Şimdi Ara

ŞANLI BEŞİKTAŞIMIZ İNFO+TARİH+TESİSLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alpyanar

beleş kardeş
    quote:

Orjinalden alıntı: comennias

quote:

demek ki sayısalcıların daha iyi oldgu dogruymuş ben öss de zamanında 1 yıl hiç Türkçe test çözmediğim halde 45te 44 yapmıştım sölemesi ayıptır (reklama bak)
    quote:

Orjinalden alıntı: comennias

quote:

ya hocam anlıyorum da FB ve Gs yi dünya üzerinde en cok yenen derse bu yazıyı yazan sanki bjk onlar kadar buyuk degılmiş gibi oluyor. Cümle yanlış yani. Ha şöyle dese: "ezeli rekabette rakiplerini en cok yenen kulüp" tamam ama cümle yanlış ben onu demek istiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

quote:

yani bu laftan anladıgım su: BJK FB ve GS kadar buyuk bir kulup degıl. Gs ve FB yi yenmek bjk için cok cok buyuk bir olay olmamalı. Ne diye böyle birşey yazmışlar ki

ezeli rekabet bazında ele alınmış bir olaybu.. benzerleri diğer kulüp tarihçelerindede vardır muhakkak :)

ALPYANAR KARDEŞ BEN SÖZEL ÖĞRENCİSİYİM BEN BİLE BULAMADIM O ANLATIM BOZUKLUĞUNU SAĞOL. HELAL OLSUN VALLA.

VALLA MI HOCAM BEN BU SENE GİRİYOM SEN ÖZEL DERS VERİYON MU KAÇ PARA LAZIM?

YA BAK İŞTE (BU LAFIM SANA DEĞİL) İSTEYİNCE ADAM GİBİ MUHABBET OLUYOMUŞ AMA BAZILARI HALA MİLLETİ TAHRİK ETME PEŞİNDE.

DEĞİLMİ ALPYANAR KARDEŞ?

• hocam haklısın. Ven elimden geldigince tartısma yaratacak yerlere yazmıyorum. Daha dogrusu adam gibi konusamayacagımı dusundugum kişinin actıgı topiğe ve yazdıkalrına cvp vermiyorum. herkes böyle yapsa aslında (genel için tabiki benden baska yapan yok demiyorum) ortam duzelir Biz üstümüze düşeni yapalım da diğerleri de zamanla yapar zaten.
  • Katılıyorum
  • Technics eline sağlık. Son 1-2 yılda "ligde 2 takım var" diye milletin beynini yıkayanlara kapak olsun bu. Eminim çok kişi bilmiyordur Beşiktaş ın bu rekorlarının çoğunu. Mesela "İnönü de 10 sene yenilmeyen, 56 maçlık yenilmezlik, bir resmi maçta 10 gol v.s."
    Ayrıca yere göğe sığdıramadıkları takım Beşiktaş ın rekorunu egale etmeye çalıştı ama beceremedi 2 hafta önce, bilginize.

Böyle hatırlatacaksın ki, meydanı boş bulup kardeş kardeş paylaşmasınlar kendilerine göre bazı olayları
    BEŞİKTAŞ BÜYÜKLÜĞÜNÜ KAYBETMEZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 14 Aralık 2005, 23:53:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

NASI BAŞKA TAKIMIN BÖYLE BİR HAKKI YOKTUR??

AMATÖR KÜMEDE OYNAYAN İHSANİYESPOR VAR BİZİM KÖY TAKIMI AMBLEMİNDE TÜRK BAYRAĞI VAR AYNI BJK GİBİ

SONRA KARŞIYAKA DA VAR İSTANBULSPORUNDA VAR BURSASPORUNDA VAR YEMİŞLER SİZİ BENCE

TFF nin bu hakkı resmen verdiği ilk ve tek kulübüz kardeş. Yunanistan a karşı Beşiktaş a Türk milli takımını temsil hakkı verilmiş ve en iyi şekilde temsil etiği için TFF bunu Beşiktaş a vermiş sadece. Yani manevi bir anlamı var...
    Yoksa amblemine ay-yıldız konmasına kimsenin bi yasak koyma hakkı yok, koyan koyar.

bilmiyorum anlatabildim mi

• hoca bi topic açıldımı sağa sola sataşıyorsunuz ama aleyhinize topic açıldığında"siz FB düşmanısınız bilmemnesiniz şusunuz busunuz"diye saydırıyorsunuz.
    ya merak ettim siz nası insanlarsınız?
    harbiden merak..
    yani madem takımına laf edilmesi hoşuna gitmiyor,en olmadık konuda bile olmadık cevap yazarak sözümona"laf koymaya"çalışıyorsunuz?
    biz topic açınca antiFBli siz konu açınca veya sataşınca veryansın.
    ha benim fikrimi merak eden varsa;herkes istediği konuda istediğini yazabilmeli,yazmalı.ama dozu kaçırmadan.
    ben sadece her lafı her sözü saldırma kabul edip "Fener düşmanları hedeler hödöler"viyaklayan ama aradan 5 dk geçmeden aynı şeyi kendisi yapanlara söylüyorum....
    yapmayan üstüne alınıp beni yormazsa sevinirim...
  • en kötü zamanda bile stadı doldurabilmektir beşiktaşlılık!!!
  • ne topicmiş be yazılar bitmio :D
  • technicks arkadaşım yazılar güzel tabi ben bunları pek çok yerde internet olmadan önce spor ansiklopedilerinde falan okumuştum şimdi tabi net olayında her şey daha kolay ama 2,5 yıldır çok mutsusuz kardeş çok erken kopuyoruz ligden hele son 2 yıl ilk 5 haftada tüm şanslarımızı tüketiyoruz niye böle oldu anlamadım F.B lilere malzeme çıkıcak ama tüm iyi niyetimle sölüyorum 15 yılda sadece 2 şampiyonluğumuz var ve diğer 2 büyükle aradaki fark gittikçe açılıyo şampiyonluk sayısından bahsediyorum ve 1978 doğumluyum malesef hayatımın hiç bi evresinde şampiyonluk sayısındada F.B ve G.S yi yakaladığımızı hatırlamıyorum bizim 3-4 sene üst üste şampiyon olmamız gerekirken ve buna en çok bizim ihtiyacımız varken önce G.S şimdide F.B peş peşe ipi göğüslüyo bu şeklide giderse T.S nin durumuna düşücez onlarda şampiyon bi takım ama tam 21 senedir adamlarda tık yok yani düşünüyorumda 100. yılımızda şampiyonluğu kaçırmış olsaydık bizimde epey bi ara olcaktı devamını beklerken şimdi o şampiyonluğa şükrediyoruz tabi bizi bu duruma düşürenler utansın ...

• Şampiyonluk işin ikinci evresi, işin mutluluk kısmı. Beşiktaşlı olmak esas olan..Bubr ayrıcalık shane dostum.. ben şahsen haftada bir şampiyon olan ucubik bir takım taraftarı olacağıma.. Anlı şanlı kartal olmaktan memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

NASI BAŞKA TAKIMIN BÖYLE BİR HAKKI YOKTUR??

AMATÖR KÜMEDE OYNAYAN İHSANİYESPOR VAR BİZİM KÖY TAKIMI AMBLEMİNDE TÜRK BAYRAĞI VAR AYNI BJK GİBİ

SONRA KARŞIYAKA DA VAR İSTANBULSPORUNDA VAR BURSASPORUNDA VAR YEMİŞLER SİZİ BENCE

üç büyükler arasında

• ya biz anlatmaya bıktık
    siz anlamamaya bıkmadınız.
    formasında Türk bayrağını taşımak için o ülkeyi o sene yurtdışında
    temsil etmeniz gerekiyor. bunun için daha önceleri Şampiyon olmak veya
    kupa almak gerekiyordu .şu an lig 3.sü 4.sü de bu hakka sahip oluyor
    Ama Beşiktaş'ımız bu bayrağı her zaman formasında taşıyabilir.
  • galatasaray ve fenerbahçeyi dünya üzerinde en çok yenen klüp işin ironisidir arkadaşlar. aynı durum farklı açıdan bakıldığında da görülebilir. mesela galatasaray da fenerbahçe ve beşiktaşı dünya üzrinde en çok yenen klüptür veya fenerbahçe de galatasaray ve beşiktaşı dünya üzerinde en çok yenen klüptür.

ne olursa olsun olsun rekabet ezeli dostluk ebedi olsun
  • beşiktaşı su anki duruma düşürenler utansın

• quote:

Orjinalden alıntı: peaceman

galatasaray ve fenerbahçeyi dünya üzerinde en çok yenen klüp işin ironisidir arkadaşlar. aynı durum farklı açıdan bakıldığında da görülebilir. mesela galatasaray da fenerbahçe ve beşiktaşı dünya üzrinde en çok yenen klüptür veya fenerbahçe de galatasaray ve beşiktaşı dünya üzerinde en çok yenen klüptür.

ne olursa olsun olsun rekabet ezeli dostluk ebedi olsun
  • slm..herkese..vala öncelikle özür diliorm herkesten...bu konunun yeri bu topic olmamalıydı...aranızda ilhan mansızın chelsea maçındaki kırmızı kart yerken videosu olan var mı ??????????şimdiden çok saolun...
  • Technics

Chiko
    arkadaşım Beşiktaş videoları ile ilgili topik var orada yazarsan daha iyi olur
  • Her zaman Beşiktaş sonuna kadar BEŞİKTAŞ !
  • her zaman her yerde ve en BÜYÜK
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Her zaman Beşiktaş sonuna kadar BEŞİKTAŞ !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.