|
SANRUPİD SR-2100 (2. sayfa)
-
-
İyi akşamlar
Konu baya eski kusura bakmayın ama bu cihazın çalışır durumda kumandasını arıyorum, O kadar sene geçmesine rağmen hala bulamadım ve hala cihazdan vazgeçemiyorum. -
Venom800 soracağım konu baya eski ama yine de sorayım dedim sene 2006 da sanrupid sr c568 serisini kullanmışsın ve kulelerin baslarını beğenmeyip birde sanrupidin subwooferını almışsın o woofer ı sattınmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzerinden çok uzun yıllar geçti ve evet dostum o seti komple sattım . O sistemden sonra Logitech z-5500 satın almıştım , sonrasında da envai çeşit ses sistemi alındı satıldı ... Şimdi de hi fi komponentleri ile daha kaliteli ses arayışına devam ediyorum ...quote:
Orijinalden alıntı: Jetçi2000
Venom800 soracağım konu baya eski ama yine de sorayım dedim sene 2006 da sanrupid sr c568 serisini kullanmışsın ve kulelerin baslarını beğenmeyip birde sanrupidin subwooferını almışsın o woofer ı sattınmı
Venom 800
Peki çok sağol mesaj cevap verdiğin için o sistemi kime sattığını hatırlıyormusun muhtemelen o subwoofer bende şu anda ben daha araştırıyorum türkiyede bunlardan bulabilirmiyim diye
Beşiktaş' ta bir eski yeni dükkanı vardı ona satmıştım ama dediğim gibi seneler geçti. O modeli bulmak cidden zor. O firma da zaten geçen zamanda anlayışı tamamen değiştirmiş şekilde üretim yapıyor. Yani popüler olan neyse onu yapmaya gayret eden bir firma ama ne kadar verimli olur bu durum , orası tartışılır tabi .quote:
Orijinalden alıntı: Jetçi2000
Venom 800
Peki çok sağol mesaj cevap verdiğin için o sistemi kime sattığını hatırlıyormusun muhtemelen o subwoofer bende şu anda ben daha araştırıyorum türkiyede bunlardan bulabilirmiyim diye
Peki çok sağol venom 800
Arkadaşlar selamlar, konu eski fakat yardımcı olacak çıkar umuduyla yazıyorum. Elime Sanrupid sr-60d modeli geçti ancak bağlantı kablolar yok. Bağlantı kabloları hakkında yardıöcı olabilecek varsa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sol hoparlöre (arkada tek giriş olan) ses aktara bilmek için yanlış görmüyorsam alttaki linkteki hama marka kablo gibi 3,5 mm mono mono kablo almanız lazım.
Bu kablonun bir ucunu sağ hoparlördeki L-spkr çıkışına, diğer ucunu da sol hoparlördeki girişe takmalısınız
Fırsat: Hama 122316 Mono 3.5Mm - 3.5Mm 1.5M Ses Kablosu, SiyahamazonFırsat: Hama 122316 Mono 3.5Mm - 3.5Mm 1.5M Ses Kablosu, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00HE6BWH8/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_ET5JGEP33B5FDMHVPC4W
Bunun dışında tv, PC yada telefon gibi kaynak cihazlardan sesi hoparlöre aktarmak için de bir ucu 3,5 mm kulaklık jakı, diğer ucu da rca soket olacak bir kablo almalısınız.
Fırsat: Hama Ses Kablosu, 3.5 Mm 2Rca, Stereo 1S, Siyah, 1.5 MamazonFırsat: Hama Ses Kablosu, 3.5 Mm 2Rca, Stereo 1S, Siyah, 1.5 Mhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00IPBSSLY/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_dl_TMWGXXP1BF4NC3KNM7YN
Kablonun rca uçları hoparlör arkasındaki rca soketli input yuvasına takılacak. Diğer 3,5 mm kulaklık soketli uç da telefon yada PC gibi kaynak cihaza bağlanacak.
Linkini attığım bu kablo 1,5 mt uzunluğunda, eğer daha uzun bir kabloya ihtiyaç varsa ona göre kablo alırsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozantomurArkadaşlar selamlar, konu eski fakat yardımcı olacak çıkar umuduyla yazıyorum. Elime Sanrupid sr-60d modeli geçti ancak bağlantı kablolar yok. Bağlantı kabloları hakkında yardıöcı olabilecek varsa sevinirim.
Konu cidden eski ama ne hikmetse iki senede bir mesaj gelir :) 2006 yılında açmışım konuyu ama bu konuyu açmadan iki sene evvel sizin kullanmış olduğunuz sr-60 modelini yazlığa alıp götürmüştüm ucuz yollu bir set bulunsun diye .
Garip bir kablo sistemi var , yani genelde diğer benzeri sistemlerde iki hoparlör arası bağlantı için iki ucu RCA olan kablo kullanılır ama sanrupid şöyle yapmış , amfinin bulunduğu kolonun arkasında ki sağda duran bağlantı 3.5 mm stereo Jack, diğer hoparlörün arkasında ki bağlantı birimi ise RCA şeklinde . Bu şekilde iki hoparlör arası bağlantıyı yapmış olursunuz .
Amfinin arkasında iki adet RCA (kırmızı ve beyaz ) bağlantı ise hoparlörleri bir kaynağa bağlayacağız analog bağlantıyı ifade ediyor . Her iki kablo da piyasadan alınabilir . Sanrupid e özel bir kablo değil yani .
Bu arada geçen hafta yazlığa gidip sr-60 ı kutudan çıkartıp deneme yaptığım zaman hala çalıştığını duymak güzel oldu :) tabi kış ayında pek gidilmediği için hoparlörün potansiyometresi oksitleniyor . Kabini açmanın da yolu yok . Bunu asla kırmadan açılmayacak şekilde tasarlanmış üreticiler, yani doğrudan bir müdahale ile potansiyometreye ulaşılamıyor o nedenle cızırtı vs gibi durumlar oluştuğu zaman yapacak da pek bir şey kalmıyor malesef .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
eskiden bu hoperlorleri hatta sunrupid in devasa 5.1 ini cok ozenirdim o donemde fiyatlari hem pahali oldugundan hemde ailemin o devasa ses sistemine evde yer vermeye istegi olmamasindan dolayi alamamistim simdi ise bu forumda bahsi gecen hoperlorlerin ses kalitelerinin gorundugu gibi olmamasi beni sasirtti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hoperlorlerin arkaksindaki vidalari sokunce ictarafta ayri bir muhafazami var o yuzdenm potansiyometrelere ulasilamiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X