Şimdi Ara

Şanslı mıyım anlayamadım (=

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gun once kupon oynayacaktım ve tüm parami basacaktım, o gün sinirlenip 12 tane antidepresan hapı içtim. Eve gelen abim benim ilaç kutularımı görmüş tabi hemen kusturdu filan sonra hastaneye gittik mideme hortum salacaklarını söylediler (hortumun burundan sokulduğunu bilmiyordum) . Odaya girdim ve yattım birden burnuma sokunca hortumu lan bune filan dedim içimden . Hortumu burnuma soktu ve baya acıdı dedim biraz sabredim ama yutamadım hortumu ağzımdan çıktı ve bende refleksten mi artık tuttum hortumu çektim ben yaptirmayacagim filam dedim. Doktorla tartıştım biraz
    Sonra işte hastanede yatağa yatırıp 26 saat gozlem süresi verdiler. Ilk verdikleri ilaç, sipsiyah bir toz ve onu meyve suyuna karıştırıp icecekmişim. Lan bunu içerken ölecek gibi oldum ama zorlayarak içtim. 30 dk sonra kusma geldi bir anda görseniz siyah kusuyorum bide hayvan gibi tutamıyorum kendimi. Bi daha ilaç verdiler ama bu sefer hap verdiler 12 taneyi ezip yine meyve suyuna kattı. Amaç kusmamam lazımmış, bende zorlandım yine oda siyahtı ama içtim. 5-6 saat sonra bir kız geldi, tabi ordaki tek kız benim yaşlarımda. Kızda benim kafadanmış baya hoşuma gitti kız. Benim gibi oda psikiyatri ye gidip ilac almış utangaçlık için. O 18 tane kullanmış 10 tane benim kullandığımdan 8 tane ise değişik haplar. Tabi o gece içip uyumuş, sonra akşam geldi hastaneye. Bu arada maclara baktım Beşiktaş maçından yatmış ama oynayamamistim kuponu
    Kızın içtiği ilaçlar kana bulaşmış.
    Dedim kız tam benim kafamda sonra sordum benden 1 yaş büyükmüş tabi kızlar hep kendisinden büyük erkeklerden hoşlanır ama bende kızlardan fazla hoşlanmam yani kafama denk birisiyle yada hiç, hatta ondan suana kadar hic sevgilim olmadı tabi birazda utangaçlıktan . Bende gece uyuya kalmışım 22 saat uyumamıştım ve bi kalktım yanıma baktım kız yok anneme sordum ( bu arada annem yanımda refakatçi, git dedim ama gitmedi) dedi o kızı başka hastaneye götürdüler, yoğun bakıma girecekmiş. Lan dedim ne güzel kafama göre kız bulmuştum üzüldüm hem kız için hemde sanssizligima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YanlızVanilya -- 21 Mart 2015; 1:08:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla csb sandım en başta ama csb falan değil sen ciddisin. Çok şaşırdım. İddaayı bırak uzun vadede kaybeden hep sen olursun. Bir daha böyle intihar vs. şeylerede yönelme . Severek yapabilceğin zararsız bi meşgale bul kendine.

Ayrıca nick-mesaj uyumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında kardeşim intihar degildi ama sadece o ilaçları çok seviyorum. Bide diğer hesabımı banladılar hesap kurarken cok zorlandım , kabul etmediler filan bunu yapabildim sonunda. Hatta iddaa yıda bırakacağım sıf sen dedin diye. Bu arada sağol

• Okuyun la şunu

• Fikirleriniz?

• Geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri nokta virgul versin suna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyw da telofan da olduğum için o kadar yazamadım.

• Okumayın sipsiyah

• Kardeşim öncelikle geçmiş olsun lakin o kızdan hoşlandıysan çaba göstermen gerekiyor , yoğun bakım vs tabi göremeyebilirsin ama belki de onu hayata sen bağlarsın kim bilebilir . Hiçbir şeyi olamasan da tanışmış olursun belki . Benim sevdiğim kızla bir an olsun kavuşmamın tek yolu onun hasta olması ve benim onu hastanede ziyaret etmem sanırım. O halde git de diyemezdi bana . Sen git kardeşim sana kal der belki .
  • Hangi hastanede olduğu bilsem giderim ama ama artık hayatıma değişikler koyacağım ve bambaşka bir insan olacağım . Biraz çılgınlık, biraz komedi , biraz da yardım sever .
    Ve sınıftaki serseride döveceğim . Bana karışmıyorlar ama sınıftaki çoğu çocuğa karışıyorlar ve sinir kapsamda bulasmiyorum belki okuldan atlırım diye ama artık buluşacağım . O kızıda görürsem eğer bir gün, gidip anlatacağım herşeyi diyicem kafalarımız aynı ve en hoşnut olduğumun şeyde bunun gibi laflar edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YanlızVanilya -- 21 Mart 2015; 14:28:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.