsa Çekebilir. -
Video zaten var ama resimde görünüyor zaten -
Video olmayınca ilgi çekmiyor. Youtube'a yükleyiver. -
Bu konunun daha derinine gitmek için bana yardım edebilecek varmıdır
Apple Kıdemli danışmanı artık iş bizden çıktı mühendis ile sizler arasında dedi ama çözemedim -
Salakmısın boşver bildirme deli para kırarız
Şaka bir yana video olarak kendilerine gönderirsen peşinden ayrılmazlar daha sonra açığı kapatınca yüzüne bile bakmazlar. Önce şart koş -
Aynen geçenlerde yapmışlardı. -
Telefonu sıfırlasada aynı iCloud kullanıcı adı ve şifreyle girerse buluta yüklenen fotoğraflar ve rehber tekrardan gelir. Telefonu sıfırdan kurulum yapsada fotoğraflar ve rehber iCloud'dan silinmiyor. -
Buyrun izliyebilirsiniz -
Hocam bu videodan tam olarak ne anlamamız gerekiyor? 911i aramışsın sadece.quote:
Orijinalden alıntı: yassean1905
Buyrun izliyebilirsiniz
-
Aciktan dolayi seni milyoner edecek degillerya ne bu appleye soyleme caban anlamadim 😂 -
Videonun sonunda farkettiysen rehbere geçiyor farkındamısın icloud lu cihazquote:
Orijinalden alıntı: Slim Charles
Hocam bu videodan tam olarak ne anlamamız gerekiyor? 911i aramışsın sadece.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X