kimse ile tartışmayacağım bu konudan çok fena derece de sıkıldım (liseli bir kaç bebeye laf anlatmak zorunda kalmak inanılmaz zor bir iş ) fakat tam gökhan karakter olarak tam barcelonaya uygun bir oyuncu
quote:
Orijinalden alıntı: rulaZz Azıcık Barcelona'yı takip eden futbolunu bilen kişi bu habere inanmaz, güler geçer.Barcelona hiçbir şekilde taa Türkiye'den 2 tane bek oyuncusu alıp getirmez, takır takır çalışan altyapılarında o kadar yetenek varken uyum sorunu çekeceği çok açık olan Gökhan ve Santos'u neden kadrolarına katıp kalabalık yapsınlar?
Ayrıca Gökhan Gönül'ün gitmesini çok isterim, gidebilir de o yeteneği var ama ben Gökhan'ın bir basamak daha atlayıp Barcelona'ya gidebileceğini düşünüyorum.Yani buradan Porto,Lyon,Atletico,Sevilla,Tottenham gibi takımlara, ordan da Barcelona'ya geçebilir.Hiçbir şekilde hiçbir durumda şu anda Avrupa tecrübesi, büyük lig tecrübesi olmayan Gökhan direk Barcelona'ya gidemez, haberde denildiği gibi Dünyanın en iyi takımı, sallamasyon transfer yapıcak halleri yok bu adamların.
Barça gözlemcisini zorla oturttuk oraya zorla 90 dk not aldırdık yani Ne adamlar var su forumda
quote:
Orijinalden alıntı: NumberOneMercury
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih`
quote:
Orijinalden alıntı: NumberOneMercury
25m az... affelaya bile 30m vermedi mi bunlar?
Afellay'ı sözleşmesinin son senesi olduğu için 3m'ye aldılar.
hadi ya, bu barca da tam ölücüymüş arkadaş
hocam sende de atış serbest heralde
o paketin içine Guizayıda dahil edelim biraz indirime gidelim.....
adamın kimi izlediği bile belli değilken, kendi kulubune verdiği raporu bile ele geçirmişler he
Türkiyeden alınacak bi futbolcuya topril olmadığı sürece yüksek rakam verilmez. Baliç diyenleriniz olacak ama o da bahsettiğim torpil içine giriyor.
Barcelona Türkiyeden herhangi bi oyunuc için takımına 4 milyon teklif etse, futbolcu ben üzerini tamamliyayım da bırakın beni der :)
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
adamın kimi izlediği bile belli değilken, kendi kulubune verdiği raporu bile ele geçirmişler he
Türkiyeden alınacak bi futbolcuya topril olmadığı sürece yüksek rakam verilmez. Baliç diyenleriniz olacak ama o da bahsettiğim torpil içine giriyor.
Barcelona Türkiyeden herhangi bi oyunuc için takımına 4 milyon teklif etse, futbolcu ben üzerini tamamliyayım da bırakın beni der :)
Tamamlasınlar gitsinler o zaman fark etmez bizim için
Verin 10-15 alın Santos'u gidin inşallah.
Santos 10-15'e satılır mı yahu.. Adamlar Chygrynskiy'e 25 milyon euro verdiler. Elinde Brezilya Mili Takımının sol beki var. Bahsi geçen Barcelona şu anda sendeki solbekin yedekleriyle oynuyor , ki Santos Kazım gittikten sonra çatır çatır top oynuyor.
Bir adamın üzerinde Brezilya Milli takımının sol beki diye damga varsa, hele hele ilk 11'de oynayan bir adamsa ve bu adamı Real, Barca, Chelsea, Inter gibi kulüplerden birisi istiyorsa ittirebildiğin kadar ittireceksin. Şu an Santos Porto'nun solbeki olsa 30 milyondan başlardı Porto pazarlığa. Kezman'ı bile 5,5 milyon dolara sattık. Sırf adı var diye 5 para etmez adama 5,5 milyon verdi PSG..
Sen alıyorsun t-shirtü 20-30 liraya, adama üzerine Ed Hardy yazısını bir çakıyor t-shirt oluyor 300 lira..
Bizim olacak Barcelona'nın paraları, binicez üstüne vurıcaz kırbacı vurıcaz kırbacı
Gökhan kesinlikle gitmemeli, gideceğini de zannetmem. Ama iyi bir teklif gelirse Santos gidebilir. Sonucunda yabancı bir sol bek bulmak çok da zor değil. Ama Gökhan Gönül'den başka Türk sağ bek bulamayız. Ki top tekniği daha üst düzey olan Santos Barcelona'da daha başarılı olur. Ama onun da gitmesini istemem gene de.
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK
Santos 10-15'e satılır mı yahu.. Adamlar Chygrynskiy'e 25 milyon euro verdiler. Elinde Brezilya Mili Takımının sol beki var. Bahsi geçen Barcelona şu anda sendeki solbekin yedekleriyle oynuyor , ki Santos Kazım gittikten sonra çatır çatır top oynuyor.
Bir adamın üzerinde Brezilya Milli takımının sol beki diye damga varsa, hele hele ilk 11'de oynayan bir adamsa ve bu adamı Real, Barca, Chelsea, Inter gibi kulüplerden birisi istiyorsa ittirebildiğin kadar ittireceksin. Şu an Santos Porto'nun solbeki olsa 30 milyondan başlardı Porto pazarlığa. Kezman'ı bile 5,5 milyon dolara sattık. Sırf adı var diye 5 para etmez adama 5,5 milyon verdi PSG..
Sen alıyorsun t-shirtü 20-30 liraya, adama üzerine Ed Hardy yazısını bir çakıyor t-shirt oluyor 300 lira..
Bizim olacak Barcelona'nın paraları, binicez üstüne vurıcaz kırbacı vurıcaz kırbacı
Adam taa Barcelonadan kalkıp gelip bizim maçı izliyorsa ,not alıyorsa demek ki futbolcularımızdan bazıları transfer gündemlerinde.Gelip izlediğine görede uzun süredir takip ediyorlar,beğenmişler ve gelip birde canlı izlemişler demektir.Hala barça sizin futbolcuları napsın diyenler var.Biraz o kafanızın içindeki beyninizi çalıştırın.Gökhana bence kesinlikle bir teklfte bulunurlar.Çünkü o maç gerçekten süper oynadı.Birde gol atsaydı mükemmel olurdu.Santosda iyi oynadı ama fazla etkili alanlarda gösteremedi kendisini.
bence Gökhan Barçada kendisine verilen şansı iyi değerlendirirse Alvesi keser.Barçanın oyun sisteminde Fenerde oynadığının 2 katı performansı verir buda bir gerçek.Çünkü barça topu rakip sahada dar alanda oynadığı için sürekli 60 mt git gel yapmıycak.
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
o paketin içine Guizayıda dahil edelim biraz indirime gidelim.....
Bunun duyan Barca'nın peki biz sizi daha sonra tekrar ararız deyip görüşmeleri kestiği bildirildi
Ben Gökhan'ın gitmesini cok isterim, kendini gelistirip top class bir oyuncu olabilme ihtimali var çünkü.
Santos'a gelince istemem açıkcası. Yani giderse ve tutarsa elbet övünürüz bu adam bizseydi diye ama gokhandaki gururu ve etkiyi bırakmaz bende. Diğer konu zaten Sol bek futbolun en sorunlu bölgesi ve senin bekin her an tek basına mac alabilecek bir adam. Kaç tane sayabilirsiniz bana bu sekilde bir sol bek?
Evet istikrarı yok bazen ama ben ligin ikinci yarisindaki performansından memnunum, calım atar , oyun kurar, orta yapar, gol atar, bir cok sol açığın yapamadığı herseyi yapar.
Gökhan gitsin gurur duyalım ve yerine okani deneyelim ama Santos kalsın.
kimse ile tartışmayacağım bu konudan çok fena derece de sıkıldım (liseli bir kaç bebeye laf anlatmak zorunda kalmak inanılmaz zor bir iş ) fakat tam gökhan karakter olarak tam barcelonaya uygun bir oyuncu
Bence arkadaş koyu madridli bu yüzden gökhanın karakteri uymaz derken gökhan fazla karakterli barça karakterisz demek istiyor sanki
el clasico'da gokhan ile mesut arasinda elektriklenme olsun bunu istiyorum..
Messi + paraya bu iş bağlanabilir
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
quote:
Orijinalden alıntı: rulaZz Azıcık Barcelona'yı takip eden futbolunu bilen kişi bu habere inanmaz, güler geçer.Barcelona hiçbir şekilde taa Türkiye'den 2 tane bek oyuncusu alıp getirmez, takır takır çalışan altyapılarında o kadar yetenek varken uyum sorunu çekeceği çok açık olan Gökhan ve Santos'u neden kadrolarına katıp kalabalık yapsınlar?
Ayrıca Gökhan Gönül'ün gitmesini çok isterim, gidebilir de o yeteneği var ama ben Gökhan'ın bir basamak daha atlayıp Barcelona'ya gidebileceğini düşünüyorum.Yani buradan Porto,Lyon,Atletico,Sevilla,Tottenham gibi takımlara, ordan da Barcelona'ya geçebilir.Hiçbir şekilde hiçbir durumda şu anda Avrupa tecrübesi, büyük lig tecrübesi olmayan Gökhan direk Barcelona'ya gidemez, haberde denildiği gibi Dünyanın en iyi takımı, sallamasyon transfer yapıcak halleri yok bu adamların.
Barça gözlemcisini zorla oturttuk oraya zorla 90 dk not aldırdık yani Ne adamlar var su forumda
Bir oku iyice anla, hemen neden saldırganlaşıyorsun kardeşim.Her yorum yazan Fenerbahçe'yi ezmek istemiyor, ve ya oyuncunuza b*k atmaya çalışmıyor, sapla samanı ayırın artık.
Barca scoutu izlemiş olabilir gayette güzel birşey, ama ben alacaklarını düşünmüyorum.Çünkü Barca gibi bir takımın bekini "tecrübesiz" bir futbolcuya teslim edeceğine inanmıyorum.Bu benim görüşüm, art niyetim falan da yok.
alt yapı bakımından fb şuanda iyi aykut kocaman alt yapıdan okan alkanı çıakrdı ve lig başında bi kaç maçta direk görev verdi bana göre görevi en iyi şekilde yaptı gökhan giderse okan artık yavaş yavaş oynayabilir diye düşünüyorum