Şimdi Ara

Sansa Fuze 8GB Mı Yoksa Sony NWZ-E463 4GB Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bir müzik çalar almayı planlıyorum fakat kararsız kaldım. Deneyen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.

Sandisk Fuze 8gb mi yoksa Sony NWZ-E463 4GB mı?
    Ayrıca şu an müzik çalar olarak 5800 kullanıyorum. Demek istediğim verdiğim paraya değer mi? Bu üç cihazı ses kalitesi bakımından karşılaştırabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler...

• Merhaba tabi ki Sandisk Sansa Fuze'yi tek geçerim.
  • sony nwz - s615f modelim vardı 5 yıldır kullanıyordum, geçenlerde kaybettim, 3 ses teknolojisi: Clear Stereo, Clear Bass ve DSEE dijital ses geliştirme. bu 3 özellik de vardı, ve bu sayede inanılmaz bir ses kaltesini hiç bişeyde görmedim. Müzikteki tüm enstrümanların sesini yakayalabiliyordunuz (yanında gelen kulaklığın rolü de büyüktü). Tekrar yeni bir tane mp3 player almak için bakıyorum birkaç gündür, yine %90 ihtimalle sony alacağım. Ben de bu aralar sony'nin NWZ-E463 modeline bakıyorum. Bu ses teknolojileri bunda da var (http://www.sony.com.tr/product/nws-e-series/nwz-e463#/TechnicalSpecs ). O yüzden sony NWZ-E463 alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakchampions

sony nwz - s615f modelim vardı 5 yıldır kullanıyordum, geçenlerde kaybettim, 3 ses teknolojisi: Clear Stereo, Clear Bass ve DSEE dijital ses geliştirme. bu 3 özellik de vardı, ve bu sayede inanılmaz bir ses kaltesini hiç bişeyde görmedim. Müzikteki tüm enstrümanların sesini yakayalabiliyordunuz (yanında gelen kulaklığın rolü de büyüktü). Tekrar yeni bir tane mp3 player almak için bakıyorum birkaç gündür, yine %90 ihtimalle sony alacağım. Ben de bu aralar sony'nin NWZ-E463 modeline bakıyorum. Bu ses teknolojileri bunda da var (http://www.sony.com.tr/product/nws-e-series/nwz-e463#/TechnicalSpecs ). O yüzden sony NWZ-E463 alabilirim.

S serisi F 6X bunlar güzel ama E serisi kötürüd.

Fuze derim. hatta clip bile güzeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

quote:

Orijinalden alıntı: burakchampions

sony nwz - s615f modelim vardı 5 yıldır kullanıyordum, geçenlerde kaybettim, 3 ses teknolojisi: Clear Stereo, Clear Bass ve DSEE dijital ses geliştirme. bu 3 özellik de vardı, ve bu sayede inanılmaz bir ses kaltesini hiç bişeyde görmedim. Müzikteki tüm enstrümanların sesini yakayalabiliyordunuz (yanında gelen kulaklığın rolü de büyüktü). Tekrar yeni bir tane mp3 player almak için bakıyorum birkaç gündür, yine %90 ihtimalle sony alacağım. Ben de bu aralar sony'nin NWZ-E463 modeline bakıyorum. Bu ses teknolojileri bunda da var (http://www.sony.com.tr/product/nws-e-series/nwz-e463#/TechnicalSpecs ). O yüzden sony NWZ-E463 alabilirim.

S serisi F 6X bunlar güzel ama E serisi kötürüd.

Fuze derim. hatta clip bile güzeldir.

neden kötü E serisi biraz açarak bahsedebilir misiniz, bilmediğim için soruyorum, o kadar kötüyse almayayım.

• S serisi neredeyse A serisini A serisinde amfi olmasına rağmen yakalıyor diyenleri duydum. Ben denemeden. Neden? Ne bilelim kardeş öyle yapmışlar :D Hoş bir tek ses teknolojisinden değil yani o kesin. Kullanılan çip öncelikli olmak üzere en ufak dişlisi bile sesi etkilediği için birşey diyemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

S serisi neredeyse A serisini A serisinde amfi olmasına rağmen yakalıyor diyenleri duydum. Ben denemeden. Neden? Ne bilelim kardeş öyle yapmışlar :D Hoş bir tek ses teknolojisinden değil yani o kesin. Kullanılan çip öncelikli olmak üzere en ufak dişlisi bile sesi etkilediği için birşey diyemeyiz.

İkisini de kullandım, s serisi rezalet, kim ona iyi demiş şaşırdım... Yani ses seviyesi gercekten yerlerde ve istediği kadar sıcak ses bilmem ne versin o ses seviyesinde hiç ise yaramıyor... 2 günde iade ettim kendisini... A serisinden memnunum fakat beats kulaklik ile uyumlu değil... Akg daha iyi uydu a serisine... Beats kulaklik gercekten Apple ürünleri icin yapılmış pratikte de anlamış oldum...

Not: Bahsettigim a serisi ve s serisi walkmanler en son model

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• s ile e yi karıştırmış da olabilirim bilmiyorum. Ben A865 almayı düşünüyorum bu 16 gb versiyonu türkiyede satılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

s ile e yi karıştırmış da olabilirim bilmiyorum. Ben A865 almayı düşünüyorum bu 16 gb versiyonu türkiyede satılıyor mu?

Satılmıyor deniliyor ama ben ilk geldigi zaman beyaz modelini Sony centerlarda gormuştum, yoksa da fastfalcon satıyor... Gercekten tavsiye ederim cok güzel...

E serisi S serisinden volum yüksekliği olarak üstün evet ;) zaten S serisi iadeleri yüzünden elektro world geçenlerde 16 gb modelini 199 tlden sattı, yine de dönüp bakmadım...

Hangi kulaklıkla kullanacaksınız a serisini?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster Turbine. Yeni aldım ve sanırım ve sağ kulaklığın hoparlörü kapatan tırtıklı yüzeyini önceden görmeme rağmen şuanda göremiyorum ve çıldırmak üzereyim :S Yok hiçbiyerde...
  • Bende bir kaç aya NWZ-E465 16GB modelini alacağım, hem yabancı hem de yerli sitelerde oldukça iyi yorumlar almış, ipodlardan çok daha iyi ses kalitesi olduğu söyleniyor. Sandisk hakkında bir bilgim yok.
  • Ben Mayıs ayında Nwz-e463 aldım (siyah renk). Çok memnunum,basslar çok iyi çıkıyor,ses kalitesi harika.Kulaklıkları da çok iyi.4 GB yeterli bence.Ama Media Markt'dan alacaksanız 8 GB daha mantıklı.Benimki 4 GB ve şu anda içinde 200 şarkı+Katy Perry'nin tüm klipleri var .
    Ve hala 2 GB boş alan var.Alet,tam olarak 3,21 GB.Ama hiç video yüklemezseniz Sony'nin 1000 şarkı garantisi var (ki sizin içine atacağınız şarkı sayısı en fazla 600 şarkı olur).Ayrıca şu çok komiğime gidiyor.Ipod Classic'in 160 GB hafızası var.Benim bilgisayarımın bile o kadar hafızası yok Hem,oyun mu oynayacaksın?Hayır.Yapabileceğin en iyi şey Blu-Ray film izlemek(ki onu da destekleyeceğini sanmam).Hem,o 160 GB'ı doldurabilen varsa,o tapılası bir kişiliktir (tövbe haşa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefalci -- 9 Ağustos 2012; 21:46:31 >

• Bende NWZ E463 var yaklaşık 8 aydır kullanıyorum...ihtiyacı olan vatandaşa;tecrübelerimi paylaşayım;

*hiç biç walkman(MP3) serisinde bulamayacağınız ses yüksekliğine sahiptir,clear bass ve stereo cihazın kalbidir... iki adet minik hopörlörü olan ve wooferi olmayan bir cihazdan ancak bukadar kaliteli ses alabilirsiniz...

*yine walkman ve mp3 dünyasının burda diğer markalarıda katabiliriz içine, hiç birinin sunmadığı bir pil performansı sunar 50 saat müzik dinleme vaad etmekte,video da durum değişmekte...

*E463 üzerinde gelen kulak içi kulaklıklar son derece kalitedir,ilk defa Sony'nin üzerinde gelen böyle başarılı bir kulaklık gördüm...piyasada bulamazsın böylesini...

*video gösterimi iyi mp4 leri sorunsuz kalitede oynatmakta...ekranı çok büyük olmasada parlaklılğı kalitesi kendini hissettiriyor...

*kullanımı kolay,menü kolay,ses kayıt var,saat var,kısacası parasını son kuruşuna kadar hak eden bir cihaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

Bende NWZ E463 var yaklaşık 8 aydır kullanıyorum...ihtiyacı olan vatandaşa;tecrübelerimi paylaşayım;

*hiç biç walkman(MP3) serisinde bulamayacağınız ses yüksekliğine sahiptir,clear bass ve stereo cihazın kalbidir... iki adet minik hopörlörü olan ve wooferi olmayan bir cihazdan ancak bukadar kaliteli ses alabilirsiniz...

*yine walkman ve mp3 dünyasının burda diğer markalarıda katabiliriz içine, hiç birinin sunmadığı bir pil performansı sunar 50 saat müzik dinleme vaad etmekte,video da durum değişmekte...

*E463 üzerinde gelen kulak içi kulaklıklar son derece kalitedir,ilk defa Sony'nin üzerinde gelen böyle başarılı bir kulaklık gördüm...piyasada bulamazsın böylesini...

*video gösterimi iyi mp4 leri sorunsuz kalitede oynatmakta...ekranı çok büyük olmasada parlaklılğı kalitesi kendini hissettiriyor...

*kullanımı kolay,menü kolay,ses kayıt var,saat var,kısacası parasını son kuruşuna kadar hak eden bir cihaz...

Bir ürünü inceleyecekseniz kusurlarından bahsedin. Bu tamamen reklam yazısı gibı olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• memnunum alacak arkadaşlara öneriyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.