Şimdi Ara

Sanrenmu 7010 Çakı Cep Bıçağı Para İadesiyle 1,5$ (Video içerde) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
3.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çakı geçiyor abartı bir şey olmadığı durumda sorun olmaz.
    İadeyi nasıl alacağımızı yazabilir misin?
  • BlackSea14 B kullanıcısına yanıt
    Gerekli açıklamaları konu içinde geç de olsa yaptığımı düşünüyorum, konuyu gece yarısı açmıştım fotoğrafların olması bile yeterli bence; ki iade olmadan da iyi fiyat olduğundan bahsettim.

Telefon getirmek ve yurtdışı bazı yasaklamalar benzeri çıkarılan yasalar malesef birilerinin lobi faaliyetleri sonucunda doğan ve birilerinin cebine yarayan bir mesele. İlaç vs konusuna gelince sağlık söz konusu tamam, ancak böyle ucuz ve küçük ürünlere bu şekilde kontrol yapılmıyor bile.

Sağlığa zararlı olan ayakkabılar var diye ayakkabı ithalatını yasaklamakla aynı şey değil mi iddia ettiğiniz?
  • Video eklenmiştir.
  • pm
  • Real Steel H5 Black 01RE007-------------------------------------------: $59.50
    Kizer Cutlery Vanguard V4468A1 Intrepid Black--------------: $132.00
    C.R.K.T. Columbia River 6773SZ--------------------------------------: $29.95
    Ganzo G704 Black-----------------------------------------------------------: $24.47
    Ganzo G7391-CF Black----------------------------------------------------: $26.40
    Cold Steel 58TPCC Code 4 Clip Point------------------------------: $134.99
    Cold Steel 58TPCS Code 4 Spear Point---------------------------: $134.99
    Kershaw 1557TI Hinderer Ferrite--------------------------------------: $59.99
  • Hocam getirtebildiniz mi çakı.Gümrükten geçiyorsa Ganzo lar güzele benziyor getirtmek istiyorum
  • raver kullanıcısına yanıt
    suleymanzz S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 85$ üzeri alışveriş yapmanızı kesinlikle önermem. Değeri 85$+ olan kargolarınız incelemeye alınır ve vergilendirilmesi yapılır. Ancak bunun altında kalan çakılar için bir tavsiyede bulunamam açıkçası Kershaw ile olan olumlu geribildirimler haricinde.

@suleymanzz Benim getirttiğim çakı küçük olduğundan hiçbir sorun çıkarmadı ve adresime ulaştı.
  • Adam kendi satsa bu kadar tepki görmezdi valla. Ben de küçük karambit getirmiştim gearbestten keskindi de aldığımda sonradan keskinleştirme diye bişey yok geçti çok rahat ki arkadaş 1.5 dolar yazmış ihtiyacı olan için 5 lira gibi bi ücret riske etmeye değmez mi
  • Ben sanrenmu yada ganzolardan bitane satinalmak istiyorum motosiklette dursun diye.10-15 $liklar sorun olmaz oyleyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    suleymanzz S kullanıcısına yanıt
    Çeliğinin kalitesiyle bu bıçakları keskinleştirerek de kullanmaya devam edebilirsiniz. Benim elimdekine arkadaşım el koyduğundan bir tane daha sipariş vereceğim.
    @suleymanzz 15-20$ a çıktığınızda markaların giriş seviyelerini görüyorsunuz (kargo ücreti hariç tabi), inceleme fırsatım olmadı ama ilk mesajda önerdiğimi almanız verdiğiniz paraya değmesi açısından sizi üzmeyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

Bicak alımı sıkıntı değil mi gimrukten gecirtmiorlar die bilmiorm?

Kesici delici eşyaların bende gümrükte takıldığını duymuştum sıkıntı olmuyorsa bitane arbalet almak istiyorum umarım oda sıkıntı olmuyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suleymanzz S kullanıcısına yanıt
    Güzel gözüküyor, çeliği de benim ilk aldığım bıçakla aynıymış ve yorumları da olumlu. Benim de gönlümü çelmedi değil ben de bundan sipariş verebilirim, kilit mekanizması da 7010'dan farklı.
  • sipariş verdik bakalım inşallah sorunsuz gelir
    Yine DH forumun gazabına uğramışsınız

Hayırlı olsun, umarım en kısa zamanda ulaşır.
  • benim ganzo tr y girmiş gelince paylaşırım fotoları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

benim ganzo tr y girmiş gelince paylaşırım fotoları.

Bunlardan Türkiye de yokmu yoksa varda pahalı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki bugün geldi

Hayırlı uğurlu olsun, bunda da iyi iş çıkarmışlar. Nasıl elde tutuşu falan iyi mi?
  • Güzel hocam elle tutuşu ama ağır işlerde yorar biraz.Çeliği güzel ve kaliteli duruyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.