Şimdi Ara

SANIRIM KANDIRILDIM (YORUMLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN YENİ İKİNCİ EL BİR EKRAN KARTI ALDIM. BU KART 9800 XT MODLU DİE ALMIŞTIM. AMA XT MODLU AMA PRO FREKANSLARINDA İDİ. BİRDE KARTIN KÖŞESİNDE MEDİON DİE BİR YAZI VARDI BU YAZININ ÜZERİ DAKSİLLE KAPATILMIŞ. AMA BİRAZ OKUNUYOR. SONRA ARAŞTIRDIM BAKTIM VE PİYASADA BİR MEDİON MARKA DİE BİR KART DA VARMIŞ SİZCE BİR FARK GÖREBİLİRMİYİM PERFORMANS TA YADA OC KALİTESİNDE. 3DMARK TESTLERİNDE Kİ PUANLARIM AŞAĞIDA BELİRRTİĞİM GİBİ. SİZCE NORMALMİ. TABİ BU DEĞERLER BAZILARI 412 YE 388 E OCLİ İKEN BAZILARI 438 E 400 E OCLİ. SİZCE NORMALMİ.

KARTIN FATURASIDA BENDE MEVCUT BU KART GİGA TEKTEN ALINMIŞ. NE YAPAYIM. GÖTÜRÜP KARTI GİGA TEK E GÖSTEREYİMMİ. BU KART SİZDENMİ ALINDI DİE. YADA PUANLAR İYİ DİĞİP BU KARTA DEVAM EDEYİMMİ.

YANLIZ İŞLEMCİM BİRAZ DÜŞÜK BİR İŞLEMCİ ONA GÖREM PUANLARI YORUMLAYIN.

son anada aklıma geldi bios modlanınca chip yada ramlerin voltaj larında bir değişiklik olurmu. hani karta bios flash lama ile oc potansiyelini yükseltebilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro85 -- 25 Kasım 2005, 9:38:00 >

• sen kartı hangi marka diye aldın.
  • msi die aldım ve kutusu ve faturasıda var.
  • sanırım bavul mala benziyor
  • skorlar normal ama yine de sen bilirsin...
  • Ben 2004 yılında böyle bir msi rx9800 pro almıştım...Kartı kadıköy eksen bilgisayardan almıştım ve kartın üstünde aynı bu şekilde silinmiş medion yazısı vardı ama hiç üstünde durmadım..Aynı şekilde geçenlerde ikinci el bir msi rx 9800 daha aldım.ondada aynı şekilde silinmiş bir medion yazısı var.Bu kartların ( msi rx 9800 ) tamamı r360 gpu'lu ve xt ye çok rahat modlanıyorlar mhz olarak.Ama xt baskı devresine sahip değiller.medion biosu yükleyip kartı xt'ye modluyorsunuz.kartın hızları orj. xt hızına gelmiyor bu bios ile.ama onuda riva yada başka bir program ile yükseltmek mümkün..yani ortada bi kandırılma yok..içiniz rahat olsun :)
  • git deiştir kardeşim bide dakstille kapamışlar

edit : yukarda arkadaş açıklamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 25 Kasım 2005, 13:49:38 >
  • kart güzel xt hızlarında çalışıo bence kartın garanti durumunu örensen yeter....
  • skorların da normal ama garanti durumun ne olacağını bilemem...
  • bence geri ver melisin ama bildigim kadarıyla 9800 XT odeli iyi bir model
    yani memnunsa hiç sorundegil geri vermene gerek kalmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.