Şimdi Ara

Sanki deprem olacak.Denizli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metintosyali

Yakinda havaalani var mi?

40 km uzakta var Çardak Havalimanı.

Bunlar psikolojik değil arkadaşlar. Diğer komşularada sordum onlarda hissetmiş. Diğerlerinde sadece gürültü geliyordu zaten. Tam sallayacakken duruyordu. O yüzden deprem bilgilerine geçmedi demekki.
  • oğlum dışarı çıksanızaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karl Dönitz

oğlum dışarı çıksanızaaa

Olsada kurtulsak artık be abi. Allah'a isyan etmek gibi olmasında bıktım artık şu hayattan.
  • lan bunları okuyunca sanki ev sallanıyo gibi oldum evde tekim ve mersindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoştingen

lan bunları okuyunca sanki ev sallanıyo gibi oldum evde tekim ve mersindeyim

Burada cuma günleri sabahları deprem oluyor. Artık tesadüf olmadığının kanaatinindeyim.
  • Coğrafyada işlemiştik. Fay hattı şimdi fokur fokurdur. Korkutmak gibi olmasında yani sık sık oluyorsa en sonunda tamamen kırılır. : / tetikte ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonli

quote:

Bunlar psikolojik değil arkadaşlar. Diğer komşularada sordum onlarda hissetmiş. Diğerlerinde sadece gürültü geliyordu zaten. Tam sallayacakken duruyordu. O yüzden deprem bilgilerine geçmedi demekki.

Muhtamelen buyuk bir ucagin motor bakimi icin yapilan test sesini duymussundur. Ben istanbul Bagcilarda yasiyorum Ataturk havaalanina yaklasik 10 km mesafedeyim.Geceleri aynen dediginiz sesler bizede geliyordu.Hatta bi kereseinde gece 3 civari kesin simdi deprem olacak demistim o kadar yuksek ses geliyordu.Once sessiz bi ugultu sonra siddeti giderek artiyor, tam patlama noktasina geliyor ses aniden gidiyordu. 30 saniye sonra dedigim sesler tekrardan cereyan ediyordu. Malum istanbulda o kadar gurultu kirliligine ragmen biz o sesi bangir bangir duyuyorsak siz Denizlide 40 km mesafeden cok rahat duyarsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Muhtamelen buyuk bir ucagin motor bakimi icin yapilan test sesini duymussundur. Ben istanbul Bagcilarda yasiyorum Ataturk havaalanina yaklasik 10 km mesafedeyim.Geceleri aynen dediginiz sesler bizede geliyordu.Hatta bi kereseinde gece 3 civari kesin simdi deprem olacak demistim o kadar yuksek ses geliyordu.Once sessiz bi ugultu sonra siddeti giderek artiyor, tam patlama noktasina geliyor ses aniden gidiyordu. 30 saniye sonra dedigim sesler tekrardan cereyan ediyordu. Malum istanbulda o kadar gurultu kirliligine ragmen biz o sesi bangir bangir duyuyorsak siz Denizlide 40 km mesafeden cok rahat duyarsiniz.

Lozandaki ogretmende duymus arada 50km var neredeyse ben bisey duymadım uyuyordum. :d.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvo360

noluyo yaw bende az önce bı ınsan bağrışması duydum sonra pcyı açtım

İnsan bağırması duyunca pc açan biri ben olsam kim bağırdı diye bakmaya giderdim adam pc açıo
  • quote:

Ya saatlerdir belli aralıklarla gürültü duyuyorum. Hani deprem olmadan önce bir gürültü koparya aynen öyle.

Bazen şiddetleniyor tam böyle sallamaya geçecekken duruyor. Kaç kere oldu sayamadım valla. Baya oldu.

Bu ne ya şimdi? Dinamit falan desem bu saatte ne dinamiti? Hatta annem bil uyandı şimdi. Gürültülere uyanmış. Zaten bu sabahta deprem olmuştu.

Korkmaya başladım iyice. Yer Denizli.

karnın açıkmış miden gurulduyor bişeyler ye geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 19 Aralık 2009; 23:46:27 >
  • Bu sarsıntılar yine olmaya başladı. Sayabildiğim kadarıyla üç kere oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.